.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 212
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Барби, какво ни има на нас близнаците. Е, по-бърбориви сме, ама сме много готини хора....А кой каза, че близнаци и близнаци се разбирали? Сестрата е близнаци и ако стоим повече от 5 минути в едно помещение, ще се скараме. но много се обичаме

питай Алена

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Леле много съм обиден. Ти направо ме изкара ебати съществото.И аз може да се каже че вярвам в зодиите,ама чудно защо ли приятелката,с която се разбираме перфектно и всичко си споделяме е точно близнаци.Научи едно за нас раците.Ние сме потайни и не се разкриваме току така пред всеки.Това трябва да ти е достатъчно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това беше относно това мнение

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ненавиждам раци. Особено мъже. Изобщо не се понасям с тях. Адски противна зодия са ми и винаги се караме. Аз съм близнаци.
    И по този повод се случи да позная, че дядо ми, който обичам невероятно много и с него се разбираме чудесно(а и на него съм кръснена), не е рак. Навсякъде пишеше, че е роден на 1-ви юли. но аз му казах, че просто не може да е рак, защото аз раци повече от 5 минути не търпя край себе си. когато почина брат му, отнякъде излезе оригиналното му кръщелно, в което пишеше ясно, че е роден на 1-ви юни, т.е. е близнаци. Смени си ЕГН, паспорт-всичко. Аз просто бях уверена, че не може да е рак. С тия хора се разбирам изключително слабо и в повечето време все се караме...Много са конфликтни(а близнаците искаме да оборим всеки на всяка цена). Стават много неприятни случки. Иначе за близнаци знам, че е добре с водолей или везни. На 3-то място идва овенът. Аз с моят едър рогат добитък се разбирам доста добре и се траем
    П.С.Асцендентът му е близнаци. Как да не го обичам
    Да съгласна съм с тебе... Аз не съм близнаци, нито рак Но най-добрия ми приятел е близнаци, а неговия най-голям враг (така да се каже,Е , то не е точно така, ама доста се ненавиждат) е зодия рок

(Фкарвам и аз едни логики )

Супер фен Аватара на Barbie
    Барби, какво ни има на нас близнаците. Е, по-бърбориви сме, ама сме много готини хора....А кой каза, че близнаци и близнаци се разбирали? Сестрата е близнаци и ако стоим повече от 5 минути в едно помещение, ще се скараме. но много се обичаме
    По моите наблюдения мъжете близнаци са крайно непостоянни. Единият (близнак) дърпа на една страна, другият на друга. Лесно губят интерес, палят се бързо, после бързо се отказват... Но пък са чаровници. Аз от друга страна съм доста решителна и доста постоянна...захапя ли не пускам С любимия малко или много се балансираме.

Град
    Париж
    Ненавиждам раци. Особено мъже. Изобщо не се понасям с тях. Адски противна зодия са ми и винаги се караме. Аз съм близнаци.
    Що бе? Ние сме много добри дошици.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

относно горното мнение: познавам едно фъстъче,което е раче и е страхотен човек,разбераме се чудесно

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен зодията не влияе на една връзка.Всичко е до характера на човека.Пък ако зодията оказва влияние върху връзката, сигурно има нещо общо с асцедентите.

истИнска връЗка!!!!!!!!!
    по темата: нз обаче ненавиждам СКОРПИОНИ... момчета !!! ужас.... на тия хора се някой им е крив !!!!
    даа живеят ВОДОЛЕИТЕЕЕ!!!!!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

dobre de iam nqkoq dr pravopisna gre6ka 4ydo golqmo 4ove6ko e da se gre6i mamka my.... i sum MU6KO podqvolite ne jensko !!!!!!!! ako 4ete6 sapa kato сара na bg si syper prost prosto !

Мега фен Аватара на iiirish
    Важно е колко се обичате, защото искате ли да сте заедно ще бъдете, независимо кой какъв инат е. Заради любимия човек можем да направим всичко, нали така

Мега фен Аватара на lenito_sf
    xaxaxa i az sam ra4e :P a tfa za zodiite abe da ne ti dreme kfo pi6e zaebi tiq gluposti

И все пак има нещо вярно в зодиите.

