.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    mi ima edna na neskafe ice 3 v 1 kadeto sa se sabrali nqkfi manqci tam i govorqt i v sa6toto vreme davat nqkfi petna sini i kazvat otnovo petnoto rullzz mn ma radva tfa
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Vancho_Vanchoviq
    най тъпата реклама е за братята прошляк
    що да е тъпа?

супер яка си е,баш центъра на София,бирата на Софиянци,по стара чешка традиция,какво повече искаш?
    Всъщност до колкото знам бирата си е по българска рецпета и директора на пивоварната,където се прави Ариана,сам е участвал в изготвянето и.Така,че това за чешката рецепта най - вероятно отпада.
    Другото нещо е,че братята Прошек няма как да основат своята пивоварна до Орлов мост след като той е построен седем години по - късно/с тяхно участие/.

Факт е,че през 1884 братята Прошек основават пивоварна,но тя няма нищо общо с Ариана.

В нета трябва да има нещо по въпроса предполагам.

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Make_Love
    ахахахахах да не забравя ме и "ДЕ ОТИДИШ ТАНАСЕЕЕЕЕ??? " http://vbox7.com/play:b62c8086
    Kласика
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

На Банкя рекламите са много хубави, на Sprite ми харесва с басейна.
    А много ме дразнят рекламите за перилни препарати и оная за ракията Грозден, с песен на Софи Маринова накрая.... отврат.

Леле адски се нервя когато дават най-интересното на някой филм и хоп-рекламки...да ти се додрайфа направо в такива моменти всички реклами са ми страшно противни ...Но има такива които направо бият всички по простотия: например имаше една много стара на парфюм на "Евтерпа" май,беше с една лигла и приятеля й ( -Какво да си сложаа?? Уааа ...-Облечи това!...-ППААРРФЮЮММ??? )
    в момента има само една която й съперничи по простотия...става въпрос за някви кремове за бръчки (-Не си ли виждал котка??) ...А тая Мария бонукса ако я срещна на улицата,така ще я запраскам че само на бонукс ще ми стане...
    А иначе любимата ми реклама беше на някви телевизори с едни топчета дето скачаха нагоре-надолу по улицата и всички залягаха да се крият...много луда
    DoN'T TrY tO UnDeRStAnD Me,JuSt LoVe mE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си