.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Супер фен Аватара на Riot
    ае да спретнем мечка на свастика
    и накрая всички да му се изпразним върху главата задружно ?
    Моля ?!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    ае да спретнем мечка на свастика
    и накрая всички да му се изпразним върху главата задружно ?
    той е русичкък ве, не го бърка.

русо гладно нямаааа

Цитирай Първоначално написано от Alco
    свасти, дори и 14 годишните пикли, които се подвизават в тва карамелче ше ти кажат, че си нема толкова грозен, виж се бате. друг е въпроса, че се обличаш като селскиО ерген или сега тва е на мода в милано, дъблин и т.н....

п.п. дори най-големата отрепка нема да те защити, щото е явно, че си филмиран селски дис. "бокук" от твоята уста звучи някак странно.
    Питай тях, кифло.
    Опитай в някой друг сайт, опитай с хора, които ме познават. Хиляди ще ме подкрепят, за разлика от теб и него - подкрепящи ви само путьовци

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    все по сайтове ни пращаш...

Деба тоя интернет...
    да..той е много смел..
    за това предлага войни със снимки..
    London Tipton

все по сайтове ни пращаш...

Деба тоя интернет...
    и то какви
    все със зрели хора

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    свасти, дори и 14 годишните пикли, които се подвизават в тва карамелче ше ти кажат, че си нема толкова грозен, виж се бате. друг е въпроса, че се обличаш като селскиО ерген или сега тва е на мода в милано, дъблин и т.н....

п.п. дори най-големата отрепка нема да те защити, щото е явно, че си филмиран селски дис. "бокук" от твоята уста звучи някак странно.
    Питай тях, кифло.
    Опитай в някой друг сайт, опитай с хора, които ме познават. Хиляди ще ме подкрепят, за разлика от теб и него - подкрепящи ви само путьовци
    мене пък ме подкрепят реални бебзчетата в реалния живот, селски.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Свастика...Пфф...

Копеле , никога не съм обръщал внимание на нито един твой пост , откакто прочетох първото ти изречение в тоя форум...
    Обаче сега , убитак нещастен се опитваш да храниш моя приятелка...Закачаш ли се с нея , закачаш се с мен....

Първо , грозно русо леке такова , Деси е в пъти (много) по-интелигентна от теб...Второ , за да и кажеш,че не е красива , трябва да си тотален педал...А като ти гледам снимката на профила , нищо чудно...

Пишеш километрични постове изпълнени с лайна и заплахи...Добре бате. Аре да видим кой е по-хард..

Всеки ден почти съм в района на НДК/Заимов/Доктроска....
    И понеже нямам желание да водя спорове с някой , които превъзхождам във всички възможни отношения , това е първият и последен мой пост отправен към теб...

Само едно ще ти кажа : Където те видя , там ще те оставя , разбираш ли ме добре? А така.
    Айде със здраве (или не...) ...

Град
    тя (свастика) е от девин ве.

Град
    тя (свастика) е от девин ве.

Трябваше да се досетя...Първоначално бях останал с впечатление ,че е от Костинброд... Пък и така като я гледам , шанса някоя вечер да я засека като минавам покрай Лъвов е доста голям...

az sam na 17 i sam devstven i ne laja pred nikogo i o6te nikoi ne mi se e smql pak i da se smeqt se mi e taq

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз съм на 16 без 4 месеца и съм девествен, не че не съм имал възможност, просто ми е рано.

Свастичко, как реши, че майка ми е боклук, а? Просто защото е попитала какъв е този изрод, като видя монитора ли? Истината боли, но си е истина...
    Та Алко ме дразни, ама в тоя случай съм способна да съм на страната на когото и да било, само не и на твоята..
    Няма да падам на нивото ти, че да обиждам майка ти, но само едно ще кажа-ум царува, ум умува, ум патки пасе.
    И откъде си сигурен, че експлойтед си няма приятелка?
    Ама като Буут те затапи, ти гледаш да се отървеш, като викаш, че си можел да накараш всеки да се представи за твой гей-приятел в тоя форум, нали?
    Умно.

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Свастика...Пфф...

Копеле , никога не съм обръщал внимание на нито един твой пост , откакто прочетох първото ти изречение в тоя форум...
    Обаче сега , убитак нещастен се опитваш да храниш моя приятелка...Закачаш ли се с нея , закачаш се с мен....

Първо , грозно русо леке такова , Деси е в пъти (много) по-интелигентна от теб...Второ , за да и кажеш,че не е красива , трябва да си тотален педал...А като ти гледам снимката на профила , нищо чудно...

Пишеш километрични постове изпълнени с лайна и заплахи...Добре бате. Аре да видим кой е по-хард..

Всеки ден почти съм в района на НДК/Заимов/Доктроска....
    И понеже нямам желание да водя спорове с някой , които превъзхождам във всички възможни отношения , това е първият и последен мой пост отправен към теб...

Само едно ще ти кажа : Където те видя , там ще те оставя , разбираш ли ме добре? А така.
    Айде със здраве (или не...) ...
    Ако и ти си грозен като нея, със сигурност ще ме оставиш на място

K'rzak D'rzak, SWASTICA ;]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Махни го тоя подпис, че ставаш още по-смешен..

И пак за справка - Skullbreaker е доста по-симпатичен от теб.
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    На свасти няма ли някой вече да му залепи камбито на гъза, че много взе да знае. Тя ако Деска е грозна, правя опити да си представя какво е той.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    На свасти няма ли някой вече да му залепи камбито на гъза, че много взе да знае. Тя ако Деска е грозна, правя опити да си представя какво е той.
    той е бил на конкурси за красота в италия, ирландия, германия и България, грозна комплексарка такава!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Оф, разкри ме. Искам да съм като него.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахахаххах няма такъв смях

намерих снимка на погласника от конкурса в Дъблин
    http://yurukov.net/blog/wp-content/u..._irish_man.jpg

бтв, тия конкурси за мис или мистър или нещо друго са били?

