- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нормално ли е да си девствен на 15,а повечето ти приятели не
И к'во бате , ше се дигнат от село и ше дойдат с Форд фокучето да ме гръмнат с пистолетите с капси ли?
![]()
Не мога повече бате , ти ме довърши.Заключвам се в нас и се крия под леглото. Хайде ходи се скрий.
Щото аз имам по-яка прическа , моя тати е по-силен от твоя , плюс това ти си ядеш сополите и като играеш мач винаги те слагат вратар.
Айде готин , отивай на конкурс в Чернобил ,стискаме палци.
Това е от мен.
Може просто да си си задръстен/а без дали си девствен/а или не.
Това мое мнение май беше без абсол'тно никаква стойност, подари факта, че темата е друга...Съжалявам за спама.
ах хаха хха хах хах аххах ахх аххахах
http://www.i-tunes.de/moldova/pics/m...illage_man.jpg
я па че ти викнем тоа!
а да те видим сега...Нежний
izturkana tema razbira se 4e e normalno![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Трай, че ме плашат с ГДБОП.Първоначално написано от exploitedteen
стига ве, пак ше пусне снимката на трибоеца и ше насереме сички...Първоначално написано от TheNh3
![]()
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
...Да,доста ми стана интересно.Тая тема я следя от началото.
Голям смях е....
Zdraveite! Ami az msiql, che za vseki tova e individualno. Spored men tova che priqtelite ti ne sa devstveni veche ne znachi che na vsqka cena i ti trqbava da se vpisvash v kolektiva. Vseki reshava koga e gotov i ne vijdam nishto losho chovek na 15 da e devstven. A otnosno tova che te msiqlt za zadrustena ne msiql che e korektno i qvno ne sa ti istinski fr![]()
Zdraveite! Ami az msiql, che za vseki tova e individualno. Spored men tova che priqtelite ti ne sa devstveni veche ne znachi che na vsqka cena i ti trqbava da se vpisvash v kolektiva. Vseki reshava koga e gotov i ne vijdam nishto losho chovek na 15 da e devstven. A otnosno tova che te msiqlt za zadrustena ne msiql che e korektno i qvno ne sa ti istinski fr![]()
оооо колко мъка има в този свят....омръзна ми вече...кво му е ненормалното да си девствен на 15 бре![]()
за всичко си има точното време и с точния човек
![]()
![]()
![]()
Разбира се че е нормално.Но да не си девствен на 14-15 год-това вече е ненормално![]()
тц..страшни приятели имаш ...да не те оценяват каква си!![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
[ Дейвид Бърн ]
Като си девствена какво? Да не си болна? Това е все едно да питаш: "Нормално ли е да не съм яла ябълки на 15?" - ще ядеш, когато си поискаш --> ще се чукаш, когато си поискаш!
Ти не си девствен, бе !
Нали си я наебал най - яката пичка : десната р1чичка... к'во те боли пацака ...![]()
Пи4,бии си 4икии и да не ти пука ... не е толко важно да бърза6 6те ти дойде времето ..
разбира се че е нормално ..твойте приятелки не са над теб щото не са детствени.. направи го когато се чувстваш готова и не рубувай на клишета![]()
...xXx...
Разбира се че е нормално .. направи го когато си готова и не рубувай на клишета.![]()
...xXx...