.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ама грам не съм педантична аз съм разхвърляна, разсеяна и неточна, дори и да правя всичко възможно за да не закъснея например,винаги изниква нещо и естествено закъснявам

Цитирай Първоначално написано от Haunted.
    Нито съм подредена, нито се дразня от най-малките неща.Доста често ме обвиняват за тва, обаче не ми пука.Мен пък ме дразнят хора, които постоянно мрънкат за съвсем дребни простотии и изпадат в някви паранои, все едно светът е свършил.
    и аз съм така
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз съм на моменти - понякога като ме удари съчмата и ставам много подредена и прибрана. Ама попринцип съм си свикнала да съм по-разхвърляна...даже понякога се карам на майка ми като примерно ми премести ТАМ, нещо, което е било ТУК.. Предпочитам да ми е разхвърляно и да знам в целия хаос кое къде ми е, отколкото да е подредено и да не мога да намеря нищо А колкото до петната... дразнят ме и ги махам на момента
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Хах, определено не съм. В състояние съм месеци наред да прескачам купчината дрехи в средата на стаята, без дори да я забележа. Това, ако живеех сама, разбира се..

А иначе как да се оттърсиш от недостатъка, нямам идея. То си е характер - все едно аз, както съм разсеяна и разхвърляна, да стана точна и да се стремя към перфекционизъм - трудничко... даже почти невъзможно.
    Аз съм същата и за капак се набучвам на 'гаджета' педанти... и направо ми излиза през носа тая моя 'разхвърляност'. ;/
    Тъкмо щях да я цитирам и да напиша това.
    +Майка ми също е ужасно педантична и точно заради това през последната година сме в много лоши отношения.

Цитирай Първоначално написано от nefes
    Майка ми също е ужасно педантична и точно заради това през последната година сме в много лоши отношения. [/color]
    И моята е същата, направо откачам, като се прибере от работа и първите й думи са "Погледни си стаята, ква е тая кочина...бла бла бла..." направо е ужасно ам те везните са си такива, поне аз познавам 2 супер педантични

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Майка ми също е ужасно педантична и точно заради това през последната година сме в много лоши отношения. [/color]
    И моята е същата, направо откачам, като се прибере от работа и първите й думи са "Погледни си стаята, ква е тая кочина...бла бла бла..." направо е ужасно
    Точно за това беше вчерашният ни скандал..
    Сега за 'наказание' трябва да излъскам стаята ми и коридорите.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    И моята е същата, направо откачам, като се прибере от работа и първите й думи са "Погледни си стаята, ква е тая кочина...бла бла бла..." направо е ужасно
    Аз пък почвам да й говоря неща от сорта на "О, вече благодарение на теб знам как да НЕ се отнасям с децата си" и тя неква се здухва, и вчера като й го казах и не ме наказа и почна да ми се подмазва

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Аз пък почвам да й говоря неща от сорта на "О, вече благодарение на теб знам как да НЕ се отнасям с децата си" и тя неква се здухва, и вчера като й го казах и не ме наказа и почна да ми се подмазва
    Не ми се мисли ако й го кажа това какво ще стане..
    Иначе много мрази да я питам какво й е. :Д
    What you give is what you get!

а сетих се, много се здухва като й кажа, че е супер злобна, и такава почва ама не е вярно не съм злобна и цяла вечер ми се подмазва

Моята е същата,но вече гледам да не й се връзвам.
    Онзи ден се прибира от работа и се оплаква как нищо не съм прибрала и как прислужницата щяла да свърши всичко (визира себе си) и аз я питам:-а къде е тя,че нещо не я виждам,тука само едно мрънкало.
    Е познайте какво стана.

Онзи ден се прибира от работа и се оплаква как нищо не съм прибрала и как прислужницата щяла да свърши всичко (визира себе си) и аз я питам:-а къде е тя,че нещо не я виждам,тука само едно мрънкало.
    Е познайте какво стана.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Е познайте какво стана.
    Ако зависеше от мен щеше да останеш без джобни до края на ваканцията ти и да ти се радвам как като се размрънкаш за пари и ще ти обяснявам, че си мрънкало...
    ама явно вашите са по-меки и са позволили да им се качваш на главата
    Джобни през ваканцията.
    С нетърпение чакам да започне училището за да видя джобни най-сетне.

С нетърпение чакам да започне училището за да видя джобни най-сетне.
    Чакам учебната година, че да почна да взимам стипендия

Град
    Непостоянно
    мне
    единственото на което държа да е идеално в детайли е когато пиша нещо..въпреки че тва не знам дали спада към педантичост
    иначе съм доста небрежна дори смисъл отнесена..мога да прескачам нещо паднало в нас докатооо..майка ми примерно не го помести
    .!.

Повече от фен Аватара на yozito
    не,в повечето случаи не ми пука за нищо
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Okinawa
    Аз съм едва ли не най - голямата не педантична личност..може със седмици да гледам разлят сок или разни мизерии и въобще няма да ме подразнят..имам си толкова грижи,че разни неща от сорта на 'петънца' хич не ми правят впечатления

Сега да не ме изкарате ебаси мизерника..това,че не ме дразнят боклуците не означава,че не ги чистя..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не съм

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Абсолютен педант съм, от най- лошия тип. И не разбирам защо свързвате педантичността само с подреденост, човек може да е педант и перфекционист във всяко едно отношение. И не, живота ми дори не е труден, такава съм си и се харесвам твърде мн, за да е труден. По- скоро на тези около мен не им е лесно, но... всеки с късмета си, предполагам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    в мазето ;dd
    не съъм :P

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Хах, определено не съм. В състояние съм месеци наред да прескачам купчината дрехи в средата на стаята, без дори да я забележа. Това, ако живеех сама, разбира се..

А иначе как да се оттърсиш от недостатъка, нямам идея. То си е характер - все едно аз, както съм разсеяна и разхвърляна, да стана точна и да се стремя към перфекционизъм - трудничко... даже почти невъзможно.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си