- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да чакам?
здравейте пиша ви с молбата да ми дадете съвет как да постъпя и какво да направя в случая.А той е:
Имам прителка от 5години минали сме през много трудности. Но последните 2г. бяха страхтони много влюбени много усмихнати всичко си ни беше наред...Тя обаче замина да работи на морето и там почна да се променя макар,че като отидах при нея в отпуската си всичко беше нормално един два скандала и всичко друго беше наред.Но скандалите в една връзка са като лепилото на плика преди да го пуснете в пощата не може без тях.Иначе няма да е връзка няма да има смисъл ....
Но както и да е да минем към същността преди няколко дни си дойде в нашия град с родителите си и мина през мен да ме види на работата ми там разбрах че нещо не е както трябва... беше по студена от всякога не я бях виждал такава от много време все едно вижда призрак а не менИ така разбрах че не иска да е с мен повече писах и няколко смс-а и накрая ми каза че вече не изпитва нищо към мен и че не искала да продължаваме повече така...след което аз отидох при нея малко пиян но това няма да го описвам :Д после се видяхме и се разбрахме да и дам малко самота 1месец за да си изясни чуствата и да ми каже дали иска да е с мен или не
снощи се чухме след като се разделихме и тя ми призна че усетила какво е да ме загуби и малко клоняло към това да е с мен след този един месец, но аз се чуда дали има смисъл да чакам и дали не е по добре да прекратя всичко сега за да не ме боли толкова много тъй като прекалено много съм дал за тази връзка и повече не мога...макар че е обичам повече от всичко на света и бих дал живота си за нея в буквалния смисъл. Моля помогнете ми дайте ми съвет ще ви бъда много благодарен ........
т.7
krem4et0