- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- немога да го разбера
...
Ами казаш му го направо - в смисъл поставяш му въпроса така: ние заедно ли сме или не - и ако сме дай да знаят поне приятелите ни, ако не сме по-добре да спрем да се виждаме, защото аз искам връзка, а не забежки.
Не смятам, че е трудно, пък и когато си говорите открито винаги нещата са по-лесни
amii da taka si e..az sum se opitvala da mu kaja 4e tfa koeto pravime e tupo..ama spored nego sme si zaedno de..prosto ne hodim..mn osoben nqkf..ma mn si go haresva..az tka ve4e ne izdurjam i o6te malko napravo go pitam i krai..ma mi e adski mn trudnoПървоначално написано от anito.sl
![]()
emi ot tova koeto si napisala qvno te haresva i darji na teb no poprincip v dne6no vreme rqdko nqkoi pita iska6 li da hodim ili ne6to takova prosto tragvat i tva e no moje bi toi e sramejliv popitai go ti ili namekni ne6to 6tom te haresva nqma ot kvo da te e stram prosto go napravi uspehh dano sam ti bila polezna![]()
mhm znam 4e v dne6no vreme naistina ne se predlaga..ma ddz..neznam ma kat si govorim pi6em..postoqnno mislq kak da go pitam..kvo da mu kaja..dali nqma da se nacupi kato go pita..ma v kraina smetka mi pisna ve4e..stranno mi e kakvo she kaje..a me e strah da ne kaje 4e neiska da hodime a samo ei tui iska da si se vijdame..e adski tupo..ma dori i da go kaje nqma da spra da go haresvam...BLAGODARQ VI :P
Защо трябва някой да пита, за ходене, щом ви е приятно заедно, искарвайте си така и това е! Тва за ходенето са подробности...
Raise your fist!
heh .. Predi 2 godini i az imah podobna vruzka. I kogato go popitah zashto, toi mi kaza che bilo detsko da se pita "Izvinqvai iskash li da si stanem gadjenca?"![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Да,но като го питат дали ходят,той казва "не".. а това определено е кофти.. Хубаво би било да се знаят,че са си заедно.Първоначално написано от MostHated
Абсолютно като двойка ли се държите? - сплитане на ръце,целуване на не толкова пусти места,прегръдки и т.н.?Ако е така,предполагам не крие от никой,че излизате ..
Може би е надживял детинщините "Искаш ли да ми станеш гадже?", но вероятно му е кофти да каже,че ходите,защото не е сигурен,че и ти го мислиш ..
Поговори с него и подхвани темата отдалеко. Убеди го,че наистина го искаш и ще си сериозна. Успех.
А на другите хора въобще влиза ли им в работата, кой с кого ходи?Защо би било хубаво да знят, че са заедно?Какво ще се промени?Ще се обикнат повече и връзката им ще стане по-силна...?Първоначално написано от LINKNOT
Първоначално написано от LINKNOT
emi da kat dvoika..razhojdame si se zaedno za ruce...izlizame se..vsi4ki znaqt....
Авторката ще е по-сигурна,че той е изцяло нейн и няма да й се приисква да го пита (цитирам) "Абе ей няма ли да ходиме". Затова говоря.Първоначално написано от plmn``
Пише се НЕ ЗНАМ!!!
Това са 2 думи!!!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Смятам за нормално "Ходим ли?" (само това, от тези, който си написал/а) или примерно някоя приятелка да попита .. де да знам, нещо такова .Първоначално написано от ceci_i_vlado
Не съм съгласна с това, че като се целуват и вечееее.. имат връзка... Може да се целува с някой, без да иска нещо повече от това, просто да й е добре за момента
![]()
Къде искаш да ходите?
Щом излизате заедно и се целувате на публични места...Ясно е като бял ден.
А това,че когато някой ви попита дали ходите и той отговаря с не 100% го казва,защото не е сигорен също като теб.
Нещата са много прости ама кой да схване.
abe nz ka kolko godini si no v poslednite mi varzki nikoga ne sme se pitali ''hodim li'' ili ,,6te mi stane6 li gadje''tva e sme6no ve4e nz koi go izpolzva
az primerno s posledniq mi fr izlizahme 2-3 pati i to se use6ta i kat se celunem az go broq za zapo4vane na vryzka(trygvane) 6tot ne se celuvam s vseki a samo s nqkoi koito iskam ne6to pove4e i to si stavaq qsno... sled vreme kat si praznuvahme meseca go pitame koq data si broim kat sme se vidqli 1-viq pat ili kat se celunahme i dvamata go re6ihme kat sme se celunali 6tot za nas tva e starta...
za tva spored men mom4eto si e pravo d ane te pita ili izqsno to trq se useti,ama ako izlziate celuvate s eneednokratno pyk nqkoi go e pital i toi e kazal 4e ne ste zaedno ,togava direktno trq da go pita6 ''zaedno li sme ili prosto si izkarvame dobre i bez da sme zaedno,da znam kvo da kazvam ako nqkoi me popita 6tot ne vyrvi edinq da kaje hodim pyk drugiq ne i prosto da sam si naqsno kvo da vlagam v taq vryzka,6tot si me kefi6 i si izkarvam hubavo s teb'' primerno ne6to takova
uspeh!
Аве, ти какво искаш - табела ли да си сложи? Може да го питаш примерно " Ти, само двамата ли искаш да сме си или да имаме по-свободни отношения". Ако каже, че иска да сте си само двамата, значи си ходите.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Според мен той не е сигорен дали ти искаш нещо по сериозно като примерно да ходите и заради това отговаря , че не ходите поговори с него и всичко ще се изесни :P :P :P
Може да не иска другите да разбират за връзката ви.Не всеки е готов да разгласява наляво-нодясно за личния си живот.Пък може и да сте friends with benefits,но тук вече трябва да говориш с него.
Също и НЕ МОГА !!!Първоначално написано от Bai Toq
И се науете да пишете използвайки чудото "КИРИЛИЦА"![]()
So free
Наистина това, че си се целунала с някого не винаги означава 4е ходите.Аз имах такава "връзка" преди време и си мислех 4е ходим, но си поговорихме и се разбрахме да имаме свободни отночения просто приятели бяхме и се виждахме и се държахме така все едно ходим но през другито време той се срещаше с други аз също.Така 4е наистина поговори с него за да сте нясно какво искате и двамата и дали да влагаш някакви надежди за сериозна връзка.
бля бля бля темата е мн тъпа (както мн други напоследък) Моят Отговор е : КУПИ СИ МЕЧКА![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Ами като не ти харесват никой не те кара да пишеш защо си губиш времето тука.На който не му харесва пътя,чантата и за хлЕб.
ае ти тъпа ли си ??? мн ясно че е тъпа темата ВСЕКИ ДЕН по 100 ПЪТИ ПИТАТ ЕДНО И СЪЩО. Млъкни и не се заяждай да не те пратя не за хляб а някаде другаде :>Първоначално написано от Electric{}Girl
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
1-во не се заяждам и 2-ро писна ми от разни пубери дето не занят дали ги сърби или боли и ако обичаш не ме обиждай защото си проличава кой от 2ма ни е тъпия.Момичето иска съвет защо винаги трябва да има негативни мнения и да осерат(с извинение ) цялата тема.Айде да си жив и здрав и без лоши чувства.