- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ми става?
значии на 18.08 излезнах с бившето ми гадже само като фр обаче стана така че пак се целувахме пак я имаше тръпката..той ми каза,че много ме харесва бля бля,но ми каза,че и според него не може да се получи м/у нас..почувствах се много зле и бях шах нямаше какво повече да кажа на 15 години съм и досега никога не съм ревала за момче,но след това просто ревах като 2 годишно дете..незнаех какво се случва с мен дали просто защото ми го каза а направи предния ден нещо което даваше някакви надежди да се съберем отново или нз..попринцип за мен няма любов няма,досега никога не съм ревала за момче а сега..незнам какво се случва незнам но след думите му имим чуството,че ставам безчуствена и немога да мисля за някого като нещо повече от фр само защото ме е страх да не го нараня зящото буквално не ми пука дали ме обича или не ето са има едно момче което харесвам нооо ме е страх да тръгнеме.. незнам казваите какво мислите и сори за романа който написах но просто трябаше да ми олекне !!! ms предварително![]()
Skate or die .. ride and fly ..fuck you haters.. long life skaters !!! [h][h][h]