Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Изчерпването на една тема винаги ли трябва да води до допълнителни постове пълни със селска простащина?
Изглеждате като малоумни, селски, прости, деградирали, неразвити (умствено) форумни онанатори и мастурбаторки.
Пълни лекенца сте.
думата е онанисти... неистови онанисти
Ако съм искал да пиша онанисти, щях да пиша ОНАНИСТИ, ако съм имал предвид биенето на чекий, пак щях да пиша онанисти, но виж, замисли се (макар, че с този мозък като твоя вероятността е ниска), че може да съм искал да кажа онаНАТОРИ.
Ти от кое село до София беше, че съм забравил? Личи ти, не за друго.
Точно така... а чекий е известен римски пълководец, онаНАТОРЕ... (това ще да е нещо средно между Аристотел Онасис и Терминатор)
"Мастурбация
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Мастурбация (също самозадоволяване) е ръчното стимулиране на половите органи, най-често с цел постигане на сексуално удоволствие и евентуално - получаване на оргазъм. Т.е. това е начин за удовлетворяване на половия нагон. Мастурбацията при мъжете се нарича още онанизъм, по библейската история за Онан (макар че при нея всъщност няма мастурбация, а коитус интерруптус).

Мастурбацията може да бъде извършвана самостоятелно или от един човек на друг. Това е един от видовете безопасен секс, тъй като опасността от полово предавани болести при нея е доста малка.

При мъжете [редактиране]

Най-разпространеният метод на самостоятелна мастурбация сред мъжете разговорно се нарича чекѝя. При него пенисът се обхваща с ръка и стволът му се разтрива с движения нагоре-надолу. Това движение обикновено продължава до достигане на оргазъм, като основната стимулация идва от плъзгането на кожата върху главичката на пениса. Поради липсата на препуциум, за обрязаните мъже сухата мастурбация е неприятна и болезнена, което налага използването на лубрикант. Те често разтриват с ръка и самата главичка, което се практикува много по-рядко сред необрязаните мъже."
Това е цитат