- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво пак?
Тая вечер за пореден път се убеждавам,че мъжките никога няма да ги разбера.От 3 месеца НЕ сме заедно,за бога.Последния път в деня на рездялата се държеше като пълен непукист,като някакво лишено от чувства създание неспособно да мисли за друг освен за себе си.А сега какво,.."Ти съвсем ме забрави.Ти не пишеш.Не се обаждаш.Явно нямаш какво да ми кажеш.." Е извинявам се,обаче през цялото време той беше заетият,който постоянно е я на работа,я навън с приятели,я да прави ремонт и какави ли не още глупости. Казвам му да се успокои и той "Потърси малко вина в себе си.Защо все си мислиш,че в другите ти е проблема?"
Озадачена съм...
Просто не му обръщай внимание.Щом се е държал толкова грубо с теб, не те заслужава.
Ами, когато сте се разделяли може да се е почувствал наранен, може мъжкото му достойнство да е било накърнено и за това да се е държал студено. А 3 месеца по-късно вече да му липсваш, за това да търси отново контакт с теб...
И в двата случая, обаче, връзката си е приключила и сякаш е по-добре да оставиш нещата такаОсвен ако ти нямаш желание за нова игра?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
явно сега се е освободил, или някоя го е резнала и иска пак тебе
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Уж се разделихме по взаимно съгласие.Питах го "искаш да чуеш,че ми липсваш ли" и той "не искам,но имам чувството,че ме забравяш дори като приятел".Може да му липсвам,обаче вече е късно.И без него живея,не съм спряла да дишам.Нямам желание да ме нарани пак,защото знам ,че хората не се променят и той не е изключение.Беше си намерил друга,обаче последния път ,когато го питах за нея каза,чея е заразял и той не знаел защо.Първоначално написано от Sam90'
Твой теми всякаш доста четох преди да забележа как сайта се пълни с пропаднали инфантили ... Изглеждаш пекано момиче ... Нищо чудно , че иска вниманието ти ... Недей му се опъва :P![]()
P.S. Момчетата само ние си се разбираме![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
зарежи го явно не знае какво иска.... момчетата са такива .....
LOVE SUX
![]()
Туй мъжа не е човек !![]()
Позната история. Хич не се занимавай.
Мъжете и аз никога няма да ги рабера. Все разбират със закъснение какво искат![]()
Пак сме по-добре от васПървоначално написано от slun4ice
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Как да ви обича човек с цялата ви гордост и предразсъдъци..Първоначално написано от xercu^es
Да бе и вие(момчетата) не знаете какво искате от тоя шибан живот?!?Първоначално написано от xercu^es
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()