- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска
мисля,че стана ясно,че го казах обазно , както някъде бях чела разбираме се само от един жестПървоначално написано от ShtrudeL
Щруделе, кво се чудиш.. повечето риби са като отворена книга на моменти..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Напротив...
И не е много с тази връзка,но...^
Личната драма на всяка Риба е, че те са обречени да отразяват другите и да не могат да открият своето отражение у никого.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм водолей.
Кво ми пасва,че да знам.
Не е вярно. Най-трудно можеш да разбереш какво си мисли една Риба. Плюс това, почти с никого не се разбираме, за да ни разбират другите.Първоначално написано от MakeMeLaugh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://forum.bmo.bg/index.php?showtopic=10498
Google прави чудеса. о_O
Не винаги. Това например не го вярвам,понеже от прочетеното до сега за скорпионите (не че се влиая от хороскопи и такива работи)...тея хора изобщо не ме кефят...
До 29,5 години най-подходящи са знаците на Рак и Скорпион.
Вярвам само на тва,което пише за мойта зодия ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък лично рибите си ги познавам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всички риби или една определена риба?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Внимавай какво говориш за скорпитата!Първоначално написано от ShtrudeL
По-добре да си им приятел отколкото враг!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
me 2, мога да заявя, че ми е лесно да ги разбераПървоначално написано от MakeMeLaugh
ПИКАЯ ВИ НА ЗОДИИТЕ БЕ
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
пикай другаде тука не е дамскатаПървоначално написано от l0lz
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Moмче съм, слабоумен вярващ в зодии чирак.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Как да разбера един мъж не се държи такаПървоначално написано от l0lz
чирак е ученик знаеш ли това?
па вярвам като си ме описва точно и си затваряй голямата уста само те гледам как се правиш на мъж тука
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Знам "това". И ше прая квот си искам, ок?Първоначално написано от producenta
Ти ще го прайш докъто някой не си напрай квото иска с тебе ама давай смешен си като показваш тая агресия земи се успокой не съм бабати в г.тошево да плашиш мен или който и да е билоПървоначално написано от l0lz
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Кой те плаши бе? И аз съм си спокоен.Първоначално написано от producenta
щом си спокоен и се държиш така нищо не става от тебе ти си подобие на човек
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Добре......
разбрахме се владо ли как беше имаш готин характер но се успокой малко тука не ти е място да си изливаш нервите окПървоначално написано от l0lz
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Даниел.. И съм спокоен, просто тва със зодиите е най- голямата ТЪПОТИЯ, особено свързана с любовта и връзките.Първоначално написано от producenta
и като не вярваше така ли трябваше да се изкажеш ако не харесвам твоя стил музика като теб ли трябва да постъпя?Първоначално написано от l0lz
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Не, съжелявам, просто прегрях. Извинявай, пич. Аз ше си лягам, че ми се насъбра много.Първоначално написано от producenta
Айде лека.
лека и на тебПървоначално написано от l0lz
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то