- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как е по-добре
амии интересно ми е като задоволявате приятеля си орално използвате ли презерватив?щото има разни болести и т.н. абе дайте си мнението?
Не, презервативът има ужасен вкус.Все пак не правя свирки на случайни момчета, та да има кой знае каква опасност от болести.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
СъгласнаПървоначално написано от girl_in_black
. Приятелят ми подържа желязна хигиена, така че няма от какво да се притесняваме
.
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Mн ясно,че не.Не стига,че той така няма да усеща нищо,ами и на теб ще ти е гадно в устата и няма да ти е удобно с тая гума.
А и все пак предполагам,че няма да правиш наляво и надясно,ами само на хора,на които имаш доверие![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Пфф ти в стерилна среда ли живееш?Първоначално написано от Maskata
![]()
4i priqtelq ti ako ima takava higiena vaop6te ima li ne6to v ga6titeПървоначално написано от Maskata
![]()
Първоначално написано от crazyhair
![]()
Хахаха, направо ме уби...
Stupid people should be banned from continuing to be stupid!!
Хигиената е важна...Първоначално написано от crazyhair
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Тази фраза показва културата и морала ти в целото им величие!Първоначално написано от girl_in_black
"Не правя свирки на спучайни момчета" - ти конкурси ли организираш за да избереш с кого да садоволиш низките си страсти!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
съгласна съм,4е с презерватив няма да е яко и на двама ни,затова без го правя...пък до ся само на едно мом4е съм правила свирки,така 4е...не мисля,4е има голяма опасност от заразяване
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от girl_in_black
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не, просто вероятността да се заразиш е много по-голяма при случайни контакти, отколкото ако имаш един сексуален партньор.Вече разбра ли ме?А и наши беше бисексуален и беше с момичетата само за секс?Така че не ми говори за моя морал, а се замисли върху твоя!!!!Първоначално написано от Love_Boy
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
хахахахха смях се 5 минутиПървоначално написано от Maskata
![]()
просто ме уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После го лъсваш с CIF или Domestos и го поставяш във вакуум и не го вадиш и не го докосваш докато не дойде време да ти правят орална любов![]()
Нямах предвит стерилна среда![]()
Просто по-горе писаха за Желязна хигиена или нещо такова...и просто и казах какво е Желязна хигиена!!!Да без презерватив е по-добре!Но нека разбере се пак за какво става въпрос и дори гаджето и да се мие през 1 секунда пак ще има микроби образуващи болестите![]()
И ако гаджето ми има нещо скрито в гащите...ще се самоубия!![]()
Момче съм...![]()
Естествено, че без презерватив - за какво ми е да му правя орална ако е с презерватив, като почти нищо няма да усеща. Предпочитам да рискувам, а и си имам постоянен партньор, така че мисля шанса за заболяване е по-малък.
Първоначално написано от Maskata
![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+10000000000000Първоначално написано от girl_in_black
Sasho1988
Варна..