.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    eдно голямо
    за
    В тоя форум като говорим не приказваме.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    По-добре не се занимавай. Остави го, покажи му, че и ти имаш достойнство и ако ти се моли да се върне при теб бъди категорична. Иначе подобни неща като смяна на паролата на скайп, звучат смешни, на фона на това, което той ти е причинил. Просто няма смисъл от нещо, което ще го ядоса за момент и след някоя друга седмица няма и да помни, а ти ще продължаваш да страдаш от постъпката му доста повече време. Ако искаш истинско отмъщение,то би трябвало той да изпита същата болка, каквато и ти, но и това е безсмислено, защото трябва да се вложи много време и търпение, а и изобщо не правиш услуга на себе си- понякога омразата е много по-обсебваща от любовта. Остави го, рано или късно и той ще страда.

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    По-добре не се занимавай. Остави го, покажи му, че и ти имаш достойнство и ако ти се моли да се върне при теб бъди категорична. Иначе подобни неща като смяна на паролата на скайп, звучат смешни, на фона на това, което той ти е причинил. Просто няма смисъл от нещо, което ще го ядоса за момент и след някоя друга седмица няма и да помни, а ти ще продължаваш да страдаш от постъпката му доста повече време. Ако искаш истинско отмъщение,то би трябвало той да изпита същата болка, каквато и ти, но и това е безсмислено, защото трябва да се вложи много време и търпение, а и изобщо не правиш услуга на себе си- понякога омразата е много по-обсебваща от любовта. Остави го, рано или късно и той ще страда.
    adski si pravaaa....nqma se zanimavam ve4e...{} mS ne sam zloben 4ovek i zaradi nqkav ne smqtam i da stavam ;]

Град
    pz city
    аз си спомням предишната тема,а също и един от малкото които се изказаха против вторите шансове .... явно в този случай се оказах прав и това това можеше да се избегне ..... нека ти бъде като обица на ухото
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    И ти си тъпа.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Тоя е голям кретен, сигурна съм,ч е си го осъзнала ... Незнам каква е предишната тема, признавам си, но явно не е трябвало да му даваш 2 шанс ... Ще го издразниш най много като му кажеш, че изобщо не е твой тип, всички мъже, особено прейбойте се дразнят супер много на такова изказване... ще го накара да сечуди защо аджеба, какво му е, щ му подкопаеш авторитета, ако изобщо има такъв ... така че,
    Среща -> Мило, знаеш ли какво? -> Какво? -> Късаме, изобщо не си мой тип! ->

Според мен няма смисъл да му го връщаш явно не те заслужава просто му бий шута и тва е ... няма смисъл да му се връзваш на глупостите

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Изпикай се на изтривалката пред тях ...
    и звънни на звънеца и го помоли за тоалетна хартия ...
    ... нека бъде дамска превръзка
    или лекарство против диария...
    разхлабително не ти ли звучи по яко ...
    ...разхлабителното вече тайно му го е изсипала в чашата с водка, за да й прави компания при изтривалката
    ъЪъЪЪ... това беше гнусно
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от porky
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]
    Изпикай се на изтривалката пред тях ...
    +1
    А така

м ще стане ЯКО КЛАНЬЕ А ?
    ... на всяка манджа мерудия ... Време ти е за лягане ми са струва
    от не легнеш а аз ше доида с един кол да ти го нашпора в газа

А ПОСЛЕ ШЕ НАСТРЪЖА ВЕФА ЩЕ ПУСНА СРЪБСКО И ШЕ НАМАЛА НА ДЕСНО А
    Май искаш аз да съм ти първия ?!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Zareji go to vsi4ko 6te mu se varne!!!

ЛООООООЛ тъпа си

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    полей го с мляко от терасата
    Най-добре да замяра с развалени яйца... Миризмата и болката са по-трудно поносими.
    Това беше в кръга на шегата... Ако искаш да му върнеш тъпкано, като му имаш скайпа и паролата, започваш да го злепоставяш пред онези мадами, с които си пише, както предложиха.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

заколяй кучето му
    щом му даваш 2 шанс сама си си виновна

Град
    Шумен
    крайно неприлично... к'вото и да е направил, запази достойнство и се абстрахирай от тия факти
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Сменяш паролата... ама с някаква, която и ти няма да се сетиш на следващия ден... примерно riuy8eo56w0tgdkyhue, да речем...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Влезни пак в скайпе и пиши на всички тея пикли , че ги мразиш , че си имаш приятелка , обиждай ги , направи ги на парцал от негово име АЗ така бих наравила , после си смени паролата и си излезни кротко , те като го видат ще му теглат по една да видиш как ще остане на сухо .. Оле дай скайпе и парола да видиш какво ще ги направа толкова много искам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Отмъщението не винаги е решение, премисли хубаво действията си преди да действаш

И моля ви престанете с безсмислените и нецензурирани мнения

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Влезни пак в скайпе и пиши на всички тея пикли , че ги мразиш , че си имаш приятелка , обиждай ги , направи ги на парцал от негово име АЗ така бих наравила , после си смени паролата и си излезни кротко , те като го видат ще му теглат по една да видиш как ще остане на сухо .. Оле дай скайпе и парола да видиш какво ще ги направа толкова много искам
    Да, ама всеки си има специфичен начин на писане. Или поне почти всеки. Той примерно може да не признава препинателни знаци, а пък тя да си ги използва правилно и т.н. Усеща се, когато е друг човек.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аве преди и аз така си мислих, че ако някой ме нарани ще му го върна тъпкано и тем подобни, но просто няма смисъл. Той явно е толкова зле, че даже не си заслужава да се занимаваш с него, просто като го видиш му кажи, че съжаляваш за това че си му дала 2ри шанс и искаш всичко да свърши, както каза някой по-горе, колкото и да ти се моли бъди категорична. Наистина не си заслужава да си тровиш нервите с такъв толуб.

Защо трябва да му се принизяваш до нивото. Дала си му втори шанс той ти се е изсмял - това показва, че няма смисъл да се занимаваш с него!
    "Убий глупака с мълчание"
    Живей без да мразиш - мразят само СЛАБИТЕ!
    Живей без да лъжеш - лъжат само СТРАХЛИВЦИТЕ!
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз бих го използвала сам,о за секс, ако е добър. И му смени паролата.

Град
    ВаРнАаАа
    Оо мале хубаво у го върни..може да се прайш на луда и да се зарибяваш с разн в твоя скайп и после доакт си пишеш с някой да му кажеш че знаеш сичко...

Аз бих пуснала кофти слух... :P

Цитирай Първоначално написано от julushko fienta hovalis
    Аз бих пуснала кофти слух... :P
    Това е доста долно и недостойно...

Всичко свързано с "Да му го върна тъпкано" и долно и недостойно.

Пича трябва да се почувства виновен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си