.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Само ще помоля рандом нърдовете да си мълчат малко...

Като нямаш с кой да се чукаш , това не значи ,че хората които правят секс са тъпи копелета...

И преди да изразявате мнения от сорта на "МА ТОВА НИКАК НЕ Е НОРМАЛНО КОЕТО ПРАВИТЕ , ДЕЙБИ ПРОБИТИТЕ НАРКОМАНИ!" , вземете научете....

ОТРИЦАНИЕ + ГЛАГОЛ = ОТДЕЛНО!!!!!!!!!

НЕЗНАМ С КОЙ АКЪЛ С ЕБАТ - WRONG
    НЕ ЗНАМ С КОЙ АКЪЛ СЕ ЕБАТ - CORRECT

Хайде и спрете да си избивате комплексите...Приличате на хора от Перник попаднали на клип на Били Айдъл....

*Е ТЕ ТАВА Е УБАВ МОТОР!!!

Re: Нормално ли е да си девствен на 15,а повечето ти приятел

IZVINQVAM SE 4E NE SAM V PRAVILNIQ RAZDEL I 4E VI TVARQ S GLYPOSTI TO 4OVEK QVNO NE MOJE I DA POPITA NI6TO

Цитирай Първоначално написано от nQkFa_nIkFa
    А доколкото приятелите ми,те ако са ми наистина приятели ще ме оценят такава каквато съм
    +1

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Признавам, че ти правиш по-голямо впечатление от мен...

Преди беше грозен педал, а сега си изрусен грозен педал. Прогреса е налице и е видим с просто око. Продължавай в същия дух и развивай дарбите си, ние винаги ще те подкрепяме (отзад) и ще ти кракопляскаме.

А сега съм малко афк, защото от прекрасният ти аватар ме избива на диария и ще отида да тоалетната.

Приятна вечер, велики Чекий, пълководецо наш в страната на светлият хомосексуализъм и изрусената мъжка любов.
    О, Грозний, от километри ти личи, че завиждаш. Помисли малко със осрания си кафез! Ако някой е много грозен, няма да му обръщаш внимание, защото ще знаеш, че ти си по-красив и по-умен, но виж, ако се съмняваш в това, правиш точно това, което правиш ти сега.
    И какво стана, насра се на стола или не можа да прочетеш забележката, мухльо? Изречение започнато с малка буква? Ти балък ли си или просто майка ти не е имала време да те възпитава? Както аз така и ти знаем, че си грозноватичък, нали? Ако беше красив, щеше да пускаш свой снимки доста по-честичко. Ако примерно свалиш едно 20 кг., за да разкараш грозното си коремче, тогава може и да заприличаш на нещо (което пак си е съмнително). Не знам ти колко конкурса за красота посети, но аз съм ходил на 4 - Италия, България, Германия, Ирландия. В Италия бях на 7 място, в България на 4, в Германия на 3, В Ирландия на 3. И си мисля, че от (Милано - 121 876 записани, България - 14 987 записани, Германия - 198 076 записани, Ирландия - 56 937 записани) толкова много хора, това са едни добри позиции, Грозний. Ти не мислиш ли? Комплексиран си невероятно много! Единственото място на което те ценят е - teenproblem, за това и го цениш като свой собствен дом. Ти си една отрепка, нищо повече! Дори и приятелка си нямаш, загубеняк такъв! Аз не знам и коя луда ще тръгне с мизерник като теб, някакъв пълен блюдолизец, хванал се за ташаците, пишещ в някакъв смешен форум и мислещ се за Господ по форумите. Ти нито ум, нито красота имаш. Жалко е, че ме накара да ти кажа всичко това, просто ме изкара извън контрол. И не се бъзикам, не е сарказъм или жалък опит за защита. Това е проклетата истина. Знам, че определен брой селянки и селяни от набор тип : "Над 92" ще започнат да те защитават, но виж се ти, смешко, помисли много добре дали знаят изобщо за какво става на въпрос, дали имат изобщо някаква логика или просто защитават този, който защитават и другите. Малцинството е далеч по-трагично от бандите. В малцинството всички отиват някъде, но никой от тях не знае къде! Пълни лайнарчета сте тук. Знаеш ли през къде ми е кой какво е написал и кой е казал, че съм грозен? Точно през там. Че някой грозник се комплексира и, че му се иска, боли ме фара. Аз си чукам приятелката ми всяка вечер, разцепвам я от чукане, горката няма сила да ходи. А ти какво правиш? Събираш някой лев и отиваш на компаньонка, нали? Палячо толкова си отвратителен, че ти е бедна мизерната фантазия.
    Emo Doll, аз се чудих защо си такъв боклук, но виж майка си, погледни и теб. Виждала ли си костенурка да роди заек? Не, сериозно, виждала ли си? Знам, че ще кажеш, че си виждала, знам ти жалкия ум.
    Всъщност до сега не е ставало. Как очакваш БОКЛУК да роди умен човек? Невъзможно!!! БОКЛУК, ражда БОКЛУК. Можеш да го кажеш на майка си.
    Тук или е пълно с боклуци, или просто всички сте задръстени.

