.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Коремни преси -- > подуванее

В неделя направих 200 коремни преси наведнъж и в понеделник сутринта се субудих и адски ме боляха мускулите на корема ... продължава и в момента.. не мога да ходя изправена и съм се навела напред.. също и корема ми се поду .... ако на някой му се е слу4вало или пък знае да пия нещо или да правя да каже.. щото не издържамм...
    ~Remember,remember...25th of November~

Май се пиеше аспирин .. Ама и ти защо си се напъвала толкова много .. Сигорно до ден - два ще ти мине ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Пренатоварила си се Полегвай си и не се движи много, много
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на o0ps
    Най-обикновена мускулна треска. Просто си се презорила с коремните. Вече е късно да пиеш каквото и да е, аспирин се пие веднага след натоварването, иначе няма ефект. До 2-3 дена ще ти мине, споко.

Град
    Montana
    Попринцип аспирима помага но е трябвало да го изпиеш веднага след като си спряла сега мисля , че няма да ти помогне.Чула ли си една поговорка "клин клин избива" от личен опит ти казвам че работи сега направи поне още 200 и не мн след това трябва да спре , да знам отначало ще ти е мн гадно ще боли доста но след това болката утихва
    Ne si po lud ot men

Град
    Detroit Ghetto
    И къф е хуя като направиш 200... няма ефект коремния мускол не расте пренатоварваш се = ефект 0 ... прави 4 серии по 50 3 пъти в седмицата и израсходваш повече отколкото си яла яко кардио без газирано чипсове сладко и мазно.. посети bb-team.org
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    Холивуд ;)
    Много си се натоварила ... Моята инструкторка ми каза да не правя от "класическите" коремни преси , щото много натоварвали и кръста и били вредни.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Аспирин...Аз правя всеки ден по 360..Но по различен начин такаче да им смогна Комбинирам си ги там..И няям проблем вече с мускулните трески
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    in my world!
    ми така веднъж на кака и се беше подул корема и отиде на лекар и пи нещо но нз какво
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    София
    Нормално.Аз и 100 да направя така се получава.Пий аспирин,до 2-3 дни ще ти мине.

Цитирай Първоначално написано от b0b0_mnt
    Попринцип аспирима помага но е трябвало да го изпиеш веднага след като си спряла сега мисля , че няма да ти помогне.Чула ли си една поговорка "клин клин избива" от личен опит ти казвам че работи сега направи поне още 200 и не мн след това трябва да спре , да знам отначало ще ти е мн гадно ще боли доста но след това болката утихва
    Взе ми буквите от клавиатурата

Благодаря на вси4ки .. (bow)
    Бях се изплашила ,ноо сега ве4е си знам 4е е мускулна треска .
    Зву4и добре това което написа ShadyRecords мисля да го пробвам само да ми мине )

Мега фен
    ами аз мога да ти кажа какво да прави6 , за да избегне6 натоварването (треньорката ми по худ. гим. ми го бе6е казвала в дале4ните времена когато още тренирах ). зна4и като направи6 пресите , легни по корем,се подпри се на пода с ръце и си ги изпъни, така 4е да се повдигне6 до кръста, а краката ти да останат плътно до земята, т.е. 1 вид да се изпъне6 до кръста и постой така известно време. би трябвало да усетиш как те отпуска. оф нз дали си ме разбрала, ама поне опитах
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Най-обикновена мускулна треска

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bEbKaAa~*
    Много си се натоварила ... Моята инструкторка ми каза да не правя от "класическите" коремни преси , щото много натоварвали и кръста и били вредни.
    ами какви????

Cruel Intentions

sladur4etyyy знаеш ли пробвах това упражнение и има ефект ще го няправя още няколко пъти
    благодаря ви за помоща )))

По мое мнение и на авторката темата е приключена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си