- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нормално ли е да си девствен на 15,а повечето ти приятели не
Иха ... Ти написа нещо доста тъпо или не схвана смисъла на думата Ирония ... Не ме занимавай с глупости ... колега ...Първоначално написано от Alco
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
ок, бебз.
Нормално е да си девствен докогато искаш да си такъв.Не е нормално да си се разе*ал и да навираш тоя факт в носа на другите,за да се правиш на велик!![]()
![]()
![]()
Изчерпването на една тема винаги ли трябва да води до допълнителни постове пълни със селска простащина?
Изглеждате като малоумни, селски, прости, деградирали, неразвити (умствено) форумни онанатори и мастурбаторки.
Пълни лекенца сте.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Нормално е,но няма да е нормално ако започнеш да им се връзваш на глупостите.![]()
Ако съм искал да пиша онанисти, щях да пиша ОНАНИСТИ, ако съм имал предвид биенето на чекий, пак щях да пиша онанисти, но виж, замисли се (макар, че с този мозък като твоя вероятността е ниска), че може да съм искал да кажа онаНАТОРИ.Първоначално написано от exploitedteen
Ти от кое село до София беше, че съм забравил? Личи ти, не за друго.
БЛАХАХАХАХА!
По темата: сори, много си закъсняла.![]()
Толкова си забавен..Първоначално написано от SWASTICA
![]()
What you give is what you get!
Най-тъпо е да си загубиш девствеността, просто защото всичките ти приятелки вече са правили секс. Сама си прави изводите...
нормално е да си девствен на 15.според мен нормално е човек да прави секс за първи път от 15-18 години.всичко друго е малко странно.а деца които правят секс на 13-извратено е.Първоначално написано от killerka_ta
свасто президент але але!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
"МастурбацияПървоначално написано от exploitedteen
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Мастурбация (също самозадоволяване) е ръчното стимулиране на половите органи, най-често с цел постигане на сексуално удоволствие и евентуално - получаване на оргазъм. Т.е. това е начин за удовлетворяване на половия нагон. Мастурбацията при мъжете се нарича още онанизъм, по библейската история за Онан (макар че при нея всъщност няма мастурбация, а коитус интерруптус).
Мастурбацията може да бъде извършвана самостоятелно или от един човек на друг. Това е един от видовете безопасен секс, тъй като опасността от полово предавани болести при нея е доста малка.
При мъжете [редактиране]
Най-разпространеният метод на самостоятелна мастурбация сред мъжете разговорно се нарича чекѝя. При него пенисът се обхваща с ръка и стволът му се разтрива с движения нагоре-надолу. Това движение обикновено продължава до достигане на оргазъм, като основната стимулация идва от плъзгането на кожата върху главичката на пениса. Поради липсата на препуциум, за обрязаните мъже сухата мастурбация е неприятна и болезнена, което налага използването на лубрикант. Те често разтриват с ръка и самата главичка, което се практикува много по-рядко сред необрязаните мъже."
Това е цитат
Пич, Вили имаше предвид, че си написал чекиЙ, а такава дума, пич, не съществува.Може и да има чекиИ, ама ЧекиЙ..
![]()
По темата: Ненормално е да пускаш подобни теми.
Човек може да изгуби девствеността си по своя преценка, единствено когато е решил, че е готов.
Не става дума за изнасилване, де.
1 да нормално е
2 не са ти истински приятели
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Сигурен ли си?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
П.П. Само моля ти се не ми отговаряй, че си убеден.![]()
Интеесно защо изреченията ти запчват с малка буква, Грамотний.Първоначално написано от exploitedteen
ПП- Да, сигурен съм, той освен да си пише простотии, друго не прави.
ахаххаха грубоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Лоша работа, мама като се приближи до компа и като ти видя аватара, попита какъв е тоя озъбен изрод.![]()
Първоначално написано от SWASTICA
ти си НЕИСТОВО грозен и тъп, бате, бих ти се изпразнил на сурата.![]()
неистов нокаут.![]()