- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета=секс?
+1 и аз съм на тва мнение няма шансовеПървоначално написано от NeLLy_BaBy
Skate or die .. ride and fly ..fuck you haters.. long life skaters !!! [h][h][h]
Аз сега зарязах един такъв който ми каза че ме харесва само като фр -ка и от мене иска само да правим секс веднъж и ми каза че ако не го правим всеки път когато се видиме ще ме зарежетъпак кво да ви каза искаше само да си легне с мене и после да ме зареже
![]()
![]()
моя съвет е когато разберете че някое момче е с вас само заради единя секс го ЗАРЕЖЕТЕ !!!НЕ ВИ ЗАСЛУЖАВА
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Факт е, че тези, които са напълно посредствени в леглото говорят много, а тези, които са наистина добри си мълчат относно сексуалния си живот.Първоначално написано от anito.sl
А за това, че се 'влюбвате' в някой, който мисли само за секс, сте си виновни само вие. Знаете го какъв е, кой ви е бил по главата да си паднете по него? И всъщност защо го харесвате? А да, вие го обичате много заради не толкова честните му сини очи...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
V momenta imam absoliutno sy6tiq problem,samo deto i tva mom4e e hlatnalo po men,ama samo zaradi sexa.Az mu kazah mn qsno,4e ako e samo zaradi tova vaob6te nqma da si pravq truda da tragvam s nego.Sega si lovi o6te muhite.Vrazvat mu se samo tiq deto i te sa kato nego.
Moq savet:Nameri nqkoi koito 6te te haresva takava kakvato si,ne zaradi sexapila ti,ne zaradi cicite ili hubavite kraka,ne zaradi dupeto,a zaradi samata teb-misleneto ti,privlekatelnostta,pritejanieto na mn po-hubavi ideali i ka4estva.Po tozi na4in az se otkazah ot moqta simpatiika.Sega moje da sym sama,no pone znam ,4e do men nqma nqkoi,koito da mi opqva na glavata samo za sex.Sorry ako ima ne6to prosto izkazvam mnenie
USPEH !!!!!!!
![]()
mii az ne darja na sexa smisal ne 4e ne iskam no prosto nqa kvo da mrankam na edno momi4e da mi pysne kogato e gotova togava nqam pritencii o6te kato se fanim da sme dvamata i da mi pysne sled 1 mesec 2 ili tam kolkoto 6te ako q obi4am mnogo i tq men sa6to 6e si 4akam kolkoto e nyjno i nqa da prekazvam dr kak sam ebal ili t.n 6toto na nikoi ne my e priqtno gajeto ti da govori za biv6ite sitva e ot mene