- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Педантичност
Кажете си сега. Педантични ли сте? Обръщате ли внимание и на най-малкото нещо, най-малкото петънце? Филмирате ли се често?
Смятате ли се за перфекционисти?
Също още един въпрос. Как мога да се отърва от това лошо, лошо, лошо качество педантичността?![]()
'лошо качество'?
ама ти сериозно ли..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
понякога се кахъря че някой ми е казал това и това ноо не мисля че прекалявам ..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
в никакъв случей![]()
Човек, разбираш ли за какво става на въпрос? Сега видях няколко петънца, и цяла нощ няма да мога да заспя, за да разсъждавам над този така деликатен проблем!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
понякога наистина е прекалено, трябва да го признаем. Идеалният ми пример ще бъде баба ми. Жената е на 70 години и нямам идея дали е запомнила някакво забалвение от живота си. Откакто се помня, а аз се помня от бая време тя винаги е правила всичко, както трябва да е, защото в обратният случай "не е красиво"! Да не говорим, че е издевателствала над мен психически по този начин. Един ден ми беше адски зле, поредната тийнейджърска драма, рева кат' магарица, а тя ми крещи да хо'а да проскам прането, че "не е красиво" да седи в лехена. Накрая се затворих в стаята, седнах да рева, а тя излезнала да простира, паднала на терасата, викала съседите да излязат, а те решиха, че не се грижим за "клетата женица". И всичко това, защото не съм си проснала гащите на секундата!Първоначално написано от ABSOLUT`me
Не ги разбирам педантите.. детайлите силно ми убягват :ь Но изглежда не ти е леко.. ^^
Madness is genius.
обичам мизериятаа![]()
един умен.Първоначално написано от KoRnFlAkE
червена точка![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не съм педантична.Дори петната не ми правят впечетление/стига да не са много груби/![]()
Хах, определено не съм. В състояние съм месеци наред да прескачам купчината дрехи в средата на стаята, без дори да я забележа. Това, ако живеех сама, разбира се..
А иначе как да се оттърсиш от недостатъка, нямам идея. То си е характер - все едно аз, както съм разсеяна и разхвърляна, да стана точна и да се стремя към перфекционизъм - трудничко... даже почти невъзможно.
Собственост на Canis_Dirus
Хмм... понякога давам признаци за такъвНо пък не мисля, че трябва да се бориш с това. Когато човек иска повече от себе си, той дава повече... което никога не е минус :Р
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
az sum pedanti4na no tova ne se izrazqva s pribirane na drehi i 4istene![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз съм същатаПървоначално написано от _Cuddly_
и за капак се набучвам на 'гаджета' педанти...
и направо ми излиза през носа тая моя 'разхвърляност'. ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има моменти, в които страшно много се амбицирам, и държа всичко около мен да е идеално подредено и почистено. Но това е "рядко щастие".![]()
По-скоро съм небрежна... нищо не ми е съвсем подредено.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Изоооооооообщичко не
Ми няя ти е лесно, ако въобще може.
Иначе аз съм ебати хаотичния тип, живей в някаква разруха и безкрайни разхвърляни неща....![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Понякога съм супер подредена. Ама много. Старая се и най-малкото да е оправено. Ама това явление не се наблюдава често.
По-скоро съм по-разхвърляна.
Абе то и аз попринцип хич, ама хич не съм подредена, педантичността не се изразява само и единствено в това.![]()
Нито съм подредена, нито се дразня от най-малките неща.Доста често ме обвиняват за тва, обаче не ми пука.Мен пък ме дразнят хора, които постоянно мрънкат за съвсем дребни простотии и изпадат в някви паранои, все едно светът е свършил.![]()
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..