- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Педантичност
Ама грам не съм педантичнааз съм разхвърляна, разсеяна и неточна, дори и да правя всичко възможно за да не закъснея например,винаги изниква нещо и естествено закъснявам
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от Haunted.
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Аз съм на моменти - понякога като ме удари съчмата и ставам много подредена и прибрана.Ама попринцип съм си свикнала да съм по-разхвърляна...даже понякога се карам на майка ми като примерно ми премести ТАМ, нещо, което е било ТУК.. Предпочитам да ми е разхвърляно и да знам в целия хаос кое къде ми е, отколкото да е подредено и да не мога да намеря нищо
А колкото до петната... дразнят ме и ги махам на момента
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Тъкмо щях да я цитирам и да напиша това.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
+Майка ми също е ужасно педантична и точно заради това през последната година сме в много лоши отношения.![]()
И моята е същата, направо откачам, като се прибере от работа и първите й думи са "Погледни си стаята, ква е тая кочина...бла бла бла..." направо е ужасноПървоначално написано от nefes
ам те везните са си такива, поне аз познавам 2 супер педантични
Точно за това беше вчерашният ни скандал..Първоначално написано от Spider4eto
Сега за 'наказание' трябва да излъскам стаята ми и коридорите.
What you give is what you get!
Аз пък почвам да й говоря неща от сорта на "О, вече благодарение на теб знам как да НЕ се отнасям с децата си" и тя неква се здухва, и вчера като й го казах и не ме наказа и почна да ми се подмазваПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Не ми се мисли ако й го кажа това какво ще стане..
Иначе много мрази да я питам какво й е. :Д
What you give is what you get!
а сетих се, много се здухва като й кажа, че е супер злобна, и такава почва ама не е вярно не съм злобна и цяла вечер ми се подмазва
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Моята е същата,но вече гледам да не й се връзвам.
![]()
Онзи ден се прибира от работа и се оплаква как нищо не съм прибрала и как прислужницата щяла да свърши всичко(визира себе си) и аз я питам:-а къде е тя,че нещо не я виждам,тука само едно мрънкало.
Е познайте какво стана.
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Джобни през ваканцията.
![]()
С нетърпение чакам да започне училището за да видя джобни най-сетне.
Чакам учебната година, че да почна да взимам стипендияПървоначално написано от nefes
![]()
мне
единственото на което държа да е идеално в детайли е когато пиша нещо..въпреки че тва не знам дали спада към педантичост![]()
иначе съм доста небрежна дори смисъл отнесена..мога да прескачам нещо паднало в нас докатооо..майка ми примерно не го помести![]()
.!.
не,в повечето случаи не ми пука за нищо![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Аз съм едва ли не най - голямата не педантична личност..може със седмици да гледам разлят сок или разни мизерии и въобще няма да ме подразнят..имам си толкова грижи,че разни неща от сорта на 'петънца' хич не ми правят впечатления
Сега да не ме изкарате ебаси мизерника..това,че не ме дразнят боклуците не означава,че не ги чистя..![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абсолютен педант съм, от най- лошия тип. И не разбирам защо свързвате педантичността само с подреденост, човек може да е педант и перфекционист във всяко едно отношение. И не, живота ми дори не е труден, такава съм си и се харесвам твърде мн, за да е труден. По- скоро на тези около мен не им е лесно, но... всеки с късмета си, предполагам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
не съъм :P