Абе, аз много съм чела за зодии, но общо взето установявам, че много малко наистина налучкват, поне като сравнянвам с опита си. Аз съм Овенче и ще си споделя опита от моя гледна точка.
Например навсякъде пише, че за партньорство пише, че Овена си подхожда с Лъв и Стрелец. Мога да ви кажа, ч е това е така, но партньорство разбрано като приятелство и служебно. Тия хора са много точни и най-готините ми приятели са точно ЛЪВ и СТРЕЛЦИ. Стрелците са много страстни и затова много си подхождаме в леглото. Връзките ми обаче с тия два знака винаги са били катастрофи.
За любов: Винаги , ВИНАГИ , винаги оставам фенка на БЛИЗНАЦИте. Това са моите сродни души и просто ги обожавам. Странното е, че и те ме надушват и май не познавам Близнак , с който да не сме си поне флиртували. Родени сме един за друг.
От известно време ходя с ВОДОЛЕЙ, но честно казано ми е за първи път така сериозно. Много ми прилича на връзката с Близнаци, въпреки че не се получи от раз, но може би затова в момента е сполучлива.
Има логика в това, защото и двете зодии са въздушни.
Що се отнася обаче до Везните ( 3тата въздушна зодия ) - там беше пълна катастрофа, въпреки че ходихме половин година. Може би просто човека не беше за мен, знам ли аз.
Зодията , с която НИКОГА не съм имала нищо общо е КОЗИРОГ. Имам само една колежка от университета, която е Козирог, но с нея общуваме само на лекции.
Най-добрата ми приятелка е РАК, обаче подозирам, че това е пълна случайност.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.