.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как се нанасят антицелулитните кремове и гелове?

Съжалявам за темата но няколко пъти питах в другата и никои не ми отговори.Та как точно да нанасям крема,какъв е метода на масаж?

Ми някой трябва да те масажира, да те мачка много здраво. Потърси в youtube примерно някви клипчета, предполагам че има
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Аз когато съм ползвала такива кремове не съм провила някакви особени масажи ,а просто съм втривала крема И ефекта си го имаше!Важното е да слагаш от крема всеки ден!Можеш също така да си купиш четка за тяло: с която да масажираш определените места след като е попил крема

Цитирай Първоначално написано от albb
    Аз когато съм ползвала такива кремове не съм провила някакви особени масажи ,а просто съм втривала крема И ефекта си го имаше!Важното е да слагаш от крема всеки ден!Можеш също така да си купиш четка за тяло: с която да масажираш определените места след като е попил крема
    +1

значи намерих си един идеален масажор даже и с вибрации,слагам гела и след това масажирам , докато попие.обаче четох някъде в нета че трябва да усещаш парене,затопляне и т.н. аз не усещам такива неща,но усещам кожата си по стегната и гладка.Дали има ефект така.
    А и гела ми е на Билка с бяло грозде.Отзиви?

Цитирай Първоначално написано от albb
    а твоя крем какъв е бил и след колко време с епояви ефекта

Ти 14 год. имаш ли?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!!?!??!!!!

По темата: Втриват се с кръгови движения (като всеки нормален крем).При всеки ефекта се проявява по различно време (всичко зависи от крема,който използваш и от степента на целулита...)

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

По темата: Втриват се с кръгови движения (като всеки нормален крем).При всеки ефекта се проявява по различно време (всичко зависи от крема,който използваш и от степента на целулита...)
    хаха ти маи си същата от темата ми за татуйровките,дето критикува и обижда и на всичкото отгоре не е права.е сори ама тук пак не отгатна-нансят се с масажиране и не с кръгови движения.иначе да ти дам един съвет като не знаеш и не си се интересувала от нещо не пиши и не спори щото ставаш за голям смях.и съм на 17 бай дъ уей

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212

хаха ти маи си същата от темата ми за татуйровките,дето критикува и обижда и на всичкото отгоре не е права.е сори ама тук пак не отгатна-нансят се с масажиране и не с кръгови движения.иначе да ти дам един съвет като не знаеш и не си се интересувала от нещо не пиши и не спори щото ставаш за голям смях.и съм на 17 бай дъ уей
    Bash s krygovi dvijenia se nanasqt anticelulitnite kremove.

Повече от фен
    на опаковката на моя антицелулитен гел пише (въпреки че не го използвам)-Втривайте с леки масажни движения върху чиста и добре подсушена кожа в проблемните места по тялото.Използва се два пъти дневно!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212

Bash s krygovi dvijenia se nanasqt anticelulitnite kremove.
    добре всезнайке,права си.ама въпреки тва няма да го нансям така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си