.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    София

Re: немога да го разбера

Цитирай Първоначално написано от love_you_baby__
    Amiii zna4i..zanimavam se s edno mom4e ot dva meseca ..ma bqh na more za ediniq mesec i tka...vijdali sme se dosta puti..celuvali sme se..si4ko ok..ma NE HODIME..neznam tupo mi e az da predlaga..vijdam 4e na tova mom4e mu puka za men..postoqnno iska da se vijdame pi6e mi..neznam harakter kfo e .. ma kat gledam nito toi nito az iskame da sprem da se vijdame i t.n :O sram me e i da mu kaja : abe ei nqma li da hodime.. nz kfo da napravq..napravo ve4e stana tupo..vsi4ki ni vijdat zaedno pitat ni dali hodime nie kazvame ne..i tiq hora koi znae kakvo si kazvat posle..ne go razbiram.. daite ako mojete de nqkakvi suveti..kak da postupq blagodarq vi mnogo :P
    След като за теб целуването с някой и излизането постоянно с него не е ходене кофти за теб. Изчакай да ти купи пръстен и да ти предложи брак.
    Don't tell me what I can or can't do !

ЗНАЧИ....мисля че получи мн подходящи съветЧета...ето го и мОя...ПОГОВОРИ СИ С НЕГО...успеХ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си