.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    ~ПреД~ТебБб~

надебеляване

здравейте на всички моми4ета знам че има хиляди теми за това нещо но просто не ми вършат работата искам някой който е бил на моето положение тоест аз съм слаба 1.64см и тежа 45-46 кг това не е нормално според мен та искам да ми отоговарят моми4ета от моето положение които са били слаби и са напълнели по някакъв начин
    1.вашата рецепта за надебеляване
    2.ако има упеажнения
    3.общо взето какво да правя
    мс за отговорите предварително
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

мазни картофи хах

Град
    ВаРнАаАа
    Пробвай с бирена мая..мисля че ще помогне {под формата на хапче}

Град
    TaM..
    ne si mnogo slaba spored men toest normalna si...ne si nito nqkoi kle4ka nitoi nqkoi ....

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    ne si mnogo slaba spored men toest normalna si...ne si nito nqkoi kle4ka nitoi nqkoi ....
    +1

Град
    София
    Хмм.. ти кюфте ли искаш да ставаш?!Според мен в сегашните си килограми си си много добре и не виждам защо искаш да надебелееш?!Иначе аз съм и по-висока и по-слаба и ям кви ли не глупости и пак така си седя,така че не знам на теб какво би ти помогнало,все пак всеки е различен.

ще ти помогне не тъпкането с всевъзможни снаксове и чипсове и коли, а гледай да ядеш повече картофи (не пържени) и ориз (не мазен)...хапвай повече варена царевичка, пълнозърнест хляб, но най-вече ориз и картовки и тренирай нещо или ходи на фитнес, за да не качиш сланина и мазнина, а мускулна маса

пп. потърси в гоогле диети за напълняване, там има доста мисля аз

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ще ти помогне не тъпкането с всевъзможни снаксове и чипсове и коли, а гледай да ядеш повече картофи (не пържени) и ориз (не мазен)...хапвай повече варена царевичка, пълнозърнест хляб, но най-вече ориз и картовки и тренирай нещо или ходи на фитнес, за да не качиш сланина и мазнина, а мускулна маса

пп. потърси в гоогле диети за напълняване, там има доста мисля аз

хах снаксовете са ми ежедневие както и колите постоянно са ми във ръцете мс за отговорите
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tigarski
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    +1

+1 :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Повече от фен Аватара на plamka
    Имам една приятелка, която е с 2-3 см по - ниска и е 43 кг. и има перфектно тяло, сериозно. Но щом не се харесваш най - добре посети диетолог. Аз само ще те посъветвам да залагаш на ориз, картофи, месо и млечни продукти и да спортуваш. Така хем ще понапълнееш, хем пък ще станат мускули.
    Едит: туко що видях, че silver_moon те е посъветвал/а същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си