- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за или против 2-ри шанс при изневяра?
Аз съм ЗА, и бих простила единствено ако държа на човека до себе си и той осъзнава вината си и съжалява за постъпката си, иначе .. не ..![]()
За! Ако обичам истински човека защо да не му дам втори шанс![]()
Aбе гласувах против , въпреки , че съм давала втори шанс...![]()
Много зависи от човека и ситуацията но....
ПРОТИВ!
един път щом го е направил каква е гаранцията ,че няма да го направи пак и да ти се качи на главата?Никакава.... А и какво може да бъде извинението за изневяра?че момичето го е изнасилило ли?![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
nqma da glasyvam za6toto zavisikak stoqt ne6tata s iznevqrataaz dadah vtori 6ans i ne sajalqvam no mi se e sly4valo da sa sger6ila mn
NE!Vtori 6ans bih dal vinagi no samo pri tova polojenie ne!6tom e tolkova glupavo gadjeto ti da se natiska s drug\a zna4i to ne te zaslujava...da si hodi tam pri drugata\iq
Зависи от обстоятелствата. Примерно ако живеем гъз до гъз и той да тръгне да се натиска с друга ... втори шанс, ама друг път![]()
![]()
. Примерно ако е имало някакъв проблем, бил е объркан, нещо такова ... склонна съм да простя и да опитам пак, да, но при всички случаи зависи дали чувствата ще си останат същите. И в крайна сметка втори шанс давам, трети НИКОГА!
Memento moriendum esse!
След като се е стигнало единият да изневери на половинката си..определено няма нищо вече...Аз не бих простила....Ако един себеуважаващ се човек прости,после ще му се качат на главата..И ще последват още и още....![]()
![]()
Прощавала съм изневяра,съответно и на мен.Всеки заслужава втори шанс!Човешко е да се греши...божествено е да се прощава!Въпреки,че съм ПРОТИВ подобни постъпки!
Против !
Направи добро- яж л***о !
абсолютно ЗА съм...всеки прави грешки. Ако разбера, че гаджето ми изневерява, най-напред ще поговоря с него - бих искала да разбера какво го е провокирало, не мога да твърдя, че само той е виновен. Ако ми каже, че съжалява и че все още има чувства към мен, винаги бих му простила, все пак връзката си заслужава. Ако ми каже, че вече няма чувства към мен - ок, вероятно ще ме заболи, но никога не бих правила луди скандали. В крайна сметка мъжете не са от желязо, вярно е, че някои са по-податливи на изкушения, и все пак ако си с някого, тр да си му верен НО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Зависи от много неща наистина.за всеки човек е различно-на някои си струва да простиш на други-не![]()
When you love someone, and they break your heart
Don’t give up on love, have faith, restart!