.

Виж резултатите на анкетата: Да или не?

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

73 76,84%
  • Не

22 23,16%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Според вас нормално ли е ...?

Според вас нормално ли е 14 годишно момиче да иска да прави секс,да мастурбира и да има доста перверзни сексуални фантазии...??? Моля само не казвайте,че съм курва.
    Golqm go vadi6,ama mek... :P

Що да е ненормално...хормона те млати на поразия..и аз така бях(и все още съм)

normalno e no dale4 ne e zaduljitelno

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нормално е същата бях и даже на 14 го направих за сефте

Да,обаче за моите връстници това явно не е нормално и ако споделя,вероятно ще ме нарекат ку*ва или нещо подобно....А и не съм от най-хубавите...“Сладурана съм,ама...

Цитирай Първоначално написано от d0 y0u wAnt me..?
    Да,обаче за моите връстници това явно не е нормално и ако споделя,вероятно ще ме нарекат ку*ва или нещо подобно....А и не съм от най-хубавите...“Сладурана съм,ама...

emi na4i ne ti si sburkanata prosto te sa tesnogrudi a i tva 4e ne si priznavat nezna4i 4e ne praktikyvat ti pone ne se sramyva6 ot jelaniqta si taka i trqbva

Не знам какви са,ама не възприемат и ми е много криво.

Хахаха...е, как да не е нормално бе мила Напълно нормално си е, просто хормоните те млатът^^ Относно нещата ,които изброи нито едно от тях не те прави курва, ама изобщо! Абе всъщност к'во ти дреме за съучениците ти..те просто не си признават

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Нормално е да имаш подобни желания, да се чувстваш по този начин. Но за мен не е нормален фактът, че споделяш това с цял форум. Наистина никой не те познава, но смятам, че родителите са точно затова, за да могат да ни помогнат в такива трудни ситуации, да не се чувстваме "срамежливи", за да ги попитаме и да не търсим отговорите "на улицата", в случая - тук.

П.с. не се заяждам, мила, дори напротив, разбирам те, странно е за теб, странно е и за околните, затова по-добре го запази в сърцето си.

Град
    варна
    Е,чак курва едва ли.Не мисля,има разлика между перверзни фантазии и курвенски изпълнения

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Аз съм абсолютно същата с малката разлика, че съм на 13г. Ми тва е, както казаха преди мен - мила, яко те тресат хормоните...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Нормално е да имаш подобни желания, да се чувстваш по този начин. Но за мен не е нормален фактът, че споделяш това с цял форум. Наистина никой не те познава, но смятам, че родителите са точно затова, за да могат да ни помогнат в такива трудни ситуации, да не се чувстваме "срамежливи", за да ги попитаме и да не търсим отговорите "на улицата", в случая - тук.

П.с. не се заяждам, мила, дори напротив, разбирам те, странно е за теб, странно е и за околните, затова по-добре го запази в сърцето си.
    Хах сигурно. Да каже на майка си и на баща си, може и на дядо си, че и се прави 69 или пък понякога като върви по улицата и като види някой мускулест батко и се иска да я завлече в някоя тъмна стаичка и да и го намести. Айде стига глупости. Искам да те питам ти правила ли си секс и споделяш ли за това с вашите.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

според мен няма от какво да се притесняваш.Нормално е всеки да има желания. Те и твоите съученици имат желания, ама никой не си признава. Споко и няма какво да се интерсуваш от тяхното мнение.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Re: Според вас нормално ли е ...?

Според вас нормално ли е 14 годишно момиче да иска да прави секс,да мастурбира и да има доста перверзни сексуални фантазии...??? Моля само не казвайте,че съм курва.
    abe porasni o6te malko pone 16 da napravi6

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Що, ти на колко го направи?
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

ко да кажа като гледам днешната младеж (и аз съм от тях ) всичко е нормално

Повече от фен
    vrasnicite ti sa sramejlivi i kak smqtash da si priznaqt :] inache e normalno

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Твърде нормално за тази възраст е да мастурбираш, да искаш да правиш секс и да имаш нестандартни фантазии. Курва за това, най малко си. Само мисли преди да направиш крачката (за секс говоря)... Не бързай!
    Не се терзай за това, че връстниците ти не възприемат за нормални подобни неща. Това вероятно се дължи на някои неправилни представи за секса изградени в семейството. Това са неща, които не би трябвало да те спират да говориш открито за сексуалността си.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Що, ти на колко го направи?
    nemislq 4e ima zna4enie,no spored men moje i da nebarza,mi nee na 14 malko pove4e.

Град
    РЮАР

На днешно време едно нап1лно нормално статистическо 14 годишно момиче има повече бройки от майка си...

Напълно нормално е,но ще ти дам един съвет...Не бързай!

Що да не е нормално :P

Защото ако го кажеш на някого на 14,той ще се оцъкли и ще ти каже ауе ти си ку*ва,бе.... Праят се на света вода,ама ги вършат същите,че и на някои отдавна са им счупили джама...
    Нормално е,обаче другите се правят,че не го възприемат,да не би някой да ги погледна на криво..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

dne6nite 14 god kvi ne6ta pravqt i znaqt ti za kvo si se spekla puk suy4enitsite ti kato ne go vuzpriemat i iskat da mrut devstveni tqhna si rabota e ako e yteha pone ako ytre ymre6 za razlika ot tqh 6te zn kakvo e orgazum tui 4e pone v zadgrobniq jivot 6te im se podigrava6 ti :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си