- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска
аз съм зодия рак и се разбирам чудесно с близнацино на всякъде където прочета м/у рак и близнаци не става...
![]()
Според мен това са глупости. Зависи от характера на двамата партньори, не от зодиите им.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и по тва ли ше си избираш гаджетата-по зодията?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хах не ве просто ми стана интересно щот се ровех в нета нещо гледах че ми се мярна т'ва![]()
Едва ли зодията е най-важният фактор за една истинска връзка...
A qui
- Здр![]()
- Здавей
-Коя зодия си ?!![]()
-Овен ...
- Ха , не ставаш ...4ао0
.........Следващия моляяяяяяяяяяяяяя![]()
![]()
айде бе кфи са тия зодии глусти бля бляя ..айде моля ви сеее
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Рак е любимата ми зодия за гадже,не че ги избирам по това,но раците са готини![]()
http://jamez.hit.bg/
вижте тук зодиите са описани яко и доста вярно (поне за моята)
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
+1 тея зодии са глупусти според менПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Raise your fist!
Кфо ти трябва да знаеш? Овена се разбира с Лъв и Стрелец, най-силната връзка в зодиака е Телец с Телец, най-слабата : Близнаци-Блзинаци Рака най добре със Скорпион и Риби, Лъва е лепка и общо взето със всички става..Козирога и Девата са по-земни хора, не витаят много в облаците, а Везни и Водолей е манна небесна! Друго кфо ти требе да знаеш?Отделно си зависи от асцендет и други глупости..Изчерпих ли въпросите ти?
и за мене са глупости и аз съм рак само зн 4е не се рабирам никак с скорпион![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
ИстИнска, моме. Всеки човек е различен, не можеш да определяш някой само заради зодията му. Не вярвам в такива неща.
Животът е адът описан в Библията!
Ам честно казано за ,,1на истенска връска'' незнам... но за ,,Една истинска връзка'' пише в нета![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Ненавиждам раци. Особено мъже. Изобщо не се понасям с тях. Адски противна зодия са ми и винаги се караме. Аз съм близнаци.
И по този повод се случи да позная, че дядо ми, който обичам невероятно много и с него се разбираме чудесно(а и на него съм кръснена), не е рак. Навсякъде пишеше, че е роден на 1-ви юли. но аз му казах, че просто не може да е рак, защото аз раци повече от 5 минути не търпя край себе си. когато почина брат му, отнякъде излезе оригиналното му кръщелно, в което пишеше ясно, че е роден на 1-ви юни, т.е. е близнаци. Смени си ЕГН, паспорт-всичко. Аз просто бях уверена, че не може да е рак. С тия хора се разбирам изключително слабо и в повечето време все се караме...Много са конфликтни(а близнаците искаме да оборим всеки на всяка цена). Стават много неприятни случки. Иначе за близнаци знам, че е добре с водолей или везни. На 3-то място идва овенът. Аз с моят едър рогат добитък се разбирам доста добре и се траем
П.С.Асцендентът му е близнаци. Как да не го обичам![]()
А така бе,само как ни окачестви като лепкиПървоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
A qui
ами аз съм овени съм забелязала че попринцип се разбирам със стрелци и овни независимо от пола ... но според мен тва със зодийте не взима голямо участие ... в истинската връзка ... всичко зависи от характера на човека
![]()
Авторката на темата направо да напише в google зодии и да чете там коя зодия с коя си пасва. Въпреки че всичко си е строго индивидуално, а който казва, че в зодиите няма нищо вярно не е прав. Айде с мир...Първоначално написано от Erica
![]()
П.С. : Лепка е , всичко му пасва идеално... щом се подчиняват![]()
Само не разбрах кой на кого се подчинява,в цялата историяПървоначално написано от ArTanDra
![]()
A qui
Да съгласна съм с тебе... Аз не съм близнаци, нито ракПървоначално написано от krem4et0
![]()
Но най-добрия ми приятел е близнаци, а неговия най-голям враг (така да се каже,Е , то не е точно така, ама доста се ненавиждат) е зодия рок
![]()
(Фкарвам и аз едни логики)
Аз съм телец и страхотно се разбирам също със телец, и по принцип доста се разбирам с Близнаци, а в зодияка пише, че не съществува такава връзкасъщо много се уважавам с Весните.. А рак.. ми незнам, не ме кефят особенно... Лъва... Ем става, там вече зависи ... абе приятна компания, забавни са такива... Ам овен козирог дева тях не ги знам мн мн .. А Водолея според мене е най-яката зодия.. Мн за забавни
![]()
Според мен зодиите и сериозната връзка са две много несъвместими понятия!Нямат нищо общо!За една сериозна и истинска връзка трябват чувства,разбирателство и жертвоготовност,а не в хороскопа ви да пише,че сте създадени един за друг!
Аз съм скорпион, а приятелят ми е близнаци. Бяхме чели в един хороскоп, че обикновено връзката скорпион-близнаци била обречена... Реакцията ни беше "Ами ние сме необикновени, няма от какво да се притесняваме значи."Но като цяло мен все към мъже близнаци ме влече винаги, въпреки че самата зодия хич не ми е симпатична (и все пак случих на най-чаровния и чепат представител на тая зодия *гуш*). От друга страна ценя рибите, телците и водолеите.
![]()
Ми..спорна работа.В един хороскоп пошеше,че с приятеля ми ни върви само в секса,но бракът би бил пълен провал.Попринцип при нас почти няма ден в който да не сме се скарали(Овен и Везни сме).С леля ми сме от една зодия и съм забелязала,че с нея най-много се разбирам.
![]()
Странно, една моя приятелка и нейното гадже са същите зодии и не спирам да се карат.. но пък и мн се харесват... хихих... Ама Нали, сичко си има изключенияПървоначално написано от MartyParty
![]()