- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боли ли кола маската и дали си струва ?
Bole6e li vi mnogo kogato za parvi put si pravihte kola maska na intimnite 4asti?I nai ve4e kolko vreme darji i ima li smisul ako e tvarde silna i produljitelna taq bolka i ne trae li pone 14 dena da sepravi izob6to.Za4ervqva li se sled tova i ostava li ne6to za6toto jiveq izvan bg i pribera li se 6te imam samo edin den da ida na kozmetik i na dr den otivam na more i 6te mi e neudobno ako se kojata mi ne reagira po normalen na4in an kolata za6toto 6te mi e za praf put do sega sum karala s brusnene.Mersi za si4ki deto se zanimavat s mene :P
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
Еми мен доста си ме болеше, а не бях ги бръснала преди това. Ии даже кръв имаше ама не е някаква трайна болка. Моментна е. И около 1 месец държи при мен, което е доста добре. Не вярвам да има проблеми, така че давай смело на козметик.![]()
1 месецПървоначално написано от Dark~Illusion
Какви си ползвала ... ??
Иначе по темата .. не е болка за умиране.При мене нямаше кръв,всичко нормално! Ефектът беше - хм седмица някъде ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Стреп...е сега не съм сигурна дали е било месец, но поне 3 седмици имаше...Първоначално написано от _miShlence_
![]()
opredeleno s kola e nai-dobre, kvoto i da si govorim, a na 2ro mqsko po ka4estvo i efikasnost slagam epilatora
То че боли - боли,правилно са казали хората "Трай бабо за хубост". Пробвала съм с епилатор на триъгълника,но не се търпи,а и не е толкова ефикасно,тъй като половината косъмчета се късат,а не се отскубват.
Колата маска си е чудо на природата - поставяш,дърпаш и забравяш,хем ти държи по-дълго време,хем махаш на по-голяма площ за по-малко време.И на мен в началото ми се показа кръвчица,но това е нормално,в зависимост от чувствителността на кожата.
Аз гласувам за колата маска с 5 вдигнати ръце,не се бой и давай смело,няма да съжаляваш.
П.П. Аз ползвам на Veet![]()
П.П.2. Това е първия ми пост![]()
При мен нямаше кръв е боля ,но в допустими граници...Не е болка за умиране ,имаше зачервение ,но ми мина на другият ден...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ми,болеше ме,но все пак не толкова...
От години си махам косъмчетата на триъгълника с кола маска при козметичка.Наистина си струва,а ефекта поне при мен е около седмица,нааааааай-много десет дена.И полсе избиват новите косъмчета.Ако ти е з апърви път с колата,недей да си я правиш в деня преди ходенето на море,защото е много вероятно кожата ти да се зачерви или да ти се появят пъпчици от отскубването на космите.Все пак това е нежно местенце и кожата там не е "свикнала" с такъв метод на обезкосмяване все още.
Ами, махни страничните косъмчета с пинсетка, а останалата част кола или епилатор, може и да я обръснеш...(казвам го, в случай, че го направиш ден преди морето, поне откритата част да не е зачервена, останалата ще се успокои).
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Цялостна кола-маска на интимните части си я правя съвсем сама. Боли, но се свиква. Трае най-много седмица-две, но напълно си струва. Такъв ефект не можеш да постигнеш с нищо друго. Има зачервявания, но при мен са кратки. Едно мазане с кремче Бочко или Здраве много успокоява![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Боли,но не е болка за умиране все пак трай бабо за хубост,но поне си заслужава![]()
Суетата.Моят любим грях.
боли много бе хора...особено долу напрао се мре :////
а последния път си напрайх някво...кръвоизливче ли не знам...такова като смучка стана ебати ужаса![]()
Квото и да си говорим колата маска си е най-ефикасна. Болката я има ама както виждаш от това не с еумира. Търпи сеНа мен ми трае около 2 седмици
MmmM neznam....... abe znam 4e ne e bolka za umirane ama prosto si me e baz :d 6te davam smelo puk kfoto stane.nai mnogo da me 4uq celiq kvartal kak pi6tq:d
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
Akakvi sa tezi kravoizlivi deto moje da se polu4at? kolko vreme im trqva da se zali4at?
Кръвоизливите се получават ако не ти е добре изпъната кожата. Прилича на ударено или осмукано и е синьо горе-долу толкова време, както когато се удариш и ти посинее.
На мен ми се е случвало само, ако сама си правя кола маската. Ако ми я прави козметичката не ми е посинявало никога.
Болката е търпима, но си заслужала![]()
а по колко пари горе долу взимт на козметик?![]()
Зависи от салона... 10-15 лева някъдеПървоначално написано от chocolatka
![]()
Ухаааа мене ми взеха последно 6-7лв.Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
но това е само за триъгълника нали?ако решиш да ги махаш и от дупето ще ти вземат още???Първоначално написано от tinky_winky
Cruel Intentions
а няма начин да не искат още париПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
алчни..за толкова малко място толкос пари..аз значи трябва да давам по 20 лева на месец приблизително зависи и от салона
веднъж месечно ли ходите?
Cruel Intentions
Доколкото помня си от Добрич...Първоначално написано от mystery`girl
Ако да, мога да ти препоръчам добър салон...
![]()