- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска
о,повярвай-изобщо не е истина това...знаем думата НЕ повече отколкото някой иска да я чуваПървоначално написано от Xitap
![]()
ТАКА Е !Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Hip Hop, Rap
,
Според мен има противоположни зодии по характер, но за една истинска връзка това не е важно.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
ох това са глупости въпрос до човека е! не разбирате ли, че тези теми са излишни![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това със зодиите е пълна глупост.Или се разбираш с даден човек,или не се разбираш с него![]()
ааа зависи от чуждото ..Първоначално написано от haritov
![]()
пък то и ти не си мой амаа няма да те дам на l0lz ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е хубу аз си го взема тогаваПървоначално написано от Hilary_
![]()
Толкоз ли няма кой да оправи скапаното заглавие...
И не смятам, че имат значение зодиите за една връзка.
Audio ergo sum
naprotiw i ot haraktera i ot zodiite zashtoto haraktera idwa ot zodiite kapish?
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Първоначално написано от xXxScreamxXx
жалко че съм овен![]()
![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
И аз съм овен,ехе много овни има тук.Няма по-истински хора от нас,но си имаме и доста отрицателни черти в характера.Наистина се разбирам най-много с Лъвчета,Стрелци и Телци (момчета).В компанията ми едно момче Стрелец и много ни е весело,като сме заедно.Аз казвам,че се паля на секундата и,че бързо ми минава и той вика:"И аз съм точно такъв."Първоначално написано от rakiQ
![]()
И аз казвам,че нали сме си огнени и такам.В компанията на момчета ми е най-добре.
С деви също се разбирам ( с момчета най-много).С везни също,но рядко...
![]()
това е мн относително.. от значение са мн повече неща като планети, асцеденти,тоест точно кога и в колко часа си роден ..бла бла
на мен понеже съм скорпион навяскъде ми пише, че си подхождам с риби и рак.. а аз не мога да понасям нито риби, нито раци (да не се обиждат представителите на тези зодии,както казах това е относително)
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Рибка съм аз.И т'ва със зодиите по принцип не ми влияе,амаа много мразя телчета.
![]()
I love изсулени!
истИна => истИнска
К'ви са тея глупости?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
НЕ бих казала,че двойка Близнаци не се разбиратПървоначално написано от ImmortalForever
. С приятеля ми сме и двамата близнаци с 2 дни разлика,често мислим еднакво и очакваме еднакви неща и затова се подръпваме някой път,но нищо сериозно.
![]()
Got me feeling like extaZy...
И според мен темата е кофтиПървоначално написано от sapa91
...
не все пак ще ти отговоря .. Аз съм стрелец най - добре се разбирам със скорпиони .. Незнам, защо но повечето хора, на които много държа и уважавам са скорпиони .. Просто явно си има някакво много странно значение![]()
![]()
![]()
Стига бе,още ли има хора дето се водят за носа и вярват в тия глупости![]()
![]()
Лъв и везнимакар ,че бях прочела ,че нещата между тях не се получават .. според мен не зависи от зодията , а от човека
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Пробвай с Раците. С тях се разбираме много добре.Първоначално написано от inasne
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Sh@d0w
Та по темата
- Жените лъвове чеп за зеле не стават, не знам кои реши, че са големи любовници в кревата
- Жените везни за най-големите курвета евър
- Мъж везни и жена скорпион - Дъ бест секс евър, както и обратното
- Останалите не струвате в секса
- Въпроси?
така е, аз мн се разбирам с риби /е, има и изключения, но повечето са си ок/, с раци много се разбирам, нищо че са като менПървоначално написано от LadyDi
![]()
,но на рибите мога да им чета мислите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига бе...прочети моите?Първоначално написано от therichbitch
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да аз съм на същото мнение,зодията играе много малка роля в една връзка,зависи от начина на живот и от характера :PПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
love is gone!