- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка на семейни начала или брачен живот?
Децата не остават сираци и отритнати, защото нямат "еди-к'ви-си-документи". Остават сираци, защото нямат родители.Първоначално написано от KillSwitchEngage
А дали направи Изказването? Даже не разбрах какво точно имаш предвид. Защото законът/държавата винаги може да се погрижи за едно дете, стига да има желание. Но държавата е стигнала до степен, в която има желание само тогава, когато има интерес. Пък и тези, които трябва да се грижат за детето, са родителите му на първо място, а после държавата. Никакъв документ не би бил в състояние да накара един добър родител да се откаже да се грижи за детето си, също както никакъв документ не би могъл да накара лош родител да бъде добър родител. Ако ми изясниш какъв тип случаи точно визираш, при които децата остават "сираци", защото нямат "документи", може би бих могла съвсем да те затапя.
Редакция: Пфффф... Като ти видях правописа веднага ми стана ясно, че най-вероятно самият ти нямаш идея какво искаш да кажеш.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.