- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета=секс?
Здравейте!Мисля,че много момичета имат моя проблем и за това реших да пусна тема в която всеки си каже мнението... Става въпрос за момичетата,които се влюбват в момчета,които мислят само за секс и за това как да изкярат...Много е гадно когато си влюбена с момче,а той говори пред теб само за тва как,кога и коя е ебал и нищо друго да не му е в главата... Дайте съвети какво можем да направим ние?Как трябва да се държим?Как да го накараме да проумее че не е само секса важен а и дори че и ние ще се чукаме много стига да тръгнем с него... Не казвайте забрави го намери си друг и т.н. Който има опит може да сподели... Мерси,предварително!
amii spored men tfa ot edna strana si zavisi vse pak ot negovoto mislene..mai trqbva da go popita6 dali sexa e nai vajen i tka..pokaji mu 4e ti e nqkfo..gadno tka i vij kakva she mu e reakciqta :P
Познавам такива и мога да ти кажа, че и да се опиташ да ги промениш няма да се променят. Това че основната мисъл в главата им да е да вкарат еди кое си момиче в леглото, те няма да се спрат докато не го направят или докато не им омразне.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Такива сополанковци, които се хвалят и прехвалват колко и кои са ебали, са по-скоро нули в секса, повярвай ми. С детския си ъкъл те мислят, че по тоя начин ще те впечатлят, че ти като слушаш колко велики са те, още повече ще се лапнеш... Но не всички са такива, и колкото и да не искаш да чуваш подобно нещо: стреми се към момчета, които не приказват много!
Не можеш да промениш мисленето или начина на живот на никого.Той сам трябва да резбере кое е най-важно за него.Просто се ориентирай към момчета, които не мислят само за секс.
+1 добре казаноПървоначално написано от plmn``
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не можеш да смениш нрава на "вълка".Не се коси за него.Сега ще ти кажа как свърши един мой познат "плейбой".Еми завърши едвам едвам,кара голф 2-ка,пие бира като свиня и сега не може да свали и 1 момичеПървоначално написано от just_my_luck
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от just_my_luck
Тръгни с мен, аз знам че сексът не е важен, ама ще се чукаме много!
Raise your fist!
Аз пък само ще кажа,че куче което лае не хапе!
Никой нормален мъж,който наистина има много зад гърба си - не говори за това...,тези които се хвалят под път и над път...за тях ще си запазя коментара за себе си!Но един уважаващ себе си мъж...,никога не би тръгнал да парадира с колко е бил и още по-малко пред друга жена!
Лично мнение!
Но все пак,тук се говори за момчета... :wink:
A qui
Много грешно мислиш.Първоначално написано от just_my_luck
Ти самата каза,че секса не е толкова важен,а от думите ти разбирам,че си готова едва ли не да си продадеш тялото срещу титлата "ходя с него".
Въпреки,че много харесваш момчето,мисли първо за себе си. Не пренебрегвай идеалите си,заради неговите. Не бъди поредната,която му се връзва. Остоявай принципите си, дори когато това значи,че се налага да спреш да мислиш за въпросния.
Бъди себе си. Само така ще намериш истинската любов в момче,за което няма да се чудиш "Как да го накарам да ме хареса?".. както темата в случая.
зощо си подош по такива?!
Spored men si ostani s mom4eto ! V taq vuzrast mnogo mom4eta gi goni puberteta! 6te ti kaja edno : Ne mom4eto ti govori za sex , a negovite hormoni! Ti da ne misli6 4e toi se e 4ukal s 1000 momi4eta, TA DORI S EDNO? NEEEEE! Negoviqt opit v sexa e sigurno kolkoto na 5 godi6no lape! ne iskam da go obidq gadjeto ti ama... vse pak ostanisi s nego puk kato ti pisne -otrji go! Ne mu se ostavqiPuk moje da trugne6 s MostHated
![]()
Izvinqvai! Uspeh sus sexomana!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
еми може би след години когато ве4е се е наебал може да реши да не търси само секс,а и нещщо др
I can't stop myself from loving you <3
Малоумна ли си?![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от ceci_i_vlado
Erica също е права. Какво значение има с колко и с кои съм спал. Това си е моя работа. Харесва ми секса заради самия акт, а не защото после ще има да разправям на всички какви съм ги свършил. Това е глупаво според мен. Тези, които наляво и надясно разправят колко са велики, по принцип са някакви некадърници и имат нуждата да повдигнат самочувствието си, като карат другите да им се възхищават. Трагична работа. Един мъж трябва сам да се уважава, след това да уважава околните (близките и т.н.) и да мисли за чувствата им. Легнал си с някоя - ми добре, но защо трябва да се разгласява?!
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен
Абе момиче,той след като пред теб говори така с колко е спал, значи теб НЕ те възприема като сексуален обект или е прекалено тъп и да не помисли, че ти не би тръгнала с него ако след катоспи с теб разпространи всичко, което сте правили.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Здравей, just_my_luck,
Много момичета имат твоя проблем:
Пръво - защото сте влюбчиви
Второ - защото сте отчаяни за гаджета
Трето - защото нямате себеуважение
Ти нека да правиш секс с който ти падне (пардон, с гаджетата), както и всяка друга като теб нека да пуска на момчетата! Разбира се, че при това положение тези момчета ще са надути, самовлюбени и секс ще им е в главата. Те го получават твърде лесно.
Твоя проблем съществува поради много причини. Навсякъде, където погледнеш, се казва, че: "жената има нужда от секс, жената трябва да прави секс, за да се чувства харесвана и желана, за да се чувства добре!" Това са пълни глупости и манипулации. Обаче, вие жени, се хващате. Аз всеки ден откривам все повече е повече как жената е податлива на манипулиране от сексуална гледна точка. Толкова ли нямате самочувствието да си кажете и особено да си вярвате, че можете да си намерите гадже и без да му обещавате секс. Сега сигурно ще си помилиш, че съм луд. Наречи ме луд, но секса не трябва да е начина да намериш момче. Ако никой не се навие да е с теб сега, при положение, че няма да правите секс, то никой не си заслужава за сега. Почакай и ще видиш, че няма да съжаляваш, когато един ден срещнеш достоен човек. Няма значение времето, има значение резултата. Ако ме послушаш, няма да съжаляваш, дори ще си щастлива. Ако си готова да останеш без гадже, можеш да се свържеш с мен на лично съобщение, за да ти кажа кокво би могла да правиш през това време, така че няма да се чувсваш "сама", а свободна.![]()
Aми защо да не казваме " Забрави го" - точно така е, защото щом говори за това пред теб - няма чувства, а ако може да ти влезне под полата - още по-добре. Това ми го е казвало момче - "ако едно момче харесва едно момиче - кара го бавно. Най-лесният начин да разкараш момиче е да й говориш за секс директно. " Това иска и той - секс или чупка. Сори , мацка, това е реалността !![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
или даПървоначално написано от Bai Toq
![]()
So free
S takiva mom4eta e pulno...i nai-lo6oto e 4e ne e trydno da se vlybi6 v tqh...za sujalenie!![]()
Nqma da ti kazvam da go zabravi6,za6toto taka e nai-lesno.Opitaii se da pogovori6 s nego i da my obqsni6 4e jivaota ne e samo seks i t.n. Ako te razbere OK,ako li puk ne...nzz
Spored men riskyvai,osobeno ako si mn vlybena v nego ;]]
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
Спокойно ще срещнеш истинската любов... той няма да иска само секс зашото ще е наркоман и ще иска и пари... и ще те бие еххх любов :>
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!