Скучен си.

Нямаш емоция, нямаш размах. Проимай.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Никого не защитавам, но защо не си кротнеш хормоните малко? Дръж се достойно. Кво отговаряш на провокации

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Скучен си.

Смешко, трябва ли емоция за една истина?
    Нямаш какво да кажеш или и ти се засегна от написаното?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз като приятелката на exploitedteen може ли да се изкажа? За това дали е умен и красив, няма да коментирам - хората са го виждали и са му чели мненията и могат да си вадят изводи.
    Обаче сексът... сексът с него е няма такъв. С това момче правим толкова невероятно як секс, че имам чувството, че едва ли някой някога на планетата може да прави по добър секс. А историята за 9те оргазма си е напълно реална

А приятелят ти вероятно не може да ходи, защото от еднообразно клатене на гнусният ти задник му се е схванал кръста

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Завижда на теб, нещастникът, хвалещ се по форуми за пълни глупости?!
    Мамка ти бе..

И само за уточнение - има си приятелка. Красива при това.
    А относно килограмите..да ти кажа по-добре е от теб.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Скучен си.

Смешко, трябва ли емоция за една истина?
    Нямаш какво да кажеш или и ти се засегна от написаното?
    Да, трябва. Нужна е, задължителна е.

Дотам.

Да ме засегнеш ще ти е доста трудно - близки мои хора са се старали и не са успявали, пък ти ще го направиш ;]

Шут, не смешко. Мерси
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Само това ли е?

Очаквах нещо повече от теб, все пак си имал цяла вечер да го измислиш това.

Разкажи за Девин, Оксфорд, конкурсите за красота в Италия, приятелката, която сцепваш от чукане и... защо самотата е нещо прекрасно, социален инвалиде.

Ще ни е интересно да прочетем поредния ти неистов ( ) отговор, ще се радвам да засегнеш повече комплекси в жалките си опити да изпъкнеш и да изплуваш от лайната, които плуват в черепната ти кутия.
    Тъй като си брутално, ОТВРАТЕЛНО, голям скапаняк ще ти задам въпрос за трети път - ЗАЩО ИЗРЕЧЕНИЯТА ТИ ТАМ ЗАПОЧНАХА С МАЛКА БУКВА??? Ако не виждаш да го направя по-голям шрифт, да не се мъчиш.
    Казах ти истината и започна да се вкисваш, Грозний Недей така и грозните като теб трябва да живеят Да, самотата е прекрасно нещо! Предпочитам да излезна в гората от колкото да слушам 1000 селянина как викат по улиците. Ти май под самота, разбираш твоята самота? Е, Грозний, твоята самота се нарича игнориране. Писал съм го едва 5 мин, Грозний...
    И още нещо... Искаш ли да опитаме с една война между снимките... Момичетата да преценят кой е по-хубав, сългасен ли си?
    Но, не, не тук, тук е пълно със лайна, да опитаме в сайт, в който не сме познати, нито аз, нито ти. Говоря за www.karamel4e.com . Там има такива войни... Е, съгласен ли си, Грозний??? Ако откажеш, само ще докажеш, че си толкова грозен, колкото изглеждаш.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Аз като приятелката на exploitedteen може ли да се изкажа? За това дали е умен и красив, няма да коментирам - хората са го виждали и са му чели мненията и могат да си вадят изводи.
    Обаче сексът... сексът с него е няма такъв. С това момче правим толкова невероятно як секс, че имам чувството, че едва ли някой някога на планетата може да прави по добър секс. А историята за 9те оргазма си е напълно реална