Стига плюхте по раците, и аз съм рак
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Зависи от характера на двамата партньори

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Тва е пълна глупост ве хора!!!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Аз съм рибки,а моят е козирог
    Естествено той е по-силният характер ,но пък на мен така повече ми харесва.Не искам някой който да въртя както си искам.
    Мн се разбираме във всяко отношение,мн се обичаме.Понякога си поспорваме,ама нормално.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Леле много съм обиден. Ти направо ме изкара ебати съществото.И аз може да се каже че вярвам в зодиите,ама чудно защо ли приятелката,с която се разбираме перфектно и всичко си споделяме е точно близнаци.Научи едно за нас раците.Ние сме потайни и не се разкриваме току така пред всеки.Това трябва да ти е достатъчно.
    E, да знам, че сте потайни.. и то много ... чак неможе да се разговаря с вас ако става въпрос за личния ви живот... Ем не съм срещнала рак, който супер много да ме впечатли... Някои са доста забавни, но и големи лицемери и интриганти... но казвам "някои".. Е, че има други зодии, които много повече ми харесват, макар и да пишат че всаимоотношенията ми с рак са доста добри :P

Град
    Враца
    аз съм везна
    жената е козирог

в хороскопите и на 2-те зодии ни пише да се пазим един от друг там тва пазете се от везна пазете се от козирог ама всъщност прайме доста красиви работи
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Стрелец и Овен винаги прясно отстреляно агнешко за обяд!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Интересно ми е кога ще се научите че освен слънчевата зодия има и доста други които играят вана роля. Освен това за да се види дали хората си подхождат трябва да се сложат астрологическите им карти една върху друга и да се види колко съвпадения има и дали асценденти, десценденти и всички дрги такива си пасват.... Абе големи истории са и не е хич лесно. Кръстницата ми е астроложка и беше направила цялата тази процедура за мен и бившия ми.

Иначе аз съм забелязала че се разбирам чудесно с мъже водолеи, овни, лъвове и риби както и с жени телци и риби. Ненавиждам мъже раци, везни и телци както и жени деви, козирози, близнаци (сори Кремче ти си изключение ) , скорпиони.. абее май с жени по принцип не се разбирам
    Я всички лъвчета мн ги уважавам и им се радвам защото са от мойта зодийка обаче 2 лъва на едно място.. Въпреки че сестра ми и нейния и двамата са лъв пък се разбират.. ама аз винаги съм казвала че тя е по-скоро коте

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Естествено той е по-силният характер ,но пък на мен така повече ми харесва.Не искам някой който да въртя както си искам.
    Мн се разбираме във всяко отношение,мн се обичаме.Понякога си поспорваме,ама нормално.
    май ребките обичаме да ни командват

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    май ребките обичаме да ни командват
    За тва обичам рибки и се разбирам с тях. Аз обичам да командвам а те ме слушат и изпълняват

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    За тва обичам рибки и се разбирам с тях. Аз обичам да командвам а те ме слушат и изпълняват
    Аз пък с мъже от тази зодия...хич немога да се трая...или по-точно,аз немога да ги трая...Незнам що тъй се получава,но някой мъж като ме издразни с нещо...в последствие се оказва,че е зодия риби...
    С жените риби мелим брашно...ама с мъжете хич....
    A qui

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Аз пък с мъже от тази зодия...хич немога да се трая...или по-точно,аз немога да ги трая...Незнам що тъй се получава,но някой мъж като ме издразни с нещо...в последствие се оказва,че е зодия риби...
    Еми то си имат значение и другите зодии. Сестра ми все в скорпиони се влюбва а аз не мога да ги дишам. С нея сме родени на една и съща дата (30.07.) през една година но нямаме нищо общо. Нейния асцендент е скорпион а моя дева. Осен това китайската ми е змия а нейната кон...
    Не е само до слънчевата зодия

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Еми то си имат значение и другите зодии. Сестра ми все в скорпиони се влюбва а аз не мога да ги дишам. С нея сме родени на една и съща дата (30.07.) през една година но нямаме нищо общо. Нейния асцендент е скорпион а моя дева. Осен това китайската ми е змия а нейната кон...
    Не е само до слънчевата зодия
    Мдам,точно за това не смятам,че за истинска връзка,както я нарича авторката - най-важният фактор е зодията
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си