.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

С право ли ми се сърди?

zna4i ima edno momi4e sus koeto se vijdam, no se vijdam smao subota ili nedelq i tq neska iskashe da se vidim no az i kazah 4e nemoga i tq mi se rasurdi i kaza 4e pove4e nqma da mi govori, da sum q zabravil 4e sushtestvuva i takiva neshta :shock:

a az naistina moga da se vijdam smao susbota i nedelq sus neq daje i da se vurna rano ot rabota i da znam 4e shte stoq cql den v kushti pak nemoga dase vidq sus neq neme pitaite zashto

sus pravo li mi se surdi vi bihte li mi se rasurdeli :D

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :)
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

хахаха .. лапешки раоти .. ама да,поне и дай доходно обяснение за ко не мойте се скиф и през седмицата

est 4e s pravo, smqtai kakva fr si i shtom "moje samo sabota i nedelq", na4i ti si imash fr za ponedelnik, vtornik, srqda..i taka za seki den ot sedicata??? zle si.

Супер фен Аватара на Barbie
    Зависи какво очакваш от нея. Ако искаш да сте близки и ако държиш на нея, следва да си готов да й отделиш време във всеки свободен момент (освен когато нямаш основателна причина да й откажеш, естествено). Тя явно очаква от теб определена близост и ангажираност и след като не ги получава се отказва от отношенията си с теб.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Зависи какво очакваш от нея. Ако искаш да сте близки и ако държиш на нея, следва да си готов да й отделиш време във всеки свободен момент (освен когато нямаш основателна причина да й откажеш, естествено). Тя явно очаква от теб определена близост и ангажираност и след като не ги получава се отказва от отношенията си с теб.
    +1 може и да си мисли,че по този начин се опитваш да я отбягваш

важното е,че я търсиш и си интересуваш от нея,пък и сигугно си пишете или говорите какъв е проблема лечно аз не бих се разсърдила,а и не мога да се цупя дълго в това няма смисъл,въпреки че винаги съм жадна за внимание,нямате си на представа как засияйвам ,когато един преятел ми звънне само,за да ме пита как съм и да си побъблим Но всеки човек с характера си дано те разбере и проговори Сега май и мойто гадже ми се сърди...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Може би трябва да и обясниш защо не можете да се виждате и през седмицата, а само събота и неделя.Ако нямаш основателна причина, наистина с право ти се сърди.(Макар че не мога да си обясня каква причина може да е пречка да се виждате и през седмицата.)

Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    +1 може и да си мисли,че по този начин се опитваш да я отбягваш
    +1111111

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не ти се сърди с право.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Razbira se 4e s pravo se sardi...iska da i obra6ta6 pove4e vnimanie!

Град
    Boulevard of broken dreams
    малее смятай ако стане нещо по-сериозно кво ши напраай тая
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Голям фен

Re: С право ли ми се сърди?

Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    zna4i ima edno momi4e sus koeto se vijdam, no se vijdam smao subota ili nedelq i tq neska iskashe da se vidim no az i kazah 4e nemoga i tq mi se rasurdi i kaza 4e pove4e nqma da mi govori, da sum q zabravil 4e sushtestvuva i takiva neshta

a az naistina moga da se vijdam smao susbota i nedelq sus neq daje i da se vurna rano ot rabota i da znam 4e shte stoq cql den v kushti pak nemoga dase vidq sus neq neme pitaite zashto

sus pravo li mi se surdi vi bihte li mi se rasurdeli

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    Еми мн ясно че с право ти се сърди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си