- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото даскалоооо
И аз ще бъда в нов клас,въпреки,че познавам едно момче от новия клас...искам си ваканцията :P
аз пък не искам да идва 15 искам ваканцияяяяяяя![]()
![]()
не мислете какво ще е и не си го представяйте,защото после ще имате друго мнение и нещата няма да се случат по този начин,който вие искате...знам че напрежението е голямо преминах през този период...в началото свикваш с някой после с друг...почват караниците докато не свикнеш със всички и техните характери...![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
Притеснявам се...няма как..надявам се всичко да е наред и нямам търпение да видя новият ми клас![]()
![]()
![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Форумът СЕРИОЗНО плаче за някой добър модератор,който да маха всички повтарящи се теми и да трие спама,че тук бълва от тези двете!!!![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Първоначално написано от stiifi
+1
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Да наистина до някъде е гадно,ама и си е голям кеф,'щото се запознаваш с нови хора,нови характери,мн новости настъпват,ама се надявам за себе си в момента да свикна бързо с това а пък и съм сигурна ,че после няма на никой да му прави впечатление{}
да гадно е и при мен са смесени чувстваПървоначално написано от nasi141
малко ме е страх
![]()
I az taq godina shte sam v novo daskalo i nai gadnoto e che vsichki si se poznavat makar che i te sa novi. Samo az ne gi znam i she mi e mn gadno na 15![]()
I az taq godina shte sam v novo daskalo i nai gadnoto e che vsichki si se poznavat makar che i te sa novi. Samo az ne gi znam i she mi e mn gadno na 15![]()
Горко им на зайцитеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
хаха ... споко няма страшно .. ша са упрайм ..! мене нещ0 не ме Е стрХ ... ебала сЪм го и вълнЕнието .. искам да срешна още идиотчета !![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Ко се плешите най-много да излязат някви олигофрени![]()
ПП Аз имах касмета да познавам половината си клас :P
малии са в новото даскало с нови съученици ебаси кефа!!![]()
![]()
![]()
искам да се запозная с някои от тях нямам търпение до 15 септември!
skype lalence96
то и аз сам в ново даскало ама познаам едно момиче![]()
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
i na men kat mi predstoe6e da sam v novo daskalo mn se kefeh znaete kak e novi daskali nov klas qko si e da ama kat si vidqh klasrazbiha mi vsi4ki dosega6ni predstavi za zadrasteni hora
![]()
аз нямам търпение да си видя новия клас хубавото е че познавм някой
И аз съм в ново даскало (9 ФЕГ).Сега лекинко се притеснявам, че ще е кофузноили нещо от сорта, но пък и другите са нови и от нас зависи как ще ни бъде следващите 5 годинки
. Почваме всично наново, нов жовот в общи линии
. И не трябва да забравяме и старите fr! Поне познавам 2-3 момичета, от които поне с 1 трябва да сме в 1 клас
![]()
=]=]=]
az na 15 mn 6e se pritesnqvam 6ot ne poznavm nikoi i mi e mn gadno![]()
Споко де!нормално е да се притесняваме ии вълнуваме...нали сме си изкарали изпитите и сме влезли, пък и другите много не се познават предполагам.Само как ше ги запомня толкова имена.....![]()
=]=]=]
Първоначално написано от srpsko_1988
Вече не искамПървоначално написано от LacrymoSa~
![]()
+1Първоначално написано от Sisky
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!