А приятелят ти вероятно не може да ходи, защото от еднообразно клатене на гнусният ти задник му се е схванал кръста
    И аз мога да накарам някой да напише, че ми е гадже от форума

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Напротив - ако откаже само ще докаже, че не е на нивото ти..

крамелче.цом

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Мамка ти бе..

Дес, излъгах те в скайп... Ти не си красива, ти си... А познай?

Напротив - ако откаже само ще докаже, че не е на нивото ти..

крамелче.цом
    Ще приеме, просяка.
    Ако откаже ще стане най-големия путьо на путьовците.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Мамка ти бе..

Дес, излъгах те в скайп... Ти не си красива, ти си... А познай?

Ми..не мога. Някак си не ми пука за мнението ти. :/

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Boot

И аз мога да накарам някой да напише, че ми е гадже от форума
    Напротив, не можеш. Защото хората ще ги е гнус.

Saatana vittu perkele hate crew!

А нормално ли е да си толкова тъп/а а другите не? Разбирасе,че е нормално.Всеки се шиба тогаа когато се почувства готов.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Свасти, сменяй гъбите, че не е забавно!

Всъщност тук не са хората, паляк
    Дали ще ги е гнус е съмнително
    Майко, колко си смешна, също като онзи кравар.

свашо, искаш ли прасковка?

Ти стрийфайтинг ( ) на Нинтендото ли го тренираш или он-лайн в карамелче.ком?

Ех, путьо, путьо, друго не съм очаквал от теб.
    Нали си много отворен, защо не прие?
    Е*и му майката на сайтове, въпроса е, че хора те оценяват!
    Айде сега скрий се някъде и трай, че и без това с путьовци не ми се занимава.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h

аве бате, погледни се, ако аз ако бех толкова грозен и тъп като тебе щях да се насера.. ескполйтед ше ти обърне носа на обратно, ше събираш дъждовна вода в него, кво се правиш. типичен селинджърски файтер си, който се празни пред монитора, а всъщност се крие у мишата си дупка. по-добре да го спитат тоя нет у девин..

Цитирай Първоначално написано от Alco

аве бате, погледни се, ако аз ако бех толкова грозен и тъп като тебе щях да се насера.. ескполйтед ше ти обърне носа на обратно, ше събираш дъждовна вода в него, кво се правиш. типичен селинджърски файтер си, който се празни пред монитора, а всъщност се крие у мишата си дупка. по-добре да го спитат тоя нет у девин..
    Ако татко ти знаеше що за боклук ще направи щеше да се изпразни в кофата за боклук Да видим? Чакам го! Айде, Грозний, къде губиш?
    Алко, ти си голяма п*тка, защото момче, което защитава путьо, става чист путьо, като него.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    свасти, дори и 14 годишните пикли, които се подвизават в тва карамелче ше ти кажат, че си нема толкова грозен, виж се бате. друг е въпроса, че се обличаш като селскиО ерген или сега тва е на мода в милано, дъблин и т.н....

п.п. дори най-големата отрепка нема да те защити, щото е явно, че си филмиран селски дис. "бокук" от твоята уста звучи някак странно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си