.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    ee вие наистина ме стреснахте,че никакъв ефект няма да има от тея шини ... просто наистина неискам да ги нося тези брекети .. хем съм момче .. хем съм с приятелка ... и наистина неискам да ги нося .. ама ся като ми казахте че няма ефект от тези шини
    Само не знам, защо им вярваш, някой от всички във форума да е зъболекар, че ще му казва какво да си сложи и какво не, нито сте му видели зъбите, нито знаете какво е положението???!!!?А повечето от тези, които казаха, че нямало ефект от шини, не са носили те лично шини, а някакъв си техен приятел, извинявайте, ама елате да ми видите моите изрядно прави зъби след носене на шини близо 2 години! нищо лично към някой от форума, обаче прекалявате, що обърквате така момчето?
    абе кой го обърква?ако зъболекаря му каже шини такова ще носи,ако каже брекети - брекети.и не мой приятел а самата аз нося шини от година и половина и няма никакъв ефект!нищичко не е помръднало дори с милиметър и тъй като гледам не се е и засилило да се местят нанякъде...

Cruel Intentions

Град
    в мазето ;dd
    според мен си сложи скоби но първо се посъветвай с някой който разбира

Na men podvijnite za polovin godina izobshto ne mi pomognaha-naprotiv..zubite mi stanaha oshte po-krivi.. vqrno ne gi nosih po cql den no stanaha po zle.. sq mislq da slagam breketi..

леле вие ме отказахте от тея подвижните шини направо ... "ставало по зле" и т.н :S

Град
    Стара Загора
    Брекетите не са толкова страшни колкото това да не харесваш усмивката си.Зъбите ми бяха кошмар,в момента нося бреки от 2 години и вече всичко си е нормално(даже ще ми ги махат след 1 седмица) .Шините помагат в 2 от 10 случея и много се съмнявам да ти помогнат.Не се притеснявай от бреките и аз мислех че ще ми се подиграват и т.н. но за 2 години никой нищо не ми е казал.товае най-доброто решение според мен

Град
    СтЗ

..

в заглавието на темата пише "брекети" казва се "бреки", брекетите са за печка/камина или за барбекюто
    ..CeдeфeHa Muдa c TynTящo cъpцe..

Град
    някъде там...

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от lollipop.61
    в заглавието на темата пише "брекети" казва се "бреки", брекетите са за печка/камина или за барбекюто
    не мога да повярвам, че има толкова непросветени хора
    погледни бе идиот, става въпрос за брекети, те (брекетите) ти поправят зъбите (за това е главното им предназначение) http://www1.istockphoto.com/file_thu...tal_braces.jpg

Re: ..

Не се води от чуждото мнение, не се срамувай, а прави това, което зъболекарят ти казва. Щом трябва да носиш брекети - носи, няма да съжаляваш, защото след като ги свалиш, ще имаш перфектна усмивка.

Цитирай Първоначално написано от lollipop.61
    в заглавието на темата пише "брекети"
    казва се "бреки", брекетите са за печка/камина или за барбекюто
    Брекетите са за зъбите, а брикетите (брикети!) са за камина/печка!

Ортодонтите не казват брекети защото са по-скъпи..не те првят брекетите зада имат полза от тях..........на мен ми сложиха брекети...кучешкия ми беше толкова щръкнал..много грозно...човек сложиха ми брекетите и на следващия ден все едно не бяха мойте зъби..чесно говоря..бях толкова радостна иии сегаа нямам проблеми..нося брекети..ако само това е проблема..може и бързо да ти ги махнат....по-добре сега носи каквото е нужно за да може после да имаш хубава усмивка..аа аз 4 години се влачих с шина...няаше никъф ефект..за мен брекетите е най-доброто решение...независимо че са по-скъпи..не знам за вас
    LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ

мале и аз носих от тея подвижните шини от 2-3 год.малко се оправиха,но след известно време станаха по-криви,никъф ефект.И с подвижно апаратче боли,кат ти го стягат,мноого е по-гадно,имаш и на непцето,фъфлиш (повечето пъти) а и си голям за него,мноого съм се интересувала по тая тема.мислех да слагам брекети,че и отдолу и отгоре са ми кривички,то една зъболекарка ми каза да слагам де,ама аз се ослушвах..но нз още мисля
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

ne mislete 4e breketite sa izmislica za pari.6inite uduljavat vremeto i ako se nosqt samo ve4er ili dokato si vku6ti nqma da vidi6 efekt...breketite ti gi slagat za godina dve ama znae6 4e 6e ti svur6i rabota...+ tova ima na4ii za razsro4eno pla6tane ta ... nqma da vi se vidqt skupi...
    a ti 6tom kazva6 4e ti e samo 1 zub ... ni6to 4udno jestoko da se zablujdava6...moje i cqlata ti zaxapka da ne e nared...za tova burzo ti4ai pri ortodont dokato moje6 za da te oprai a ne na stari godini da se mu4i6...
    uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си