- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейболистите ни на Олимпийските игри
Mislite li 4e na6iq otbor trqbva da podade kontestaciq sre6tu sudiistvoto v ma4a ni sre6tu Rusiq. Kakto moje bi ste videli sudiite im podariha nqkolko to4ki v kriti4ni momenti ot ma4a tova pre4upi na6ite v 2 i 3 geim. Tova sa olimpiiski igri i ne moje da se lansirat nqkoi otbori za smetka na drugi.
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
ONCE UPON A TIME .....
na finala na evropeiskoto prez 2004 m/y garciq i potugaliq sadiqta be6e za portygaliq ama te kato ne mojagxa da si sazdadat polojeniq garcite bixa tei 4e samo sas sadiite ne mojem da se opravdaem
Аз на картона мн се изнервих , това си бяха 2 точки подарък за руснаците , 1 от неправилното свирене и 1 от картона и то точно във възлов момент. Абе ... свърши се то , нищо не може да направим вече , няма смисъл да си хабим нервите .
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Ммм според мен наще много се отпуснаха.Като гледам си правя сравнения си играта им преди олимпиадата и забелязвам,че наистина са отслабнали като отбор.Просто явно нищо вече не може да се направи ,но се надявам поне да станат на трето място в крайното класиране и да се върнат с бронзов медал .![]()
хахахахах къв бронзов медал бе , те ся се прибират в Б-я ... който загуби мач отпада , наще са out ... кви медали , ква тройка сънуваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мразя ги всичките им съперицииииииииии идотии са вс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Контестацията е безмислена.Ще я разгледат и ще кажат това е положението.Абсурдно е да я уважат![]()
Ситуацията около картона беше кофти и съдията сбърка,но това е връщане назад няма.Пътя е само напред-към Лондон с подмладен отбор и момчета жадни за успехи!!!
Мартин Стоев обяви, че няма да продължи да води националния отбор по волейбол. Той ще се концентрира върху работата си в турския “Халбанк”.
“Ако в този момент българската федерация ми предложи нов договор - ще откажа – добави селекционерът. - Ако искат, може да направим разговор. По време на моя престой в националния отбор всичко, което съм поискал, ми е било дадено. Имах бял лист. Пишех на него, а те се разписвахa”, каза Мартин Стоев пред репортер на Sportal.bg.
Ужас , той отбора вече няма да е изобщо същия и без Мартин![]()
Martin Stoev ne e otbora ne kazvam 4e nqma da lipsva ne samo na voleibolistite ne no i na vs koito gledat tozi sport. Moje bi puk ot ni6toto 6te se poqvi nqkoi koito 6tye povede na6ite kam svetovnite vurhove. Ima golqm napredak v na6iq otbor no stigame samo do 3 mqsto noviq trenior moje i da ni dovede do taka jaduvanoto ot cqlata naciq 1-vo mqsto
ONCE UPON A TIME .....
ЕгатииВинаги тръгваме супер, всички очакваме медал и накрая така се прецаква
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC