- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
Emi imam edin v1pros....vinagi kogato go pravq s gadjeto mi toi sv1r6va nakraq v1rhu stomaha mi poneje go praim bez prezervativ.Predi 2 dena pak go praihme i toi otide do toaletna za da sv1r6i i pak se v1rna i pak prod1ljihme be6e se izmil sled kato e sv1r6il,no vse pak ima li v1zmojnot da e ostanala sperma po huq mumn se pritesnqvam dali e ostana i posle da q e vkaral v mene!
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Ако не е свършил в теб,възможността да си бременна е нищожна !
Ми не не е свършил в мен.ОФ..мерси успокоима много![]()
Добре де, а защо чак сега питаш и то непознати хора от форума? Защо тогава не пита приятеля си - сигурен ли си ала бала ала бала и чак тогава да го правите?!?!? Или тогава много ти е дремело нали си в секса и чак после си се замислила "Ама чакай ако стане нещо..". Вече мисли по от рано. По темата - и аз не виждам шанс да е станало нещо щом приятеля ти не е свършил в тебе и ако го е измил качествено.
Говорихме за това!просто реших да попитам какво е и вашето мнение
nishtojna no q ima !Първоначално написано от patetoOo
moga da ti dam primer s na edin moi fr. brat mu
sega taka ima bebe.. shtoto kt s svusrshil nqkade si.. nz kade
i posle pak produljil.. ti si predceni kakva e veroqtnostta
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
kachestveno ??? a kak se mie kachestveno ?Първоначално написано от huligankata
sig. s chetka otvutre go turkash :X
da se izpikae po dobre
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Кисне хубаво във спирт , туря го във фурната и иди търси следи от сперма после...Първоначално написано от alksndr
Сперматозоидите имаха броени секунди живот във кислородна среда... Никъв шанс да ставаш мама![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Няма такъв риск
разбира се, че може да се забременее, защото преди да се изпразни се отделя предсеменна течност, която също съдържа сперматозоиди!това сиг 1723463473 пъти се е писало и е казвано..ест, че вероятността не е като той да се изпразни в теб, но все пак има риск, така че с гумички си е най-добре![]()
абе той ка4ествено го измиама...просто съм такава,4е винаги мисля за най-лошото.И все пак мерси за мненията
абеее възможно е да са останали ама не можем да знаем напълно и моля вииии използвайте проклетите презервативииииииии![]()
![]()
щото после пак ща има теми от сорта бременна ли съм
баси и помни преди да свърши също така пуска една течност която съдържа по малко сперматозоиди НО достатъчни за да ти оплодят яйцеклетката баси
използвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
това че мислиш най-лошото значи ли че след всеки път ще пускаш поредната тема бременна ли съм?вместо това нищо не ви коства да ползвате шибан презервативПървоначално написано от sweet illusion
![]()
Cruel Intentions
pf..za tvoe svedenie za 1-vi p1t pi6a tema!!!Pak ako go si go praila 6te6e pone da zae6 zako pove4eto ot nas ne izpolzvat prezervativi..no kakto i da e vse pak mersi za mneniqta
тва за мен ли се отнася ?!
Ne za mystery girl
ок