- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рол-он или стик
Аз съм повече доволна от стика !!! Преди използвах на Даф - гъбичката , трябва да ти кажа , че това е единствения продукт , които ме подсигуряваше 24 часа и ухаеше супер яко .. Вече го няма , сега използвам също стик на Даф - много съм доволна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз предпочитам стик, не ми оставя следи, а и ме защитава за около 12 часа.
Определено стик, аз съм с Lady Speed Stick 24/7 и съм доволна.![]()
Чудна работа как стиковете не ви оставят следи като повечето са с талк? Аз съм много по - доволна от ролката (рол - он) и по - специално ролката от новата серия на Фа. Не се сещам с какво точно беше. С една бледозелена капачка е. Дори и на плажа, където се потих по 8 часа на ден не даваше "засечка".
Аз използвам стик на Rexona и съм много доволна преди използвах рол-он на Фа но не вършеше никаква работа.
Ми на мене стиковете ми оставят следи, а ролоните - не. Сега съм с един ролон на Орифлейм и съм доволна. А иначе от стиковете съм по доволна - най вече от тези на Дав. Този със сивата капачка не оставя следи.
Stik-opredeleno,na NIVEA.Rol-ona ostavq nqkakvi yjasni lepkavi sledi moga da kajayjas
Аз ползвам рол-он на Oriflame![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
..с две ръца сам за стик...и дав,нивеа,лейди,рексона...от всички съм доволна много
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Предпочитам рол-он, но може и стик. В момента съм с гел на Лейди Спиид Стик - зеления.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ami Rexona imat seria specialno za problema s belite petna...polzvala sum edin ot taq seria i ima efekt...no v momenta sum s dezodorant i sum po dovolna na Nivea e ...onzi s limonenata treva![]()
Предпочитам стик.Макар че повечето наистина оставят следи по дрехитеПо принцип използвам Рексона и съм доволна от качеството,което предлагат.
По принцип винаги препоръчвам против изпотяване Одорекс.![]()
Но иначе зеления рол-он на "Виши" е супер. Малко по-скъпичък е, но определено си струва. Аз не използвам стикове, тъй като имам алергия към талк, но майка ми е много доволна от стика на Нивея - Дабъл Ефект.![]()
+214241612303415341!!!Първоначално написано от taamara
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
аз пЪк използвам дезодоранта на невеа мн е добър и лилявия и синия са дЪ бесТ ... а иначе стик ми звучи по-добре...аве ако слушаш мене си земи нивеа каквото и да е ама на нивеа доказала се марка пък и мн еФектна :P ЧаО
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Стик.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Спрей или рол-он.В момента имам рол-он на Ейвън и съм доволна.![]()
Рол-он на Орифлейм никога няма да си купя повече просто е мн лепкав иначе на Рексона оставя бели следи и после не мога да ги изпера от блузата която съм носела ...но пък адски добре ме подсигурява от коментарите които четох по-горе ще си купя май на Дав
на Avon пък специално рол-оните оставят бели следи по дрехите, иначе миришат приятно и защитават, ама тия следи...Първоначално написано от lia_k
вчера си взех Lady Speed stick с алое и не ми оставя следи![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Az izpolzvam gel na Lady-speed-stick. Samo ot nego sym dovolna, nito edin drug produkt ne me zashtitava tolkova dylgo i nqma sledi osven tova.
+1Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Използвам оригиналния стик на Dove, просто нищо друго не ме задържа свежа повече от няколко часа. Мразя рол-оновете, защото само ми попиват в кожата и всичко си е все едно не съм се мазала хич!![]()