.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Той се прави, че не ме познава?!?

Zdraveite na vsi4ki.Otnovo iskam da spodelq s vas moqta istoiq.4oveka kogoto xaresvam be6e na po4ivka.Do tyk dobre :].Otkakto se e vurnal izob6to ne se vijdame.Toi se pravi 4e ne me poznava-dori i priqtelite mu ve4e se pravqt na koi sum az i se podminavame.Dori dnes se podminax s edin ot tqx...Ne sum se karala s nego do posledno bqxme zaedno toi kaza 4e kato se vurne 6te me potursi,no....Pisax mu i v skype pisax i na negovite fr,no bez rezultat.Neznam kak da si go vurna..predpolagam 4e nqkoi mu govori luji za men....Iskam otnovo da sme priqteli,no kak sled kato vs4ki go nastroivat da ne se vijdame ili pone taka mislq..
    MOLQ VI DAITE MI SUVET KAKVO DA PRAVQ .
    Blagodarq na vsi4ki predvaritelno :]

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Град
    гр. Пловдив
    Цвети, не гледай и не слушай другите...отиваш до него и му казваш аджеба ще си останем ли приятели или ако е нещо по сериозно го питай какъв е проблема, но не по скайп, джиесем или нещо от растояние...личноо
    The Nuts!

1ви съвет,инсталирай си FlexType
    2ри Отвърни му със същото.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от national_idiot
    еее ти веднага с лошото...
    The Nuts!

Ами просто продължавай да го търсиш... докато не се засечете ... и не поговорите като големи хора .... неможе цял живот да се крие от теб следвъщия път когато се засечете просто го питай защо се държи като дете и какво толкова го е накарало него и приятелите му да се държат по този начин... УсПех ...

Супер фен
    Град
    България
    Според мен имаш две възможности!
    1.Да изчакаш малко ,не ги търси ,нито него ,нито приятелите му!Ако не те потърсят значи си на ясно за какво става дума!
    2.Досаждай му!Може и да спечелиш нещо ,най-много омраза!

П.П. Не казвам да пробваш едната от двете възможности!Изчакай и другите съфорумци да си кажат мнението!Има ги къде ,къде по-умни от мен!
    Успех!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    еее ти веднага с лошото...
    К'вото се чуло , такова се обадило
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Като го видиш говори лично с него, попитай го защо така се е отчуждил, защо вече не те търси и всичко което те мъчи така няма измъкване, докато по skype e съвсем различно

Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    Цвети, не гледай и не слушай другите...отиваш до него и му казваш аджеба ще си останем ли приятели или ако е нещо по сериозно го питай какъв е проблема, но не по скайп, джиесем или нещо от растояние...личноо
    Bix napravila vsi4ko da go pitam li4no...no kak?dnes edna fr go vidq i dokato otidem pri nego ve4e bqxa zaminali...Qvno samo vremeto shte pokaje ;[

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Ами просто продължавай да го търсиш... докато не се засечете ... и не поговорите като големи хора .... неможе цял живот да се крие от теб следвъщия път когато се засечете просто го питай защо се държи като дете и какво толкова го е накарало него и приятелите му да се държат по този начин... УсПех ...

Samo da se zase4em...kakva me4ta ;[

emi pot1rsi go kato za posledno,t.e t1rsi6 go..kazva6 mu vsi4ko deto ti e i 6te vidi6 zaslujava li si ili ne.ako i toi iska ne6to sig 6te se polu4i ako neiska i se pravi na zvezda prav mu p1t.I dr s1vet ili po skoro v1pros .. za6to t1rsi6 i priqtelite mu ??? Opravi si se s nego i tova e.. Uspeh

Голям фен Аватара на unicorn_f
    недей,не го оставяй и не се прави че не го познаваш плс само това не прави..ще стане така както стана с мен..поговори с него ЛИЧНО като го видиш някъде дръпни го настрани и приказвайте...но не се прави че не го познаваш е не го подминавай..от личен отпит ти го казвам ще стане по-лошо..успех

Питай го в какво си съгрешила,че да се държи така лапешки...когат се засечете го фани за ръчичката и Face to face го разпитай къв му е проблема.И недей да го търсиш да се излагаш...почакай го той да те потърси!
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Град
    Boulevard of broken dreams
    ами щом не можете да се видите отиди до тях да поговорите... предполагам 4е знаеш по кое време си е у тях... нищо 4е ще си малко неканена ама все пак мисля 4е няма как да ти тръшне вратата а ако е много голямата звезда му поискай автограф за сбогом 4е да си имаш спомен4е от него
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

миличка щом се самняваш да не му говорат нещо...начи имаш нещо огризения
    та...не му пиши,не го търси...все едно не съществува ..излизай и се весели..ще доиде ден и той сам ще те потърси.нали знаеш "с неговите камъни по неговата глава". не му се вразвай и давай напред
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

миличка щом се самняваш да не му говорат нещо...начи имаш нещо огризения
    та...не му пиши,не го търси...все едно не съществува ..излизай и се весели..ще доиде ден и той сам ще те потърси.нали знаеш "с неговите камъни по неговата глава". не му се вразвай и давай напред
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Цитирай Първоначално написано от zvezdi4ka_su
    emi pot1rsi go kato za posledno,t.e t1rsi6 go..kazva6 mu vsi4ko deto ti e i 6te vidi6 zaslujava li si ili ne.ako i toi iska ne6to sig 6te se polu4i ako neiska i se pravi na zvezda prav mu p1t.I dr s1vet ili po skoro v1pros .. za6to t1rsi6 i priqtelite mu ??? Opravi si se s nego i tova e.. Uspeh
    Prosto ii te se durjat taka lapeshki..do v4era fr i izvednuj nepoznati...moje bi te mogat da mi kajat pri4inata 6tom 4oveka kogoto obi4am nqma smelost da doide i da pogovorim ;]

А баш

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Прави се на пич и хич да не ти пука,че накъв си не ти обръща внимание..
    Направи същото..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен
    bi go v gaza

Явно си му антипатична.

Мега фен Аватара на koalka
    Щом се прави на ударен - явно не иска да има нищо общо с теб, той си е виновен, не си виновна за нищо.Остави го, да прави, каквото иска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си