- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да предложа на момиче?
Та исках това да стане постепенно,но явно няма да стане така.Целували сме се с момичето,прегръщали сме се,но нищо.Когато я питат дали ходим,тя винаги казва не.И двамата сме на по 14 години и незнам как да й предложа![]()
Предложи й малко сено и я питай как аджеба трябва да стане гадже с някой. Може би в църквата.
Don't tell me what I can or can't do !
Искаш ли да ходим ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Честно да ти кажа, това с "предлагането" ми се струва малко завъртяна работа. Обичам да подхождам плавно към нещата и гледам, че и ти си тръгнал по тази пътека и си извървял достаБих ти препоръчал следващата ти стъпка да бъде покана за кафе или нещо друго, което ти стори по-удачно (дори разходка из парка), но така, че на нея да й стане ясно, че това си е официална среща. Дали ще й го кажеш директно или не, няма особено значение. Просто на нея трябва да й стане абсолютно ясно, че това си е среща и че тази работа с приятелството и някоя прегръдка не те задоволява.
Успех, пич! Дано съм ти от някаква помощ.
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен
''Милаа,искаш ли да сме гаджетааааа ??! ''![]()
![]()
Тцтцтц бахти въпроса ако дай ми тел-а й да й предложа вместо теб .. кфо изпитваш тфа казваш .. нз кфо е толко сложно![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Попитай я направо, за да няма недоразумения после...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тва с предлагането е доста така..тъпо...или става или не става.послушай nutrino!
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
След като излизате заедно, целувате се, прегръщате се и прочие, тя ще не ще сте гаджета. Аз това разбирам под "ходене". Явно обаче лапетата на 14 си мислят, че е кой знае какво и трябва едва ли не да си умират от любов, за да ходят с някой. Може просто да си прекарват добре времето заедно, да са двойка. Никой не иска от тях да се оженят и да имат по 100 деца!
emi 4e vie si hodite... ne e nujno da i predlaga6...
az naprimer mnogo mrazq nqkoi da mi iztursi " iska6 li da hodim " ili " aide da stanem gajeta " ... ob6to vzeto ne6tata samo si stavat... za6to durji6 da i predlaga6 neznam, da nqma da se jenite sq.
ЛОл....Аве ти от къде идваш е?![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Зависи от момиче:
ако е романтична-по-романтично предложение (например серенада или нещо друго)
ако не е романтична-тогава можеш да и го пратиш с SMS или просто го подхвърли докато си говорите (не му мисли много)
Успех![]()
![]()
Най-яката реплика. искаш ли да станем гаджета....
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
"Ауе к**во заспала, ние гаджИта ли сме или да, ма, тъпо?"
еми,целувайте се,излизайте и се радвай-аз бих се радвала на тва![]()
I can't stop myself from loving you <3
Като ти тропне на вратата и
казваш:Ето това чукане чаках!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
e aйде да не се обиждаме, а? не всички са такива...Първоначално написано от krem4et0
по темата: следващия път като ти каже че не ходите я питай а дали иска от там квото каже... мисля че така ще бъде много по-лесно за теб от колкото да изтърсиш тъпото " айде да станем гаджета"
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?