Град
    Ако си толкова смел, можеш да постнеш снимка тук в личния за да я разгледат няколко човека, аз работа към София нямам, дори към България работа нямам, но имам познати, които се разхождат из София и кварталите, които си търсят такива като теб. Наистина, ако си мислиш, че се шегувам, дай си една снимчица и очаквай... Очаквай си смъртта, защото набарат ли те, няма да те оставят жив, повярвай ми. Вчерашен путьо, ходи заплашвай майка си, че ще и го начукаш от нерви, мен остави, не закачай лъва, защото ядосаш ли го става интересно. Не знам до колко си наясно кой е Ветко Арабаджиев, но на мен ми се пада калеко. И тъй като нямам време да се занимавам да идвам в БГ, много скоро мога да му кажа, че някой педераст си търси гроба. Те неговите хора ще те оправят. Та ти казвам, трай си, леке, колкото по си траеш толкова повече живееш. Защитавай си мацката - това е нормално, ама да се правиш на оборотен... Не си познал, чакам да постнеш снимка, за да я разпространя до един мой приятел, той да се заеме с теб. Ако не, просто не отговаряй, че ми е писнало от такива като теб.

Толко си жалък ,че сам не се осъзнаваш .
    Дрее ми на кура , на кой си правил свирки.
    Ако искаш да си покажеш "лъвското" , можеш да заповядаш за 1в1.
    След това няма да ставаш за модел , но пък ще правиш по-хубави свирки без зъби. Заедно с Ветко Арабаджиев можете да си флудите след това.

Това ,че си открил факта ,че интернета не бие шамари , не значи ,че трябва всички да ти търпим глупостите.Аре марш да напляскаш делфина от кеф ,че си пунал "заплашително" лично съобщение нямаш работа повече тука.

ОмфГ, защо въобще му се връзвате?

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Ако си толкова смел, можеш да постнеш снимка тук в личния за да я разгледат няколко човека, аз работа към София нямам, дори към България работа нямам, но имам познати, които се разхождат из София и кварталите, които си търсят такива като теб. Наистина, ако си мислиш, че се шегувам, дай си една снимчица и очаквай... Очаквай си смъртта, защото набарат ли те, няма да те оставят жив, повярвай ми. Вчерашен путьо, ходи заплашвай майка си, че ще и го начукаш от нерви, мен остави, не закачай лъва, защото ядосаш ли го става интересно. Не знам до колко си наясно кой е Ветко Арабаджиев, но на мен ми се пада калеко. И тъй като нямам време да се занимавам да идвам в БГ, много скоро мога да му кажа, че някой педераст си търси гроба. Те неговите хора ще те оправят. Та ти казвам, трай си, леке, колкото по си траеш толкова повече живееш. Защитавай си мацката - това е нормално, ама да се правиш на оборотен... Не си познал, чакам да постнеш снимка, за да я разпространя до един мой приятел, той да се заеме с теб. Ако не, просто не отговаряй, че ми е писнало от такива като теб.

Толко си жалък ,че сам не се осъзнаваш .
    Дрее ми на кура , на кой си правил свирки.
    Ако искаш да си покажеш "лъвското" , можеш да заповядаш за 1в1.
    След това няма да ставаш за модел , но пък ще правиш по-хубави свирки без зъби. Заедно с Ветко Арабаджиев можете да си флудите след това.

Това ,че си открил факта ,че интернета не бие шамари , не значи ,че трябва всички да ти търпим глупостите.Аре марш да напляскаш делфина от кеф ,че си пунал "заплашително" лично съобщение нямаш работа повече тука.
    Смешко, аз с лайна не се занимавам, за тази работа си плащам
    Да си цапам ръцете с някой лайнар - не си познал Както ти казах, има хора за всичко и за всеки. 1 В 1 можеш да ходиш да се цвъкаш с някой грохнал дядо, който ще ти отреже крилцата
    Трай си ти казах, че са ти дигнали мерника доста хора, срал си на криво, чакат някой да даде знак, не ме карай този някой да бъда аз Пишлеменце можеш да избираш - 1. Продължаваш да си държиш на форумното самочувствие без никакво покритие и продължаваш да се правиш на мъж като някъде те срещат няколко човека и те обезобразяват за цял живот или вариант 2. Спираш филма, че си във форум, живееш си нормално, без да ти отива така или иначе жалкия живот на кино. Спри се, достатъчно се издъни, аз не се бъзикам, казах ти го на ЛС да не се засягаш пред форума, но като си умен, копирай. Тук ти го казвам, няма едно в едно, няма 2 в 3, продължаваш ли - и Господ няма да те спаси, където те набарат ще те размажат, приятел. Единия от тях казваше, рядко започвам да налагам, защото един път започнали, не спирам докато не издъхне
    Не знам за какви хора си мислиш, но може да ти дам светъл пример какво представляват
    Ето ти един от хората, които са ти взели зъб и не само на теб и на онзи краваря експото
    http://i35.tinypic.com/15n85ma.jpg
    http://i38.tinypic.com/zlqcev.jpg
    http://i33.tinypic.com/25kk9j8.jpg

Грозний, такива путьовци като мен си плащат и гледат как разбиват главите на мъже като теб.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    S hora zad gyrba e mnogo lesno, nali be Smeshko?
    What you give is what you get!

mi normalno e emi po dobre si potursi nqkoi batko
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Мега фен
    Предлагам темата да стане важна!!!!

П.П.Спрете да пишете ПО темата, тук в момента се обсъждат по важни неща.
    Войната на снимките?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си