.

Виж резултатите на анкетата: за или пртотив втория шанс след изневяра

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

61 46,56%
  • против

70 53,44%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Град
    ~ПреД~ТебБб~

за или против 2-ри шанс при изневяра?

за или пртотив втория шанс след изневяра??? вие кавайте
    Аз например ако прекалено мн държа на момчето ще му дам втори шанс иначе не!
    П.С съжелявам ако има такава тема
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

До сега не съм попадала в такава ситуация и не знам как бих постъпила... Зависи... Зависи от самия човек, защо го е направил, какви точно са били обстоятелствата...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

за
    всеки има право на втори шанс защото е човек и е човешко да се правят грешки.но това зависи и от човека на който се дава втория шанс-дали той осъзнава колко много го обичам и държа на него,дали ме обича също и дали ми е изневерявал системно.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Sofia
    Ако мн обичам човека -твърдо за,но дори и много да ми се иска няма да е така,както преди изневярата.Мисля,че винаги ще има една част от мен ,която няма да му вярва напълно отново.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Цитирай Първоначално написано от pandaMASSACRE !
    за
    всеки има право на втори шанс защото е човек и е човешко да се правят грешки.но това зависи и от човека на който се дава втория шанс-дали той осъзнава колко много го обичам и държа на него,дали ме обича също и дали ми е изневерявал системно.
    Много съм съгласна

...hate my nickname

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спреди година щх да му дам 2-ри шанс. Сега, след всичко коет см преживели-няма да има. С него съм 4 години. Ако ми изневери, значи не ме обича, желае и цени. Няма място до мен!

Град
    в лайната!
    за
    и на мен са ми давали втори та дори и девети шанс така че аз съм за

Мега фен
    Град
    SF
    Дох.... Против.
    Мислех си, 4е съм за, но като с бившия ми дойде до главата, се оказах против.

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    SF
    Ууу, верно ли?
    И що?

Робинята на Quench

Прощавала съм изневяра,прощавали са ми изневяра...и определено съм протв...
    Когато нещо се счупи...,колкото и добре да е залепено,пукнатината винаги остава...
    A qui

Град
    Холивуд ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    До сега не съм попадала в такава ситуация и не знам как бих постъпила... Зависи... Зависи от самия човек, защо го е направил, какви точно са били обстоятелствата...

+1

зависи от мнооого неща .. абе главно .. ако ми пука за момчето и на момчето му пука за мен и му е съвестно че го е направил бих го простила ... /може би .. не съм попадала в такава ситуация и нз със сиг какво бих направила../ маи маи така седят нещата

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Когато нещо се счупи...,колкото и добре да е залепено,пукнатината винаги остава...
    тфа е мн вярно макарче е малко гадничко
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    тфа е мн вярно макарче е малко гадничко
    Гадничко е да,но е истина...счупеното си остава счупено...
    В една и съща връзка,първо приятелят ми ми изневери,след време аз...Периодът на щастие...отмина бързо...и след това при леко сдърпване,той винаги ми натякваше изневярата ми...
    Аз също си милех,че съм забравила...,но съмнението го имаше винаги...Винаги,когато не беше с мен...аз си мислех най-лошото...
    Така че ,за да се даде втори шанс...човек трябва да е простил и забравил...,не простиш ли - съмнението винаги...ще те гложди,а то определено не помага...за развитието на пълноценна връзка!
    Поне при мен не се получи...и затова съм против...,или най-малкото трябва да е минало достатъчно време...,за да се уталожат нещата....
    A qui

Ами много зависи...от колко време сме заедно,дали е доказвал любовта си и т.н

Ако момчето наистина значи много за мен бих му дала втори шанс

Супер фен Аватара на Barbie
    Бих опитала. Но никога не бих могла да простя напълно. И рано или късно всичко така или иначе ще рухне. Тъй че реално съм против - просто трябва да знам, че партньорът ми ми е отдаден до крайност, както аз на него. Ако ми е дал повод да се съмнявам винаги ще го виня и ще измъчвам и себе си, и него.

Град
    somewhere in the darkness...
    Твърдо против! Ако в една връзка един човек изневери на другия,то той не го зачита за нищо(няма никакво уважение и чувства към него).
    You're always hiding behind your so called goddess,
    So what you don't think that we can see your face,
    Resurrected back before the final fallen,
    I'll never rest until I can make my own way.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ем то значи си зависи от доста работи за да се каже, за или против..
    Ся ако аз наистина съм сигурна, че той я няма да го повтори това, и наистина много държа на него сигурно ще му простя, но винаги ще си имам едно на ум, пък и то малко сякаш няма да е същото след случилото се... Просто няма да мога да му имам доверие както преди...

Това никога не ми се е случвало, и не искам..

Аз съм против... Незнам... Сякаш няма да мога да изтърпя такова нещо

Ами аз съм таква че много бързо ми минава (за жалост защото понякога трябва да съм по твърда...) Зависи от много неща,колко обичам човека до себе си.... от какъв вид е изневярата.В моите случаи супер много обичам и се доверявам на човека до мен....може да се каже че за мен той е всичко,незнам такава съм и може би заради това бих дала 2ри шанс.Но при всички случаи ще бъда адски обидена и доверието ще е по умерено

Град
    Париж
    Найстина зависи от много неща...Зависи колко пъти ти е изневерил? Може дае имал друга връзка с един човек,или да ти е изневерявал с няколко души,или дасе е случило само ведниж...Може да е бил пиян...и кво ли още не...Зависи и от това дали го обичаш,дали той те обича и т.н.Аз не мисля,че мога дапростя,но нищо не е невъзможно.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Zavisi.....moje bi sam protiv

Мега фен Аватара на babity
    Аз съм "ЗА", но само тогава, когато на мен трябва да ми се даде шанс. Ако става дума аз да дам шанс... "ПРОТИВ"!

Град
    Враца
    прееби ме веднъж срам за теб
    прееби ме 2 пъти срам за мен
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове