Моята история започва от тук:Значи харесах си едно момче,което е по голямо от мен с 6 години...(сега е на 21).Адски голямо впечатление ми направи и то не от скоро,но разликата в годините ме спираше,плюс това живеем в малък град и всички ни познават и си мислех,че това ще го притесни,защото все пак съм по малка от него с 6 години.При контактите ми с него усещах,че по някакъв начин го привличам,но не мислех да правя нищо,докато той направи първата крачка...звънна ми,пишехме си смс-и и се държеше адски мило,заради мен се прибра от София,за да може да се видим...бяхме на кафе..на разходка и притеснената от това какво ще кажат хората бях аз...Проблема идва от тук,че той е спортист и живее в чужбина и си идва само лятото за по дълго и там през останалото време си идва за 1,2 дни...Прекарахме много малко време заедно и той трябваше да заминава...Мислехме върху това дали да продължим или да спрем до тук и това да остане като нещо мимолетно,но решихме да продължим и времето ще си покаже...независимо,че не се познаваме много добре аз май се влюбих,а той ми каза,че все още не може да се каже,че е влюбен...по скоро ме харесва много и изпитва някаква по-силна тръпка,но за влюбване още не може да се говори...Та въпроса ми е да подължава ме ли...смисъл да го чакам ли или да прекратяваме?(всъщност малко трудно вие може да прецените какво да правя,защото има много подробности,за които мога да пиша с години,но ще ви споделя още малко,за да добиете поне малка представа и да ми дадете по обективно мнение...)Чуваме се постоянно,а това значи че си липсваме...Праща ми песни от сорта Каризма-Колко ми липсваш,Графа-Искам те,Aerosmith-I don't wanna miss a thing(а понякога човек разкрива чувставата си именно чрез песните)...една голяма подробност ЗА СЕКС НЕ МИ Е КАЗАЛ И ДУМА!И мисля,че това е също от голямо значение,така той доказва,че не е с мен само заради това...Та айде да не ставам много подробна,ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете...