- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Една необикновенна сутрин"
Явно частта със обръщането съм я пропуснал покрай точките.Така е трябва да редактирам файловете дето са ми на компютъра.Беше ми се скапал Windowsa,докато пишех това.ИзвинетеПървоначално написано от Wrathchild
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Доста изтъркано...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
+1Първоначално написано от i hate you but i love you
![]()
So free
Мн добро.Не ме разрева, но определено е мн красиво.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
романтично и красиво,но за съжаление с лош край.![]()
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Ти какво очакваше.Сапунките са прекалено драматични за мен и за това не ги използвахПървоначално написано от angelcheeee_93
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
--------------------------------------------------------------------------------
angelcheeee_93 написа:
романтично и красиво,но за съжаление с лош край.
Ти какво очакваше.Сапунките са прекалено драматични за мен и за това не ги използвах
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от pinki
Ти ли имаш странна история, ох, на мама убавеца, на баба картечаря, на дядо ученика.
Местожителство: Благоевград
Нормално, сички шантави сме тука.![]()
mn mn e dobra istoriqta mn e dobraa prostyy nz nz bravooo mn e int i zavladqva6to evala 6apka ti svalqm sladur![]()
XAxaxaxПървоначално написано от ™G-Baby™
Абее няма нищо общо с това дали си чувствително момче, за да си мисля, че си обратен. Просто ника е странен за МОМЧЕ дет уж е нормално![]()
Абе все тая, айде .. Не ми се спори сега...![]()
Става ти разказа е хубав![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
mn se razvalnyvah![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от luciferrr
takyf e jivota ne6ty hybavo i vednaga ne6ty drygo 6te go precaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хмм любимия ми разказ на Йовков "По Жицата"Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Страхотна история...Една красива приказка,показваща колко жестока е реалността...[/b]
Да предпочитам да живея на Земята,отколкото в ОблацитеПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
пхах начи автора любимият ти разказ е "По жицата"е не тва ме разби доста 4увствителен се явяваш начи !!Но иначе историята е достаа тъжна
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Определено имаш успех! Невероятно въздействаща история.. Не погледнах клипа и не знам кой е, но се сещам за тази песен на Енрике Иглесиас - Hero..Първоначално написано от ™G-Baby™
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Хубаво е ,но аз не разбирам от любовни кретении ,така ,че си казвам мнението на пълен идиот!Мразя такива любовни неща ,но да харесва ми!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Историята е много добра като сюжет също,но само не стана ясно от къде идват тея мъже и защо става така...Не че не го схванах,но не добре обяснено... Иначе много ми хареса...Разчувства ме...Продължавай да твориш...
![]()