- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите имат ли значение ?
Копеле днес и децата са комерсиализирани.. к'во говорим ?? Целия свят е материализиран.. Днес си играчка на системата, кукла чиито конци дърпат тесен кръг от хора. Ако една мацка е заможна а ти си галош, или трябва да се докажеш като работен и почнеш да градиш или въобще не се заемай.. Момичетата от богатите семейства имат изкривени идеали или нямат въобще ценностна система. Не се отнася за всичките но поне за повечето.. Парите променят хората т'ва е така защото живеем в такъв свят където има слабохарактерни и безхаберници които лесно се влияят от всякакви фактори... Мир на праха на любовта
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
найстина в тоя живот вече парите имат голямо значение защото както и да се погледне без тях не може но според мен не са определящ фактор за любовта между двата души
За мен лично парите нямат място в такъв вид отношения! Просто не мога да сравня любовта с парите, глупаво е. Но пак има момичета/жени, чито главна цел са парите..Народа го е казал" На сила хубост не става", колкото и пари да имат едва ли ще са щастливи.![]()
♥ ♥ ♥
Съгласен съм,ноПървоначално написано от gorska
само помисли за някои индивиди,
които от 16 годишни скачат в лъскавите коли-
те са на някой,който има книжка![]()
Ама това е частен случай.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
абсолютно вярноПървоначално написано от haNdY
тоя фр е гений
Парите имат най-голямо значение при тази сериозна връзка, която премине в етап живот на семейни начала-> брак.Първоначално написано от RoCk-SpOt
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За мен нямат значение. Стига да не рови по кофите ест. Мъжът и семейството му имат много по-ниск доходи от моето семейство....но тава изобщо не ми пречи. И не ми е пречело!
Нито бих тръгнала с някого за парите му, нито бих се разделила с него заради това. Сигурна съм, че тук няма да има нито едно различно мнение, въпреки че няма да си направя да прочета темата. Просто защото тия, които го правят не висят по форумите![]()
Но все пак е хубаво да имаш пари - ти или приятеля ти. А най-добре и двамата![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Par!te sa dadenost vuv vsqko edno otno6enie!!!
Est 4e bih trugnala s nego!!!Nqma kvo da mudri6 i da misli6...![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
Значи ще се продадеш за черпене в дискотеката или разходки със скъпа кола? Де отиде обичта /не към парите, а към човека до теб/?!Първоначално написано от wersa4
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ЛюбОвТа е пО-Силна оТ всИчкО ... Нима парите я изместват...!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не мисля
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!