.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Шумен
    Копеле днес и децата са комерсиализирани.. к'во говорим ?? Целия свят е материализиран.. Днес си играчка на системата, кукла чиито конци дърпат тесен кръг от хора. Ако една мацка е заможна а ти си галош, или трябва да се докажеш като работен и почнеш да градиш или въобще не се заемай.. Момичетата от богатите семейства имат изкривени идеали или нямат въобще ценностна система. Не се отнася за всичките но поне за повечето.. Парите променят хората т'ва е така защото живеем в такъв свят където има слабохарактерни и безхаберници които лесно се влияят от всякакви фактори... Мир на праха на любовта
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    некъде из Сливница...
    найстина в тоя живот вече парите имат голямо значение защото както и да се погледне без тях не може но според мен не са определящ фактор за любовта между двата души

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    За мен лично парите нямат място в такъв вид отношения! Просто не мога да сравня любовта с парите, глупаво е. Но пак има момичета/жени, чито главна цел са парите..Народа го е казал" На сила хубост не става", колкото и пари да имат едва ли ще са щастливи.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Добре де, защо трябва да имат значение парите на РОДИТЕЛИТЕ на въпросния човек? Ако приемем, че това все пак е тийн форум и повечето мнения тук са свързани с хора, които не работят и не се издържат сами -благодарение на собствения си труд и образование, но при една бъдеща продължителна връзка ти можеш да видиш как пича , или пичката съответно, изкарва сам пари благодарение на нещо, което може да не е блестящо образование или пък голям труд, но все пак се е набутал сам някъде - това би оказало влияние върху мнението ти за него. Начина, по който ги изкарва тия пари, колкото и да са, старанието, което полага, това всичко го прави някакъв вид човек и ти трябва да го обичаш и уважаваш заради това, а не заради пачката в джоба.

Докато още сме деца(тийнове, айде) всеки да си купува квот ще с колкото парички мама му е дала. Да не намесва гаджето. Все пак с него излизаш, за да се забавлявате. Ако човек иска винаги може колкото и малко джобни да получава да ги отдели за да купи подарък или да почерпи (ако смята за нужно..). Но в крайна сметка никой не ходи с някой заради парите на родителите... с тях ли ще се обвързваме или кво
    Съгласен съм,но
    само помисли за някои индивиди,
    които от 16 годишни скачат в лъскавите коли-
    те са на някой,който има книжка
    Ама това е частен случай.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от haNdY
    emi spored 1 fr momi4etata do 18 godini ne gledat parite,a kolko si krasiv,simpati4en,gotin...a momi4etata sled 18(koito eventualno iskat da se jenqt) gledat kolko e bogato mom4eto
    абсолютно вярно тоя фр е гений

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Парите имат ли значение ?

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Според вас парите имат ли значение в една връзка (сериозна!!!) Въпроса е към момичетата ако имате повече пари а момчето не бихте ли тръгнали с него... и ако сте тръгнали бихте ли го скъсали заради това ?
    Парите имат най-голямо значение при тази сериозна връзка, която премине в етап живот на семейни начала-> брак.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За мен нямат значение. Стига да не рови по кофите ест. Мъжът и семейството му имат много по-ниск доходи от моето семейство....но тава изобщо не ми пречи. И не ми е пречело!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нито бих тръгнала с някого за парите му, нито бих се разделила с него заради това. Сигурна съм, че тук няма да има нито едно различно мнение, въпреки че няма да си направя да прочета темата. Просто защото тия, които го правят не висят по форумите
    Но все пак е хубаво да имаш пари - ти или приятеля ти. А най-добре и двамата
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Парите не са най-важното нещо на света.Когато човек иска пари, винаги може да се хване да си ги изкара с честен труд, макар че някои ги изкарват и по нечестен начин.Някои хора си мислят, че като имат пари, могат да имат всичко.Не е вярно!С пари не можеш да си купиш щастие и любов, нито дори истинско искрено приятелство.
    +1

Par!te sa dadenost vuv vsqko edno otno6enie!!!
    Est 4e bih trugnala s nego!!!Nqma kvo da mudri6 i da misli6...
    i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от wersa4
    Par!te sa dadenost vuv vsqko edno otno6enie!!!
    Est 4e bih trugnala s nego!!!Nqma kvo da mudri6 i da misli6...
    Значи ще се продадеш за черпене в дискотеката или разходки със скъпа кола? Де отиде обичта /не към парите, а към човека до теб/?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ЛюбОвТа е пО-Силна оТ всИчкО ... Нима парите я изместват...!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Не мисля
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си