- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска
двете с сестра ми сме водолейчета разбирам се перфектно. А моя и брат ни са телци.. някъде бях прочела че единствено Телеца може да се мери с ината на Водолея.. охх като се замисля. . . има нещо вярно.. Ама то не е работа да си инат , а аз съм огормен и вредя и на себе си много така.. Ама моят Телец успява да се бори с ината ми но не побеждава никогаа:P
Ами зависи от характерите.. едно момче може да е Овен и да не е инат а разбран човек а друг може да е супер голям инат и да не отстъпва във връзкатададох пример с тази зодия, защото ми се струва че са най-големите инати...
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
Еми според мен рак и овен .. Ходила съм с две момчета зодия рак а аз съм овен .. С единия ( бившия се разбирах много ) .. А със сегашния ми приятел ( който също е зодия рак ) всичко е перфектно .. Мога да добавя, че вече 7 месеца от както сме заедно не сме се карали и това ме радва ..![]()
:P
В една истЕнска връзка не са важни зодиите.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ако гледахме зодиите в такива моментии ..![]()
![]()
Не мога да разбера един човек...Трудно ми е да повярвам,че някой може да е толкова...погълнат от нещо,за да не може да го остави... Става въпрос за лъв.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не мисля,че зодиите имат голамо значение
абе на девата са телец и козирог май ;д .. пък козирога ми беше ацки скучениначе см забелязала с водните зодий .. каto рак и риби даже
а сега съм с везни .. неучаквано добра комбинация
![]()
![]()
Аз съм близнаци и се разбирам най-добре с дева и риби![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Ae хора вий кво сте са побъркали с тея зодииот човек до човек има огромна разлика
все едно да кажеш на мухата слон
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък вярвам.
И на всичкото отгоре съм маниак на тая тема.
Асцендента също има огромно значение.
Разбирам се най-вече със стрелец.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM