.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Безнадежно влюбена ;(

Знам , че има безброи такива теми и може дори да не пишете, но имам голяма нужда да споделя.. Напоследък не мога да се доверя и на приятлките си и така се чувствам още по - зле . От близо една година съм безнадежно влюбена и не мога да спра да мисля за обекта на желанията ми ( така да се каже ) . Между нас не може да става и дума за връзка, дори и приятелска .. може би за това ми е толкова трудно да се преборя с чувствата си . Ако можеше да имаме дори и само приятелски взаимоотношения поне щях да имам някаква утеха , но при това положение имам чувството , че ще се побъркам. Не мога да се справя с нищо, усещам как тези чувства започват да влиаят не само на душевното , но и на физическото ми състояние. Правя всичко по силоите си да не мисля ( излизам , забавлязам се ) , но нищо не ми помага - не знам какво да правя вече

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    А защо не може?

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    След като си толкова сигурна, че не може да става и дума за каквато и да била връзка...би трябвало да се примириш.... и да го забравиш...

Супер фен Аватара на maybelline
    Защо не можете да имате дори приятелска връзка? Я разкажи малко повече
    Обещавам да опитам да ти помогна, ако разкажеш.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Защо не можете да имате дори приятелска връзка? Я разкажи малко повече
    Обещавам да опитам да ти помогна, ако разкажеш.
    Дам.Или пък ако не искаш да разкажеш - трябва наистина да се примириш.Ако не ти - кой друг!?Хайде..не е единствения.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен
    Разкажи повече.Защо не можете да имате никаква връзка?А и ми е интересно какви са такива твоите приятелки,че не можеш да им споделяш ? Все пак едно приятелско рамо наистина помага в такива случаи.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Еми първо имаме малка разлика във възрастта. Второ преди време имахме малко противоречия (дребни) . Трето - може да се каже , че сме като от различни светове. Различия в характерите и доста други неща. Проблема е там , че не мога да се откажа от чувствата си . Не мога да забравя за това което изпитвам . Искам да се боря въпреки всичко ... , но не знам дали ще имам сили . Страх ме е да не ме отблъсне ..

"Аз ще се боря за любовта си. Няма просто така да им го дам. Няма да отпусна ръце, няма да се предам без бой!

- Знаеш ли онази любима игра от училищните празненства, когато трябва да се бяга около столовете, които са с един по-малко от играчите; а когато кажат стоп и музиката спре, всеки се старае да успее и да заеме стола пръв? Е, ти нали играеш точно тази игра, когато се опитваш да се "бориш". Защо да бягате двама или дори трима около един стол, да се опитваш да надхитриш съперничките си и да го заемеш първа, ставайки за смях на околните, да нервничиш и да се ядосваш? Огледай се наоколо - до стената има други незаети столове. Ти си вече голяма, зряла, време е да престанеш да играеш детски игри."

.. ето нещо, над което да помислиш, може да ти помогне ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

знаеш ли.в момента съм с човека с когото мислех, че е невъзможно да бъда с него и той ясно ми го каза,неискаше да ме вижда,аз бях влюбена,но сега от година и половина сме заедно,незнам как реши че ме иска незнам но съм щастлива,затова бори се не се предавай,бъди нахална дори на моменти но не прекалявай успехи пиши на лс развръзката и ако искаш да питаш нещо,в същото положение бях.

Абе, мамка му стара, отворете, някой чат в скайп и пишете там на някой, "ЗА ДА СПОДЕЛИТЕ"... Тва тука да не е църква, че да се изповядвате... Ебахти камиларите нещастни!

Цитирай Първоначално написано от zabraniavamsi
    знаеш ли.в момента съм с човека с когото мислех, че е невъзможно да бъда с него и той ясно ми го каза,неискаше да ме вижда,аз бях влюбена,но сега от година и половина сме заедно,незнам как реши че ме иска незнам но съм щастлива,затова бори се не се предавай,бъди нахална дори на моменти но не прекалявай успехи пиши на лс развръзката и ако искаш да питаш нещо,в същото положение бях.
    Аз в интересна истината бях така с предишното си гадже . Борих се за него и накрая след години го спечелих , но в последствие се раделихме. Точно за това не искам да се отказвам и сега , но ми е трудно да се боря (сякаш нямам сили) Какво да направя ? Как да докажа чувствата си , без да съм нахална . Как да спечеля сърцето му? Как да започна разговор ( питам защотото с него трудно се говори - много труден характер е ) ?

помоли го да излезнете на кафе,нека види в теб човек различен от останалите мацки,говорете в скайп или писмо му напиши ако се наложи,или просто така тактично му казвай хайде на кафе или пиши в скайп малко и чакай сам да те потърси.Аз така направих почти се бях отказала,но не спитах да пиша в скаип по малко и по малко по малко се отказвах но исках поне приятели да бъдемзатова се борех защото надеждата за повече умря,докато не дойде деня в който той каза хайде да се видим и ме целуна

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Много ме дразни факта когато някой хора искат да споделят подобна история те веднага започват: "Забрави го", "Той не е за теб" и подобни други глупости. Момичето е влубено, как просто ей така да го забрави. Такова нещо не се забравя дори и след години. Това че сте коренно различни почти няма значение. Важното е той да те хареса каквато и да си. Ако те отблъсне. не губи надежда. Всеки има втори шанс.
    Bitch! >.<

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    аз ще посъветвам да му кажеш за свойте чувства пък после да става квото ще ако смяташ че няма да реагира негативно направо му го кажи в очите най - добре

Това за скайпа и кафето вече съм го мислила , но проблема е че скайпа му го нямам , а и няма да ми го даде , а когато му преложих да отидем на кафе ми отказа , а и телефона му го нямам .. Май ще остане само варянта с писмото , защото няма да ми стигне смелостта да кажа всичко направо

трябва да види нещо различно в теб което да го грабне да му грабне вниманието.помисли кое му харесва привличай му вниманието по малко по малко и накрая писмо в което казваш неща които да го разчувстват

Супер фен Аватара на maybelline
    Възрастовата разлика изобщо не е проблем. С приятеля ми имаме 5 години разлика.
    Няма такова нещо като "невъзможно да сте заедно". Ти си поставяш границата невъзможност. Но не му пращай любовно писмо. Не ми се обяснява, просто не го прави
    Влез в компанията му. Запознай се (или поддържай приятелство) с негов приятел. Разбери с какво се занимава (спорт, хоби) и се запиши там, където ходи той. И аз мислех, че е невъзможно да тръгна с момчето, което адски много харесах като бях на 15. той беше на 21, готин, високо положение (в спорт, с който се занимавахме), учеше в университет и т.н., но се получи. При положение, че нямахме нищо общо, освен че тренираме един спорт. А за перипетиите, не е проблем. Често хората, с които си била в лоши отношения преди година-две, се оказват много по-дружелюбни след време.

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от zabraniavamsi
    И при мен беше така аз го обичах той не искаше да се виждаме за да не ми дава напразни надежди,че може би някой ден нещо може да стане,но ето две години и половина по - късно мога да кажа,че имаме една красива връзка зад гърба си , която продължава.Не винаги всичко е по мед и масло,ама то в коя връзка няма караници то без тях не е интересно айде ,че се отклоних малко от темата Така че не се предавай и не се отказвай като си казваш,че е невъзможно

какво като сте от "различни светове" ... с моето момче се мразехме (подчертавам мразехме) година ... толкова много, че той се радваше явно на всякое мое нещастие накрая точно това, че сме безкрайно различни ни събра ... така че каквото и да ми говориш няма невъзможни неща, положи малко усилия

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    "Аз ще се боря за любовта си. Няма просто така да им го дам. Няма да отпусна ръце, няма да се предам без бой!

- Знаеш ли онази любима игра от училищните празненства, когато трябва да се бяга около столовете, които са с един по-малко от играчите; а когато кажат стоп и музиката спре, всеки се старае да успее и да заеме стола пръв? Е, ти нали играеш точно тази игра, когато се опитваш да се "бориш". Защо да бягате двама или дори трима около един стол, да се опитваш да надхитриш съперничките си и да го заемеш първа, ставайки за смях на околните, да нервничиш и да се ядосваш? Огледай се наоколо - до стената има други незаети столове. Ти си вече голяма, зряла, време е да престанеш да играеш детски игри."

леле

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff

Защо даваш пример, с който да я откажеш от борбата за нещо? Ако винаги се примиряваш с това, което получаваш не стигаш до никъде. Според мен винаги трябва да опиташ, пък каквото и да стане съм сигурен, че ще успееш да го преживееш.

Убийствен правопис. Ще го забравиш, няма какво повече да ти напишем.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    в същата ситуация съм, само че малко повече от 1 година....нз кво да ти кажа...мн е шибано, разбирам те напълно...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Wonderland
    ооо,айде.
    няма такова нещо като 'връзката ни е невъзможна'
    винаги има начин.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на Hilary_
    ахх ... и къв е смисъла да тичаш по нещо, което не може да е твое?? Защо трябва да страдаш излишно ... намери си момче, което ще те оцени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си