.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

моля за мнения и съвети

Здравейте!Дълго време се чудих дали да пусна тази тема но вече наистина не знам какво да правя....Историята е следната:
    В кр.на м. Януари т.г. се запознах с 1 човек в скайп(сега си представям каква ви е първата мисъл която ви идва на ум..)...всичко стана много случайно.Може би първо трябва да започна с това че съм на почти 18 а той е на 30 и е от София а аз от Варна.Разговорът ни започна по съвсем нормален начин с обичайните въпроси и т.н....и така около 1-2 седмици,докато най-накрая нещата не започнаха да се развиват в др. посока.Той вече имаше моя снимка която аз му изпратих а после и той на мен...много се харесахме...дотогава само сме си писали но после започнахме и да си говорим с камерите.Разменихме си телефоните и последваха ежедневни дълги телефонни разговори до късно през нощта...беше толкова хубаво..след това през март месец ми се наложи да отида до София и направих грешката да му се обадя в последния момент за да се видим(може би го направих от страх и затова изчаквах) но за съжаление той имаше неотложен ангажимент и не можахме да се видим...след това не сме си писали около 3 месеца...през които аз нищо не знаех за него но после се чухме и се изяснихме и вс. беше ок....и така до края на м. юни.говорехме си постоянно...Той ми говореше през цялото време толкова хубави неща..наистина сякаш не бях на земята...Успява да ме предразположи по 1 невероятен начин-никога не съм изпитвала такива чувства до сега!!!От началото на Юли до ден днешен не знам нищо за него...обаждам му се а той не вдига...имейли ...sms-и...какво ли не..и нищо!
    Беше ми казал че ще доиде за лятото ,че искал да е с мен,разни такива неща и аз глупачката ест. повярвах...но нищо такова не се случи!...
    А аз искам да съм с него...Той ми повтаряше че ме обича и т.н.
    Моля Ви дайте ми съвет какво да правя...ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ДА СЕ БОРЯ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК?...

Преместена от Punisherrr

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Никога не трябва да се възгордяваш или да тъиш големи надежди.......... ЛОЛ ЗЛЕ !

За какво по-точно да се бориш?
    Какво искаш пт 30 годишен мъж?
    Извинявай, ама изобщо не мислиш като 18 годишна.
    Не смяташ ли, че щом не ти вдига и не те търси, следователно не иска нищо с теб.
    А, вие, реално, какво може да имате?
    Имате много голяма разлика в годините.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

За мен разликата в годините не е чак от толкова голямо значение...естествено в началото доста се замислих и наистина беше проблем....вече и аз не знам какво да си мисля.Той се притеснява от годините повече от колкото аз.

Голям фен Аватара на play23
    Остави го тоз!Кой знае колко още като тебе зарибява

Цитирай Първоначално написано от ERvili
    За мен разликата в годините не е чак от толкова голямо значение...естествено в началото доста се замислих и наистина беше проблем....вече и аз не знам какво да си мисля.Той се притеснява от годините повече от колкото аз.
    Той се притеснява, защото гледа реално на нещата.
    Ти си общувала с този човек само по телефона и по скайп.
    Не се е усетила чак толкова разликата в годините.
    Друго е, ако сте заедно.
    Не мисля, че трябва да правиш нещо, не мисля и, че можеш, щом той е спрял контактите.
    Помисли си хубаво кое всъщност е правилното.

Помисли си хубаво кое всъщност е правилното.
    ......
    Някъде дълбоко вътре в мен знам че не е правилно всичко това което се случва....това казва разумът ми но не и сърцето...сигурно ще кажеш че съм доста наивна...знам така е!...Аз искам някакви неща,които знам че не са правилни и едва ли някой ден биха се случили...въпреки че толкова много ги искам.

Но ти реално не знаеш как биха протекли отношенията ви наживо.Вие дори не сте излизали.
    Не виждам за какво изобщо можеш да се бориш.
    Не искам да кажа нищо лошо, но просто и губиш времето с мисли какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Но ти реално не знаеш как биха протекли отношенията ви наживо.Вие дори не сте излизали.
    Не виждам за какво изобщо можеш да се бориш.
    Не искам да кажа нищо лошо, но просто и губиш времето с мисли какво да правиш.
    Осъзнавам,че е по-добре да се опитам да забравя всичко което се е случило,да не мисля (за съжаление не се получава...колкото повече се опитвам толкова повече мисля за това)....но е толкова трудно...мамка му!...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    муахахах нека ти е гадно, такива сме мъжете >
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Благодаря ти...много си мил както обикновено....!
    А на теб нека ти е още по-гадно

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Нищо не си заслужава .. предлагам да намериш някой твой връстник,стига с тия чичковци

Човека женен и с деца , ти го занимаваш с глупости.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Нищо не си заслужава .. предлагам да намериш някой твой връстник,стига с тия чичковци
    Точно!Е и да не е връстник .. малко по-голям все тая .. ама 30 .. то е мъж за женене
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: моля за мнения и съвети

Цитирай Първоначално написано от ERvili
    Здравейте!Дълго време се чудих дали да пусна тази тема но вече наистина не знам какво да правя....Историята е следната:
    В кр.на м. Януари т.г. се запознах с 1 човек в скайп(сега си представям каква ви е първата мисъл която ви идва на ум..)...всичко стана много случайно.Може би първо трябва да започна с това че съм на почти 18 а той е на 30 и е от София а аз от Варна.
    прочетох до тук и ми стана ясно...откажи се от него, няма смисъл, по скайп много неща може да ти каже...е му вярвай на абсолютно нищо...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Спрях да чета след като видях, че възлюбения ти е на 30 г. и от София
    Аз не одобрявам връзките от дистанция,но това си е мое мнение...
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Това си е самата истина....
    ЗАЩО, ама ЗАЩО сте такива!!! Когато нямат изгода от теб, мъжете те захвърлят и не им пука дори да ти обеснят ЗАЩО не ти се обаждат, какъв е проблема- няма капка съчуствие. Аз бих била добра и чуствителна към всеки, дори и да не съм влюбена в него, дори и да не ми пука за него, пак бих му дала обяснение и бих се държала състрадателно ако знам че той има чуства към мен само защото не обичам да причинявам болка на хората. Жените сме такива..

Както и да е!!!

ERVili-
    как можеш да се бориш?? Той не ти отговаря, просто няма какво да направиш повече от това което си направила...Много е гадно знам обаче си е така.
    Не мога да разбера защо всички говорите толкова за разликата в годините, има ли значение?? Ако човека е на 30 и не е женен, няма никакъв проблем да има приятелка на 18 според мен.

Голям фен
    Един вид се е позабавлявал с теб,просто си е убивал времето.Няма смисъл да се тръшкаш заради него.Излез на среща с някой РЕАЛЕН младеж и ще видиш,че е много по-хубаво и приятно от измисления образ в скайп.Не си струва да хабиш нерви и емоции за някой,който не го заслужава.Може и той да си е намерил някоя мацка там и вече да не си му интересна.
    Все пак опитът учи.Пък и мъжете верно са си гадняри

Ако ти беше на 25,а той на 35 би било по-добре може би,но в тоя случай той просто те разиграва

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не, не си заслужава. Просто е била някаква нет закачка от негова страна. Това все пак е 30 годишен мъж, осъзнай се.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си