- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мразя го...искам да му го върна тъпкано....?
така...темата за 2 шанс който е чел дадох на фр ми втори шанс....и той се подигра с мен неска реших да пробвам..да му вляза в скайпа по простата причина че той ми е хакнал скайпа и е гледал ко си пиша.....иии без да исках му наличках паролата и какво да видя пише си с некви че ги обича...едната го е питала имаш ли приятелка и той и казва незнам....искам да му го върна тъпкано....помогнете ми писана ми да ме прави на глупачка.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми недей да му се връзваш, просто не се занимавай с него и това е.
Може да му смениш паролата на скайп, за да не може да си влезе пак.
АМа иначе не си струва, не си хаби нервите заради някакъв пикльо
Ааа и иначе, ако искап кажи му скайп името и паролата, че да влезна да си прая тшк![]()
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Като ти писна да те прави на глупачка, защо се занимаваш с него...чупката и кой от къде.
♠ The Nuts! ♥
Ne pozvolqvai da te pravi na glupa4ka..pokaji mu 4e stryvash..
Трябва да те види с друг,за да му стане гадно, а после му кажи за skype и че не искаш да си с него с две думи ЗАГЪРБИ ГО ама аз казах иначе че няма смисъл от втори шанс не че натяквам ама мъжете са такижа смрадове![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Изпикай се на изтривалката пред тях ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Наистина смени му паролата.А като го видиш се дръж с него надменно.Друго не знам какво да те посъветвам.
Наистина смени му паролата.А като го видиш се дръж с него надменно.Друго не знам какво да те посъветвам.
Най - хубавото отмъщение би било да му кажеш:Мило, знаеш ли колко много те.....Мразя! Край на връзката ни, чаооооо, приятна вечер! Но му го кажи с един ироничен тон и си тръгне без да казваш и думичка! оооо да аз това бих го пробвала, ако някой ми го направи този номер, какъвто ти е направил приятелят ти![]()
ше чу вапраеш тъпкано и кфо - той пак ше си сваля момичета по скайп ...остави го зарежи го или там как искаш го разбирай![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
А такаПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Леле кво е тва нещо бе...Махни го тоя на скундата.Заслужава да му правиш само мръсни номерца...тва с изтривалката е добър вариант!
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
и звънни на звънеца и го помоли за тоалетна хартия ...Първоначално написано от xercu^es
Първоначално написано от Riot
полей го с мляко от терасата![]()
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
замервай до с яйца и домати![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
... нека бъде дамска превръзкаПървоначално написано от soulja_girl4e
алоооо тва се прави с катран! идиът...Първоначално написано от little_miss_kiss
или лекарство против диария...Първоначално написано от xercu^es
Да не ти пука,тегли му една българска и да ходи да яде п****!!Първоначално написано от I_hate_you_p
![]()
разхлабително не ти ли звучи по яко ...Първоначално написано от soulja_girl4e
...разхлабителното вече тайно му го е изсипала в чашата с водка, за да й прави компания при изтривалкатаПървоначално написано от xercu^es
... на всяка манджа мерудия ... Време ти е за лягане ми са струваПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Всички ти казвахме да не се занивамаш с него и да не му прощаваш,а сега не искаш да теправи на глупачка.В тоя форум като говорим не приказваме.Сега осъзнай,че сама си си воновна и не прави втора грешка,като му го връщаш.
]Първоначално написано от MartyParty
MSss za otg {}