- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои са най-малоумните и най-готините реклами?
mi ima edna na neskafe ice 3 v 1 kadeto sa se sabrali nqkfi manqci tam i govorqt i v sa6toto vreme davat nqkfi petna sini i kazvat otnovo petnoto rullzz mn ma radva tfa![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Всъщност до колкото знам бирата си е по българска рецпета и директора на пивоварната,където се прави Ариана,сам е участвал в изготвянето и.Така,че това за чешката рецепта най - вероятно отпада.Първоначално написано от ATAKABG
Другото нещо е,че братята Прошек няма как да основат своята пивоварна до Орлов мост след като той е построен седем години по - късно/с тяхно участие/.
Факт е,че през 1884 братята Прошек основават пивоварна,но тя няма нищо общо с Ариана.
В нета трябва да има нещо по въпроса предполагам.
KласикаПървоначално написано от Make_Love
![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
На Банкя рекламите са много хубави, на Sprite ми харесва с басейна.
А много ме дразнят рекламите за перилни препарати и оная за ракията Грозден, с песен на Софи Маринова накрая.... отврат.
Леле адски се нервя когато дават най-интересното на някой филм и хоп-рекламки...да ти се додрайфа направов такива моменти всички реклами са ми страшно противни ...Но има такива които направо бият всички по простотия: например имаше една много стара на парфюм на "Евтерпа" май,беше с една лигла и приятеля й ( -Какво да си сложаа?? Уааа ...-Облечи това!...-ППААРРФЮЮММ???
)
в момента има само една която й съперничи по простотия...става въпрос за някви кремове за бръчки (-Не си ли виждал котка??) ...А тая Мария бонукса ако я срещна на улицата,така ще я запраскам че само на бонукс ще ми стане...
А иначе любимата ми реклама беше на някви телевизори с едни топчета дето скачаха нагоре-надолу по улицата и всички залягаха да се крият...много луда![]()
DoN'T TrY tO UnDeRStAnD Me,JuSt LoVe mE!