- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешката на момичетата: за момчета
То и аз винаги си намирам момичета с които да си говоря за напивания и всякакви други глупости, но точно този тип момичета предпочитам само за разговор и/или секс, но никога за нещо по-сериозно. Лесно е да се говори с такива момичета, но немогат да ме впечатлят особено с такъв разговор. Най-голямата грешка на момичетата според мен е да се правят на недостъпни (и то в голяма степен), следващата е пълното мълчание (неможе пък за съвсем нищо да не можете да подхванете разговор) - та като ще си говоря сам, по-добре да ида на психиатър, но пък има и обратна страна - както го наричате "непрекъснато дърдорене". Ем хубаво, приказвайте си. Аз ще си изградя някакво мнение за вас. А вие за мен?! Сега за какво точно ще си говорим не е от кой знае какво значение - разговор да ставано тук е тънката линия между това дали се иска нещо. По принцип съм съгласен с Lost_Kiss, макар че точно откъм флиртове не съм забелязал проявя на инициатива от женската страна. Същото подкрепям da_e. Но мисля, че темата е грешките на момичетата по време на флирт, а не за нашите :P
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен