.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Зъби....

Голям фен Аватара на girl4eety

Зъби....

otpred na zabite imam kriv zab i kato se usmixna se zabelqzva sporet vas ako si go maxna toq zab i si sloja izkustven 6te se zabelqzva li 6te stoi li ili moje da padne . znam za shinite no sa mn skapi a na6te nqmat tolko pari za shini.TA AKO SI SLOJA IZKUSTVEN ZAB 6TE SE ZABELQZVA LI ? MOJE LI SAMO EDIN?KOLKO PARI E ?

Със сигурност ще ти излезе по-скъпо и ще се забелязва-няма начин

Един изкуствен зъб сигурно е по-скъп от шини или апаратче. Посъветвай се със специалист. Но мисля, че не е удачно да го вадиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако си от София,има начин да носиш шини без пари.Трябва да отидеш във Военна болница.Там във онази най-високата сграда със зъболекарите.Има стажанти,които се учат за зъболекари.Отиваш на информация или не знам точно къде беше и казваш,че искаш се запишеш за прегледи и впоследствие за шини.След това те преглеждат и ако имаш кариес или въобще нещо гадно в устата(ако може така да се изразя...)ти го махат без пари и ако има нужда ти правят шини безплатно.Само мисля,че понякога се внасяше някаква такса от по 10-15лв. Но трябва да идваш през определен период от време и не трябва да закъсняваш,защото може да те изключат от програмата.Аз така се уредих със шини и ги носех 3 години.През това време трябваше да се явявам там за контролни прегледи на зъбите и за стягане на шините...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Зъби....

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    otpred na zabite imam kriv zab i kato se usmixna se zabelqzva sporet vas ako si go maxna toq zab i si sloja izkustven 6te se zabelqzva li 6te stoi li ili moje da padne . znam za shinite no sa mn skapi a na6te nqmat tolko pari za shini.TA AKO SI SLOJA IZKUSTVEN ZAB 6TE SE ZABELQZVA LI ? MOJE LI SAMO EDIN?KOLKO PARI E ?
    на твоята /предполагаема/ възраст е абсурдно да губиш ЖИВ и ЗДРАВ зъб по псевдоестетически съображения.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

Re: Зъби....

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    на твоята /предполагаема/ възраст е абсурдно да губиш ЖИВ и ЗДРАВ зъб по псевдоестетически съображения.
    много точно !
    кви са тия глупости ще си вадела зъб
    като толкова не ти харесва , сложи брекети , шини , телче - какво да е , ще ти се подредят зъбите и ще имаш перфектна усмивка...
    като си извадиш зъба ей така ще стане ===>

Град
    с0фия
    абее отиди на зъболекар той ще ти каже може пък да ти има нещо на венците щото попринцип самия зъб не може да кърви
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Най-добре се посъветвай със зъболекар
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Това е лудост да си извадиш здрав зъб, за да сложиш изкуствен. Няма нищо по-хубаво от естественото макар и малко кривичко. Ако толкова те притеснява опитай да убедиш вашите за шини/брекети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си