- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нормално ли е да си девствен на 15,а повечето ти приятели не
ае да спретнем мечка на свастика
и накрая всички да му се изпразним върху главата задружно ?![]()
Моля ?!
той е русичкък ве, не го бърка.Първоначално написано от Riot
![]()
русо гладно нямаааа![]()
![]()
Питай тях, кифло.Първоначално написано от Alco
Опитай в някой друг сайт, опитай с хора, които ме познават. Хиляди ще ме подкрепят, за разлика от теб и него - подкрепящи ви само путьовци![]()
да..той е много смел..Първоначално написано от exploitedteen
за това предлага войни със снимки..![]()
London Tipton
и то каквиПървоначално написано от exploitedteen
все със зрели хора![]()
мене пък ме подкрепят реални бебзчетата в реалния живот, селски.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Свастика...Пфф...
Копеле , никога не съм обръщал внимание на нито един твой пост , откакто прочетох първото ти изречение в тоя форум...
Обаче сега , убитак нещастен се опитваш да храниш моя приятелка...Закачаш ли се с нея , закачаш се с мен....
Първо , грозно русо леке такова , Деси е в пъти (много) по-интелигентна от теб...Второ , за да и кажеш,че не е красива , трябва да си тотален педал...А като ти гледам снимката на профила , нищо чудно...
Пишеш километрични постове изпълнени с лайна и заплахи...Добре бате. Аре да видим кой е по-хард..
Всеки ден почти съм в района на НДК/Заимов/Доктроска....
И понеже нямам желание да водя спорове с някой , които превъзхождам във всички възможни отношения , това е първият и последен мой пост отправен към теб...
Само едно ще ти кажа : Където те видя , там ще те оставя , разбираш ли ме добре? А така.Айде със здраве (или не...) ...
тя (свастика) е от девин ве.![]()
Първоначално написано от Alco
Трябваше да се досетя...Първоначално бях останал с впечатление ,че е от Костинброд... Пък и така като я гледам , шанса някоя вечер да я засека като минавам покрай Лъвов е доста голям...
az sam na 17 i sam devstven i ne laja pred nikogo i o6te nikoi ne mi se e smql pak i da se smeqt se mi e taq
Аз съм на 16 без 4 месеца и съм девествен, не че не съм имал възможност, просто ми е рано.
Свастичко, как реши, че майка ми е боклук, а?Просто защото е попитала какъв е този изрод, като видя монитора ли?
Истината боли, но си е истина...
Та Алко ме дразни, ама в тоя случай съм способна да съм на страната на когото и да било, само не и на твоята..
Няма да падам на нивото ти, че да обиждам майка ти, но само едно ще кажа-ум царува, ум умува, ум патки пасе.![]()
И откъде си сигурен, че експлойтед си няма приятелка?![]()
Ама като Буут те затапи, ти гледаш да се отървеш, като викаш, че си можел да накараш всеки да се представи за твой гей-приятел в тоя форум, нали?![]()
Умно.![]()
Ако и ти си грозен като нея, със сигурност ще ме оставиш на мястоПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
![]()
![]()
K'rzak D'rzak, SWASTICA ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Махни го тоя подпис, че ставаш още по-смешен..
И пак за справка - Skullbreaker е доста по-симпатичен от теб.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
What you give is what you get!
На свасти няма ли някой вече да му залепи камбито на гъза, че много взе да знае. Тя ако Деска е грозна, правя опити да си представя какво е той.
той е бил на конкурси за красота в италия, ирландия, германия и България, грозна комплексарка такава!!!Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
хахахаххах няма такъв смях![]()
намерих снимка на погласника от конкурса в Дъблин
http://yurukov.net/blog/wp-content/u..._irish_man.jpg
бтв, тия конкурси за мис или мистър или нещо друго са били?![]()
Първоначално написано от SWASTICA
Толко си жалък ,че сам не се осъзнаваш.
Дрее ми на кура , на кой си правил свирки.
Ако искаш да си покажеш "лъвското" , можеш да заповядаш за 1в1.
След това няма да ставаш за модел , но пък ще правиш по-хубави свирки без зъби. Заедно с Ветко Арабаджиев можете да си флудите след това.
Това ,че си открил факта ,че интернета не бие шамари , не значи ,че трябва всички да ти търпим глупостите.Аре марш да напляскаш делфина от кеф ,че си пунал "заплашително" лично съобщение нямаш работа повече тука.
Смешко, аз с лайна не се занимавам, за тази работа си плащамПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
Да си цапам ръцете с някой лайнар - не си позналКакто ти казах, има хора за всичко и за всеки. 1 В 1 можеш да ходиш да се цвъкаш с някой грохнал дядо, който ще ти отреже крилцата
Трай си ти казах, че са ти дигнали мерника доста хора, срал си на криво, чакат някой да даде знак, не ме карай този някой да бъда азПишлеменце можеш да избираш - 1. Продължаваш да си държиш на форумното самочувствие без никакво покритие и продължаваш да се правиш на мъж като някъде те срещат няколко човека и те обезобразяват за цял живот или вариант 2. Спираш филма, че си във форум, живееш си нормално, без да ти отива така или иначе жалкия живот на кино. Спри се, достатъчно се издъни, аз не се бъзикам, казах ти го на ЛС да не се засягаш пред форума, но като си умен, копирай. Тук ти го казвам, няма едно в едно, няма 2 в 3, продължаваш ли - и Господ няма да те спаси, където те набарат ще те размажат, приятел. Единия от тях казваше, рядко започвам да налагам, защото един път започнали, не спирам докато не издъхне
![]()
Не знам за какви хора си мислиш, но може да ти дам светъл пример какво представляват
Ето ти един от хората, които са ти взели зъб и не само на теб и на онзи краваря експото![]()
http://i35.tinypic.com/15n85ma.jpg
http://i38.tinypic.com/zlqcev.jpg
http://i33.tinypic.com/25kk9j8.jpg
Грозний, такива путьовци като мен си плащат и гледат как разбиват главите на мъже като теб.![]()
S hora zad gyrba e mnogo lesno, nali be Smeshko?
What you give is what you get!
mi normalno e emi po dobre si potursi nqkoi batko![]()
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Предлагам темата да стане важна!!!!
П.П.Спрете да пишете ПО темата, тук в момента се обсъждат по важни неща.
Войната на снимките?![]()