- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вкарах се сама в баси филма ...
Значиии да започнем с Р. Той ме харесва, знам го отдавна, наскоро ми го призна, както и аз на него, защото го харесвах... ноо тук има едно голямо НО.. той ми казва, че един негов приятел също ме харесва.. идва проблема... аз искам втория (М.) вече, защото за тия 3 дена дето ние мълчахме с Р. между мен и М. се случиха приятни неща .... но ако кажа на м. че го харесвам и Р. ми го е казал им съсипвам приятелството... извинявамсе за обърканите мисли, но имах нужда просто да споделя... мерси че стигнахте дотук![]()
Съветът: Излез сама от "баси филма"
Awesome strange..
въпросът: КАК?
И ги зарежи и двамата...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
значи според мен трябва да поговориш с Р и да му кажеш какво е станало , че за тези 3 дена са се случили много неща които са те объркали и вече чуствата ти не са такива като преди и така има по малкън шанс да се скарат , ако признаеш на М
Просто не дели приятелите.. Съберете се и изяснете всичко ( Само земете комдоми - sry за отклонението ) Кажи им как стоят нещата ако са хора ще разберат ако не не знам.. да си направят батъл![]()
Awesome strange..
ами ако ти си "О." си направи РОМ..![]()
![]()
зарежи и идвамата![]()
Изреди азбуката,и ще си избереш.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз не бих се захванала с нито един, все пак са приятели и може да стане доста сконфузно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако и М. те иска толкова колкото и ти него земай си го пък ако не си заслужава не си трови нервичките
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
![]()
![]()
извинявй ама кви са тия Р. М. иии другите глупости
по темата : щом не искаш да си развалят приятелството се откажи от тях![]()
Абе еби му майката...да ти писне от еднакви неща.По колко такива теми на ден има??Просто спри прожекцията на филма и се оттегли...Така и така ще има наранени и в двата случая за тва си избери един и бъди с него..поне наранения да бъде само един,а не да ги зарежеш и двамата.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Зарежи ги и двамата или тръгни и с двамата![]()
Ама по-добрия вариант е първия
![]()
Вкарах се сама в баси филма ...
Ти си за НАТФИЗ скъпа!успех с кандидастването!![]()
този път не спомена нищо за сръбскоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Мерси много,но нямам намерението да ставам курва,особено от тези,които харесваш ти...иначе не съм много и по сръбското,но все ще го преживея някак..Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Кой знае,да не казвам никога,но курва точно...мне,не мисля..Първоначално написано от KillSwitchEngage
По-добре слушай сръбското....![]()
Имаме напредък,това изказне беше по-добре... Иначе не знам,може в сръбското да е истината,трябва да пробвамПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Няма такава опастност![]()
бахти съветите дето ти даватПървоначално написано от Lost_Kiss{}
просто ИЗБЕРИ един от 2мата.. на два стана няма да тъчеш нито е нужно да се отказваш от единия..
другия така или иначе ще го духа..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от fUcK_lOv3