- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
Zdraveite!Mnogo sym pritesnena.Devstvena sym, no momche svyrshi na korema mi, bqh s pola i belio, no v kraq na meseca mi zakysnq s 2 dena sled koeto mi doide. Ima li nqkakva veroqtnost da sym bremenna :S
Да не е влязло през пъпа?![]()
Дам, в 16ти месец...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ахахахаха +1Първоначално написано от plmn``
още една бременна...дано да си на 4, поне да поставиш рекорд да го ева
ами до колкото знам щом не е свършил в теб значи не си бременна ...а и е много нормално лятото да закъснява...всякакви фактори влиаят на тези 2 дена закъснение...ако толкова се притеснявап купи си тест за бременост но мисля че няма да ти трябва![]()
стига приказвате глупости бе, бременно е момичето..Първоначално написано от get_nasty_
Колко теми ебавки смяташ да пуснеш днес?Първоначално написано от .....
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
ее чакай малко де, първо бременна, после абортПървоначално написано от Love_Boy
![]()
da mnogo vvi e zabavno na vas
щоПървоначално написано от .....
аборт няма ли да правиш, направи си бе, евтинко е, забавно е, няма повече деца направени върху корема..
![]()
![]()
![]()
![]()
of....
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
tolkova li obi4ate da se podigravate sys strahovete na horata ?!
ти от клаустрофобия ли заболяваш, че не разбрах..или от коремоспрермофобия ..ебати думатаПървоначално написано от .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami obqsnete mi za da pi6a v tozi forum zna4i ne sym na qsno s ne6tata i za tva tyrsq pomo6t ot vas
tolkova li ne moje 1 da mi obqsni kato horata
е бременна си де, за други въпроси се обърни към тема "Колко струва аборта" или "Колко деца искате да имате" ..въпрос на личен изборПървоначално написано от .....
![]()
не си бременна няма как
бтв на колко си?
"коремоспрермофобия" - тфа ще го запомня че по психо или там някой предмет може ми потрябва
БисквитенотоЧудовище
объркал съм думата "коремоспермофобия"Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
викам, че я е страх от сперма върху корема сиПървоначално написано от .....
![]()
![]()
оф .. как така в корема ти![]()
не може да си девствена и бременна..
нито пък бременна и с цикъл ...
елементарни знания![]()
~Remember,remember...25th of November~