.

Виж резултатите на анкетата: за или пртотив втория шанс след изневяра

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

61 46,56%
  • против

70 53,44%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Hybrid View

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм ЗА, и бих простила единствено ако държа на човека до себе си и той осъзнава вината си и съжалява за постъпката си, иначе .. не ..

За! Ако обичам истински човека защо да не му дам втори шанс

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Aбе гласувах против , въпреки , че съм давала втори шанс...

Много зависи от човека и ситуацията но....
    ПРОТИВ!
    един път щом го е направил каква е гаранцията ,че няма да го направи пак и да ти се качи на главата?Никакава.... А и какво може да бъде извинението за изневяра?че момичето го е изнасилило ли?
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

nqma da glasyvam za6toto zavisikak stoqt ne6tata s iznevqrata az dadah vtori 6ans i ne sajalqvam no mi se e sly4valo da sa sger6ila mn

Град
    Sofia
    NE!Vtori 6ans bih dal vinagi no samo pri tova polojenie ne!6tom e tolkova glupavo gadjeto ti da se natiska s drug\a zna4i to ne te zaslujava...da si hodi tam pri drugata\iq

Зависи от обстоятелствата. Примерно ако живеем гъз до гъз и той да тръгне да се натиска с друга ... втори шанс, ама друг път . Примерно ако е имало някакъв проблем, бил е объркан, нещо такова ... склонна съм да простя и да опитам пак, да, но при всички случаи зависи дали чувствата ще си останат същите. И в крайна сметка втори шанс давам, трети НИКОГА!
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    След като се е стигнало единият да изневери на половинката си..определено няма нищо вече...Аз не бих простила....Ако един себеуважаващ се човек прости,после ще му се качат на главата..И ще последват още и още....

Прощавала съм изневяра,съответно и на мен.Всеки заслужава втори шанс!Човешко е да се греши...божествено е да се прощава!Въпреки,че съм ПРОТИВ подобни постъпки!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако наистина обичам този човек - да.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Против !
    Направи добро- яж л***о !

абсолютно ЗА съм...всеки прави грешки. Ако разбера, че гаджето ми изневерява, най-напред ще поговоря с него - бих искала да разбера какво го е провокирало, не мога да твърдя, че само той е виновен. Ако ми каже, че съжалява и че все още има чувства към мен, винаги бих му простила, все пак връзката си заслужава. Ако ми каже, че вече няма чувства към мен - ок, вероятно ще ме заболи, но никога не бих правила луди скандали. В крайна сметка мъжете не са от желязо, вярно е, че някои са по-податливи на изкушения, и все пак ако си с някого, тр да си му верен НО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    На ЛуНаТа
    Зависи от много неща наистина.за всеки човек е различно-на някои си струва да простиш на други-не
    When you love someone, and they break your heart
    Don’t give up on love, have faith, restart!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си